• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm, istemiyorum bu kartı dedim, ödeyemem dedim. iptal talebiniz işleme alındı dedi, sizi müşteri hizmetlerinden arayıp onay alacaklar dedi. bi sorun çıkmaz dimi dedim, herhangi bir sorun çıkmaz dedi. inşallah bi sorun olmaz yaa offf :( kurye falan gelmez artık herhalde. gelirse ben de almam seninki gibi. sıkıntıya girdim yaa :(

sıkma canını bak söylemişler de zaten iptal talebini. Artık bir şey olmaz,kuryeye de gelmez,gelirse de benim gibi yaparsın.

yeni üye oldum arkdaslar merhaba.bende ankarada avon temsilciği yapıorm.sipariş verenlere ankarada olurlarsa siparişleri ulastırırım

Merhaba arkadaşlar
Ben k1 süresince sipariş verimicem ama k2 de mutlaka vermem lazım, k2 katalog ve panaromasına nasl ulaşırım takım öncümden istesem verirmi ?

Merhaba arkadaşlar
Ben k1 süresince sipariş verimicem ama k2 de mutlaka vermem lazım, k2 katalog ve panaromasına nasl ulaşırım takım öncümden istesem verirmi ?

takım öncüne bağlı ama üyeliğinin düşmesini istemiyosa verir:)

kızlar bişey sorucam bi arkadaşım yüzük aldı ama parmağına olmamış değiştirme yapılabiliyo mu ??

değişim olmuyor canım, iade oluyor. bendede aynı şey olmuştu, değişim yapmak istedim ama farkettiysen gelen faturada değişimi işaretlesen bile ne ile değiştirmek istediğini yani istediğin yeni ürünün kodunu yazabileceğin bir yer yok. avonu arayıp sordum, değişim sadece akmış, hasarlı, bozuk ürünlerde oluyormuş, yani aynı ürünü değiştirip geri gönderiyorlar sana. yüzüğü iade etti ben, parasını hemen geri yatırdılar. bir sonraki siparişinde avon kargonu getiren kargocuya iade diye verirsen kargo parası da ödemiyorsun.

bayanlarr bana yanlış ürün söylediler 6 tane sipariş var ama iade etmem lazım kampanya bitmeden mi iade etmem lazım yoksa 3 kampanya filan yazıyor anlamadım bilen var mı :(

bayanlarr bana yanlış ürün söylediler 6 tane sipariş var ama iade etmem lazım kampanya bitmeden mi iade etmem lazım yoksa 3 kampanya filan yazıyor anlamadım bilen var mı :(

3 kampanya içinde canım telas yapmana gerek yok. sipariş ve bilgi için cnm xxxxxxxx ekleyebilirsniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar 84.63e inmiş faturam dün girdiğimde ürün eklendiği halde 8.5tl kargo ücreti ödiceğim görünüyor o zmn eklendi de bana gelmiyor çok sinirlendim avonla iletişime geçtim ama ne yapmam gerekiyor bu kargo ücretini pisi pisine ödememek için onun yerine başka bşy alınır resmen ne kadar saçma yaa aranızda tö var mı bu durum hakkında bilgi alabilecek resmen mağdur durumdayım ürün gelmezse indirim broüründeki yerine farklı bir rengini gönderiyolrdı onu da yapmamışlar iyice delirdi 37kuruşluk fark için 8.5 tl pisi pisine ücret kabul edilemiycek bi hata bu saçmalık:47::47::47:
kargoyu geldiği gibi geri çevrilse ne oluyor hiç böyle bir durum yaşayan var mı aranızda lütfen paylaşın

Son düzenleme:
ya kızlar 84.63e inmiş faturam dün girdiğimde ürün eklendiği halde 8.5tl kargo ücreti ödiceğim görünüyor o zmn eklendi de bana gelmiyor çok sinirlendim avonla iletişime geçtim ama ne yapmam gerekiyor bu kargo ücretini pisi pisine ödememek için onun yerine başka bşy alınır resmen ne kadar saçma yaa aranızda tö var mı bu durum hakkında bilgi alabilecek resmen mağdur durumdayım ürün gelmezse indirim broüründeki yerine farklı bir rengini gönderiyolrdı onu da yapmamışlar iyice delirdi 37kuruşluk fark için 8.5 tl pisi pisine ücret kabul edilemiycek bi hata bu saçmalık:47::47::47:
kargoyu geldiği gibi geri çevrilse ne oluyor hiç böyle bir durum yaşayan var mı aranızda lütfen paylaşın

merhaba ,
geçtiğimiz günlerde benzer durum melina arkadaşımızın başına da gelmişti.

melina kullanıcısından alıntı
mrb arkadaşlar dün gece siparişimi 85.5 olarak girdim bugün baktımki 84.5 0larak faturalandırılmış artı hizmet bedeli 93 oluyo tabiki
neden derseniz şu göz kalemi yokmu 1 alana ikincisi 1 tl olan
1 tl olanı gönderilemiyomuş ondan
ben okadar dikkat ettim limiti geçtimmi diye şunların yaptığına bakın
şimdi söyleyin bana ne yapayım gelen ürünleri hiç açmadan öylece geri yollamayı düşünüyorum
çünkü gerçekten çok sinir oldum 50 kuruş için 8,5 lira ödemek

merhaba ,

normal şartlarda kendilerinden kaynaklı gönderilemeyen ürün varsa hizmet bedeli yansıtmıyorlardı diye hatırlıyorum. en sağlıklı çözüm yolu avon müşteri hizmetlerini aramanız olacaktır. 0212 473 11 11 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

demiştim kendisine.

sonrasında kendisi sorunun çözüldüğüne dair ;

avona sor bölümünden de hallediyolar demek sağol canım ya bir fikir daha vermiş oldun
buarada sanada geçmiş olsun bir avonzede olarak
bende aradım hizmet bedelini sildi ama baktım hala 93 tl şimdi tekrar aradım hemen silindiği gözükmüyormuş beklicez artık ne olacak
gerçektende dediğin gibi nekadarda sorun yaşasak sorun halledilince aynen devam

mesajını paylaştı.

müşteri hizmetlerinden yardımcı olacaklardır canım :34:

Advance Techniques ve Naturals serilerinden olan şampuanlardan kullanan var mı kızlar ? K02'de büyük boyları çıkmış ve baya bir indrimde. Eğer iyiyse almayı düşünüyorum, evdeki herkes kullanıcak. Saçlarımızdan olmayalım da sonra :)

merhaba ,
geçtiğimiz günlerde benzer durum melina arkadaşımızın başına da gelmişti.

mrb arkadaşlar dün gece siparişimi 85.5 olarak girdim bugün baktımki 84.5 0larak faturalandırılmış artı hizmet bedeli 93 oluyo tabiki
neden derseniz şu göz kalemi yokmu 1 alana ikincisi 1 tl olan
1 tl olanı gönderilemiyomuş ondan
ben okadar dikkat ettim limiti geçtimmi diye şunların yaptığına bakın
şimdi söyleyin bana ne yapayım gelen ürünleri hiç açmadan öylece geri yollamayı düşünüyorum
çünkü gerçekten çok sinir oldum 50 kuruş için 8,5 lira ödemek

merhaba ,

normal şartlarda kendilerinden kaynaklı gönderilemeyen ürün varsa hizmet bedeli yansıtmıyorlardı diye hatırlıyorum. en sağlıklı çözüm yolu avon müşteri hizmetlerini aramanız olacaktır. 0212 473 11 11 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

demiştim kendisine.

sonrasında kendisi sorunun çözüldüğüne dair ;

avona sor bölümünden de hallediyolar demek sağol canım ya bir fikir daha vermiş oldun
buarada sanada geçmiş olsun bir avonzede olarak
bende aradım hizmet bedelini sildi ama baktım hala 93 tl şimdi tekrar aradım hemen silindiği gözükmüyormuş beklicez artık ne olacak
gerçektende dediğin gibi nekadarda sorun yaşasak sorun halledilince aynen devam

mesajını paylaştı.

müşteri hizmetlerinden yardımcı olacaklardır canım :34:

cnm çok teşekkürler cvp verdiğin için ben bu arkadaşın mesajıyla karşılaşmıştım daha önce hatırlıyorum ancak onunkisi katalog ürünü yüzde yüz haklı yani aslında ben de haklıyım çünkü o sırada eklendi siparişimi verdiğimde de öyle görünüyodu ancak faturalandığında ürün gönderilmeyen ve gönderilmiycek ürünlerin arasında yerini almış oldu ve kargo eklemişler indirim borşüründen olduğu için öyle olduğunda genelde farklı renk bir şey gönderirlerdi mağdur etmemek için e madem öyle biz işimizi garantiye almak için fazladan katalog ürünü alıp satamayınca da iade mi edicez yani iyi bşy bi bu şimdi hiç hoş değil avon bunu mu istiyor anlamış değilim iade edince de üstler kızıp uyarıyor anlamıyorum artık bu sistemi

Back