Cilt Bakımı Ürünleri avon satış temsilcileri takas topiği

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ya merhabalar ben bişey sormak istiyorum ben temsilci değilim ama bi çok avon ürünüm var mesela little black dress,supershok maskara, erik özlü duş jeli vucud losyonu ve vucud sprey seti var.Far away parfümü çok beyeniyorum bende katılabilirmiyim :S

SLMLAR dıger grubunuzu da takıp edıyordum tanıyanlar cıkabılır:))
oncelıkle hayırlı ugurlu olsun topıgınız

benım de elımde

1- LITTLE BLACK DRESS

2-PERCEIVE

HIC ACILMAMIS KUTUSUNDA

karsılıgında blue rushla degısebılecek var mı acaba? ya da baska bır seyle ? tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
amanınnnnnnnnnnn blue rush varsa degıselım mı canım hangısını ıstersen ıster lıttle black ıster perceıve gonderıyım sana sen de bana blue rush ama hıc acılmamıs kutusunda degıl mı canım ???

Siremimm baktım ürünlerinede kullanabileceğim bişey yok canım yaww.kusura bakma olar mı?

kızlar benim elimdekilere talipsiniz okey ama sizin listeniz bana uymuyo bu durumda napıcazzzzzzzzzzzzzzz,CADIARZUasıl sorun bu bence????????:uhm:
eda,miray ,çorummelek(önce sen istedin tamam perceive)
ha bi de 30 ml perceive de var..

kızlar bence daha takasa gelicek arkadaş vardır.4 -5 kişiyle zaten olmaz bu iş...az daha bekleyelim derim :)

canlarım bn geldmm :) ayy ayy hala geçmedi hastalığım hç uğrayamadım buraya apranx ablam fln nerdesnz çok özledm sizlerii

ya arkadaşlar bu apranx arkadaşımız nerde.............ben cidden merak etmeye başladım...........bi msn si teli falan olan yokmu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…