Cilt Bakımı Ürünleri avon satış temsilcileri takas topiği

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

apranxx

Öz hakiki apranxx :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.613
5.657
hadi bakalım kızlar takasa buyrun burdan devam edelimmm..

turkbayragi topiğimizin fikir ablası EDAAAAAA alkisalkisalkis a.s. ben vekil olark açtım konuyu..:kedi:

Son düzenleme:
avon soft musk perceıve 30 ml ışıltılı vucut losyonu serinletici vucut losyonu sprey vaks tekli navy rengi göz kalemi saç köpüğü ultra nemlendirci vucut losyonu anew sıkılaştırcı göz farı delikli saç fırçası

50s glam...

liiv botanical edt 50 ml...

bronzlaştırıcı inciler...

yeni göğüs şekillendirici jel...

karpuz-kivi kids şampuan...

ayy..ilk defa konu açtım..başarmışım olleyyyyyy...zemuszemus

kızlar diğer sayfada benim kafam çok karıştı kimde ne var ne yok hatırlamıyorum..bi zahmet burda tekrar yazsak..

geldim cnmm
eline sağlık ii olmuş burası
Bendede be bronze var şimdi dışı değişmişm adıda 150ml
güneşsiz bronzlaştırıcı losyon açık ve orta koyulukdaki tenler için
1 2 kez braz sürüldü o kdr

ve far awayın pudrası var sadece açıldı kokusuna bakak için kullanılmadı hiç

isteyen olursa takas yapılır

birde solutions berrak görünüm veren gece kremi var
tüm cilt tipleri için...
hiç kulanılmadı kutusunda duruyor

kuncuk bak aklıma ne geldi..sana 50s glamı vereyim.sende bana onun yerine diğer küçük şeylerden 1-2 tane ver olmas mı :kedi:

kızlar bencede sadece temsilci bölümündeki tanıdığımız arkadaş arasında olsun derim,
ben tanımadığım bi başkasından malda almam mal da göndermem ve birde bence kullanılmış ürünleri takas yapmak gereksiz zaten almışız parasını ödemişiz hem kim ne kadar kullanmış kimbilir
sonuçta hepimiz satış temsilcileriyiz ve bu işi yapacaksak kullanılmamış avon stoklarımızı takas yapalım fiyatlarını hepimiz biliyoruz satamadıklarımız elimizde kalmasın satabilirim diyenlere verelim onlardan da satarım şunu deiğimiz bi ürünü alırız 2 tarafın işi görülmüş olur...bakın bakalım bu fikir nasıl gelecek???????????

tulcum fikrin gayet iyi cnmm
kişi kendisi için temn etcekse 1 2 kez denenmiş ürünü de alsın
yani herkesin şahsi görüşü :)

yani doğru isteyen kullanılmış da değiştirebilir
sositosositoben kullanılmamış stoklarımızı eritmek için onları tercih ederim isterseniz kullanılmamış ürünlerimi yazayım kızlarrrrr.....

ayy evet,ben bazı ürünleri sırf merakımdan açıp bakıyorum..nasıl kokuyor falan diye..onları da kendimiz için değişebiliriz..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…