PLAYSTATİON-3 EKLENDİ..DVD & VCD Filmler..Orjinal Çiziksiz ve Ucuz :)

Arkadaşlar elimde taşınabilir mini televizyon var..Yazın çok rahat oluyor sahilde balkonda arabada kullanabiliyorsunuz..Siyah-beyaz hem pille hem elektrikle çalışıyor radyosu da var sadece 35 tl.ye veriyorum..İlgilenen olursa fotoğrafını da ekleyebilirim :KK16:

Ps3 oyun cd varmi elinizde gta olabilir :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaw kizlar bana da orjinal oyun cdsi lazim ps3 ama disarda cok pahali :KK43:

ilgin için tşk ederim canım ama oyunu sevmedim böle silahlı savaşlı oyunlardan hiç anlamam ben daha çok god of war tarzında oyunları beyeniyorum..daha sonraları elinde felan değişik oyunlar olursa olabilir tşklerr iyi haftalar.. :KK34::KK9:

ilgin için tşk ederim canım ama oyunu sevmedim böle silahlı savaşlı oyunlardan hiç anlamam ben daha çok god of war tarzında oyunları beyeniyorum..daha sonraları elinde felan değişik oyunlar olursa olabilir tşklerr iyi haftalar.. :KK34::KK9:

Tamam canım aklımdasın nişanlımda da bitirdiği çok oyun var vermek isterse bilgilendiririm seni :KK16:

$73896579_tn70_1.jpg $73896579_tn70_3.jpg $73896579_tn70_2.jpg

SEYAHATTE, SAHİLDE, OKULDA, İŞYERİNDE, EVDE AKLINIZA GELEBİLECEK HER ORTAMDA İSTERSENİZ TV'YE BAĞLAYARAK SABİT KULLANIM İMKANI

Marka: Arcelik
Model: PDVD-100
Renk: Gümüş
Orjinal taşıma çantasıyla ve tüm aparatlarıyla birlikte birlikte!

Temiz kullanılmış sıfırdan farkı yok son fiyat 80 tl.

Orjinal DVD filmler hala duruyor arşiv yapmak isteyenler kaçırmayın ayrıca aradığınız orjinal vcd film varsa sorabilirsiniz çok geniş bir arşivim var yardımcı olabilirim :KK34:

$10565252_10152642489909218_859046478731360100_n.jpg

Orjinal Bandrollü DVD Yüzüklerin Efendisi Serisi 3 Bölüm
Yüzük Kardeşliği
İki Kule
Kralın Dönüşü

VCD
Rezervuar Köpekleri
Dünyalar Savaşı
Sahtekar
Unseen bean
Rocky

DVD
Yasak Krallık
Koku
Milyoner
Tanrıkent
Tutku Oyunları
Beşirle Vals
Ölümcül deney
Tanıdığım İnsanlar

Bunlar satıldı :nazar:

canim joysticklerden birini satmayı düsünürmüsün ? bizim biri bozuldu tek kaldı :KK43:

canim joysticklerden birini satmayı düsünürmüsün ? bizim biri bozuldu tek kaldı :KK43:

Set halinde fiyat koydum canım ve bikaç kişiyle görüşüyoruz satışla ilgili..Onlar da onaylarsa tek joystick son fiyat 90 tl. verebilirim..

X