Cilt Bakımı Ürünleri avon satış temsilcileri takas topiği

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bendede fısfıslı fondoten bide berrak görünüm veren krem var pembe top allık olan varsa takas edelim.

berrak görünüm veren kremi kendin kullanmalısın derim ben canım..ben kullanıyorum ..çok memnunum..pembe top allığı ben isterim ama bende fazla bi şey yok ki..:kedi:ilk sayfada var bak bakalım bişey çıkar mı

ya apranaxcım o keremin yaş aralığı falan var mıı
bende de var da hç kullanmadım
korkuyorum ters tepki fln yapmasın diyee
benim yaş 24 bu arada..

ne keremi ya krem pardon :roflol:
kızıma süt içirme saatini bekliyorum daaa uykusuzluktan yanlış yazmaya başladım

elimdeki kullanılmamış ürünler;
geliyor yukarıdaaaaa

ya apranaxcım o keremin yaş aralığı falan var mıı
bende de var da hç kullanmadım
korkuyorum ters tepki fln yapmasın diyee
benim yaş 24 bu arada..

bana da 3. ay hediyesi olarak geldi canım..tüm cesaretimi toplayıp kullandım..her regl dönemimden sonra, yanağımda görme engelliler için koccaman sivilceler çıkıyordu :1shok: ama maşşallah diyeyim 2 aydır yavru sivilce bile çıkmadı... bilmem ama sadece onu kullandığım için keremin (ay pardon kremin) mucizesi diyorum...

celebre
truglow
faraway
tasha
summer white
little black dress
just play bayan
perceive bayan
signature

bunlar parfümler

yazmayı unutmuşum tüm yaşlar için o krem..benim de yaş 31

elimde sadece 50s glam var tul ya..keşke alternatifim olsa da celebre ile değişsek..

ooo iyiymişşş

avon soft musk perceıve 30 ml ışıltılı vucut losyonu serinletici vucut losyonu sprey vaks tekli navy rengi göz kalemi saç köpüğü ultra nemlendirci vucut losyonu anew sıkılaştırcı göz farı delikli saç fırçası bunlar var tulcum az kullanılmış blue rush parfüm ve little blacck dresin vucutspreyi az kullanılmış

aç kapa g. kalemler siyah-5 adet-
mega impect rujlar-4 adet-
mak.temizleyici-2 adet-
el yüz vücud krem 400 gr-3 adet-
bunlar geldi aklımda şu an

ayrıca banyo köpüğü var lavantalı tulcum göz kaleminin birini istiyorum ve celebre perceıve kullanımışmı celebreyi çok seviyrum

kızlar önemli bişey söylicem...turkbayragi.bu takas fikri eda arkdaşımıza aitti..hastayım dedi ama hiç ortalarda görünmeyince kırıldı mı acaba diyorum..edacım ,canım, güzelim olumunekankayizsmilekırılmadın umarım..senden bi haber topik açtım diye..

tekrar söylüyorum arkadaşlar bu takas fikri eda nınnnnnnnnnnnn..ona teşekkürü bir borç biliriza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…