Cilt Bakımı Ürünleri avon satış temsilcileri takas topiği

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
top allık var bendede pembe renk....
karşılığında ne verirsiniz bana ...alıntı yapıp yazarsanız anlaşırız...

top allık var bendede pembe renk....
karşılığında ne verirsiniz bana ...alıntı yapıp yazarsanız anlaşırız...

valla huricim benim müşterilerim arasında yok top allık kullanan satamam herhalde alsam elimde kalır sen yeni olduğundan sende pek bişey birikmemiştir dimi ne güzellll

kızlar önemli bişey söylicem...turkbayragi.bu takas fikri eda arkdaşımıza aitti..hastayım dedi ama hiç ortalarda görünmeyince kırıldı mı acaba diyorum..edacım ,canım, güzelim olumunekankayizsmilekırılmadın umarım..senden bi haber topik açtım diye..

tekrar söylüyorum arkadaşlar bu takas fikri eda nınnnnnnnnnnnn..ona teşekkürü bir borç biliriza.s.

evetttt edaaaaaaaa,nerdesin minik kuzuuu....
darılmaz kırılmaz eda sanmam apranaxcım,hastaydı ya ondan gözükmüyordur..

celebre
truglow
faraway
tasha
summer white
little black dress
just play bayan
perceive bayan
signature

bunlar parfümler

aç kapa g. kalemler siyah-5 adet-
mega impect rujlar-4 adet-
mak.temizleyici-2 adet-
el yüz vücud krem 400 gr-3 adet-
bunlar geldi aklımda şu an
tul abla göz kalemi ve little blacki Allahın emri peygembern kavliyle istiorm :roflol:
kızlar önemli bişey söylicem...turkbayragi.bu takas fikri eda arkdaşımıza aitti..hastayım dedi ama hiç ortalarda görünmeyince kırıldı mı acaba diyorum..edacım ,canım, güzelim olumunekankayizsmilekırılmadın umarım..senden bi haber topik açtım diye..

tekrar söylüyorum arkadaşlar bu takas fikri eda nınnnnnnnnnnnn..ona teşekkürü bir borç biliriza.s.
bnm cnm ablam nasıl kırılırım bn sna ama başkaları bna sormadan fikir onunmuş gibi hooopp atladı üste bak sn hatırlayıp yazmışsın ablam ha sn ha bn sorun sadece hatırlanmak saygı yani kendinimiş gibi hmn atlamak olmaz..
evetttt edaaaaaaaa,nerdesin minik kuzuuu....
darılmaz kırılmaz eda sanmam apranaxcım,hastaydı ya ondan gözükmüyordur..

fikir sahibi bnm ve bn buradan dewam edicm takas işine herkes buradan dewam etsn lütfen..ahh abla ahh neler yaşadım yazdım bizim sayfada..

valla huricim benim müşterilerim arasında yok top allık kullanan satamam herhalde alsam elimde kalır sen yeni olduğundan sende pek bişey birikmemiştir dimi ne güzellll

almam ki yani depo yapmam banane alan alrı almayan almaz..bunuda sipari şettiler sonra vaz geçtiler gelmiş bulundu bende kalsın dedim başkası isterse satarım diye...
duruyor açmadım paketini..ala depo pek yapmam ya sanmıyorum...zaten ne lkazanıyoruz ki..

tul abla göz kalemi ve little blacki Allahın emri peygembern kavliyle istiorm :roflol:

bnm cnm ablam nasıl kırılırım bn sna ama başkaları bna sormadan fikir onunmuş gibi hooopp atladı üste bak sn hatırlayıp yazmışsın ablam ha sn ha bn sorun sadece hatırlanmak saygı yani kendinimiş gibi hmn atlamak olmaz..

fikir sahibi bnm ve bn buradan dewam edicm takas işine herkes buradan dewam etsn lütfen..ahh abla ahh neler yaşadım yazdım bizim sayfada..

edacım nasıl istersen güzelim enim sen iyi ol yeterki minik kuzummm,tamam aç kapa g.klaeminin iriyle l.black dress in biri senin öxzelden haberleşiriz...

edacım nasıl istersen güzelim enim sen iyi ol yeterki minik kuzummm,tamam aç kapa g.klaeminin iriyle l.black dress in biri senin öxzelden haberleşiriz...

ayy ablam bnmmm iiki varsınız siz napardm bn yoksa üzüntüden ölürdümn :KK43: ama bnm elimde sadece göz makyajı temizleyici soft musk ve o gece kremi var bide topuk yumuşatıcı krem sadece 2 kere kullandm hiç sewmedm onu..

ayy ablam bnmmm iiki varsınız siz napardm bn yoksa üzüntüden ölürdümn :KK43: ama bnm elimde sadece göz makyajı temizleyici soft musk ve o gece kremi var bide topuk yumuşatıcı krem sadece 2 kere kullandm hiç sewmedm onu..

hımmmm

peki elinde 4 yaprak yonca şeklinde bi kolye ucu vardı üstü taşlı en son fırsat k. kondu ondan var mı kızlarrrr ben çok sattım ondan ve bi tane daha isteniyor..

almam ki yani depo yapmam banane alan alrı almayan almaz..bunuda sipari şettiler sonra vaz geçtiler gelmiş bulundu bende kalsın dedim başkası isterse satarım diye...
duruyor açmadım paketini..ala depo pek yapmam ya sanmıyorum...zaten ne lkazanıyoruz ki..

yoookkkk biriktirme zaten elinde ..b.en henüz bin şükür:Saruboceq:hiç yanımdan ödeme yapmak zorunda kalmadım ama devamlı elimdeki ürünleri çıkarıyom yenileri geliyo bi şekilde satılıyo allahtan yoksa bi şekilde ödemek gerekir omların ücretini de o zaman bu işin keyfi kaçar..

ben zaten bu ay sıkıştım...
fatur parasını harcadım deli gibi..şimdide cepten ödeyeceğim..
yani cepten değilde işte öyle oluyor...
bir daha elimi sürmem tövbe..

hadi bakalım kızlar takasa buyrun burdan devam edelimmm..:eek:

turkbayragi topiğimizin fikir ablası EDAAAAAA alkisalkisalkis a.s. ben vekil olark açtım konuyu..:kedi:

ilk mesajı düzenledim kızlar bilginize...

arkadaşlar ewt ptt kargoyla yollarız fiyatında bi değişiklik yok eğer aps olursa fiyat çıkıo ama normal kargo olursa en fazla kutuyla beraber 3 lira oluo..herkes takas işini hallatsn en son özelden adresleri atarız birbirimize..

apranx ablam sewiorm snii opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

X