- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.801
kızlar benim katolog şu an geziyor her gittiği yerde 1, 2 gün yatıp geliyor ve her bakan kişi 1 yada 2 ürün sipariş veriyor böyle giderse iyi yani ocak ayı katoloğu okadarda kötü deyilmiş bence
şekercikk o 3lü glosslardan bende düşnym ama sırf renksiz gloss işime yaramaz die tereddütteym.yoksa kaçırırmıyım ben o glosslarııı
15 gündür düşmeyince gittim yatırdım çok mutsuzum , sevin beni 35 tl fazladan yatırdım...gece gündüz aradıgım için tel paraları bile onu katladı bee
tatlım k1 de uzun süre kalıcı dudak parlatıcısı var indirimde bende alıcam ondan gloss tarzı bişi katalog fiyatı 10.90 aklında bulunsun istersen illa gloss diyosan glaze.gloss lrı çabuk siliniodu bende umarım bu gerçekten kalıcıdırr
tatlım k1 de uzun süre kalıcı dudak parlatıcısı var indirimde bende alıcam ondan gloss tarzı bişi katalog fiyatı 10.90 aklında bulunsun istersen illa gloss diyosan glaze.gloss lrı çabuk siliniodu bende umarım bu gerçekten kalıcıdırr
15 gündür düşmeyince gittim yatırdım çok mutsuzum , sevin beni 35 tl fazladan yatırdım...gece gündüz aradıgım için tel paraları bile onu katladı bee
ay cnm maşallahhhkızlar benim katolog şu an geziyor her gittiği yerde 1, 2 gün yatıp geliyor ve her bakan kişi 1 yada 2 ürün sipariş veriyor böyle giderse iyi yani ocak ayı katoloğu okadarda kötü deyilmiş bence
cnm ben bi de o ay indirimde olan parfümlerin testerlarını gözlük kılıfı gibi bi kılıfta yanımda tşaıyorum biri sorar merak ederse hemen çıkarıp gösteriyorumcanım tesekkur ederım kardesım var 23 yasında onun cevresı var ıste bıde kayınvalıdem annem felan oyasgrubu komsuculuk yok pek oturdugum yerde ama gecen cantama koydum bır katalog cocuk varya zaten valız gıbı canta tasıyorum oyuzden ona yer bulmak kolay oldu hep cantamda durucak :)))
cnm zaten ben avonu pek aramıyorum kaç dk bekliyoruz ya ilgilensinler die aramam daha iyi burda soruyorum ne sorcaksam15 gündür düşmeyince gittim yatırdım çok mutsuzum , sevin beni 35 tl fazladan yatırdım...gece gündüz aradıgım için tel paraları bile onu katladı bee
cnm ben de onedenle tereddütteyimşekercikk o 3lü glosslardan bende düşnym ama sırf renksiz gloss işime yaramaz die tereddütteym.yoksa kaçırırmıyım ben o glosslarııı
masallah caım benımkı 3 yasında hıc olmazsa bez tasımıyorum artık :))))ay cnm maşallahhh
ben daha k1i çıkarmadım meydana
koysam mı ki ortalığa karar veremedim?
cnm ben bi de o ay indirimde olan parfümlerin testerlarını gözlük kılıfı gibi bi kılıfta yanımda tşaıyorum biri sorar merak ederse hemen çıkarıp gösteriyorum
cnm benim de 1 yaşında oğlum var :) bilmemmi o devasa çantaları...
cnm zaten ben avonu pek aramıyorum kaç dk bekliyoruz ya ilgilensinler die aramam daha iyi burda soruyorum ne sorcaksam
cnm ben de onedenle tereddütteyim
cnm glos istediğimden deil ben başka bi ruja göz koydum k14ten ama sipariş gelirse alcam işte hani o poplove mı ne vardı ya orta sf broşüründe adı neydi ya hani ucundan sıkıyosun içinden parlatıcısı çıkıyo ay çok güzelmiş o yaaaaaa
şekercikk o 3lü glosslardan bende düşnym ama sırf renksiz gloss işime yaramaz die tereddütteym.yoksa kaçırırmıyım ben o glosslarııı
hatunlar benim oğlan uyandı az ilgileniyim minnoşumla:)
görüşürüz gene...[/QUOTE
gorusuruz cnm
evt cnm doğru söylüyorsun parlatıcı olmasa daha iyi ama sana tavsiyem kampanya 1 indirim broşurunda lip gloss birisi sundance olmak üzere 3 adet renk indirimde tanesi 8.70tl burdan tek olarakta alabilirsin.
ah canm indiirm brosüürndeki glosstan kalırmıki banaben hemen ilk günlerde sipariş girmiorumki..
üff ya nie renksiz gloss koyuyolarki zaten kimse almıoda satmaya kalksan
alma ozaman cnm arada parlatıcıyı kakalıycaklar bekle yine düşer 1 alana 2 bedava gibi sürecek rujunmu kalmadı ayol neden üzüldünki bukadar
sanki bi daha indirime girmicek gibi üzülüom bende dimii bilsen bendeki bu ruj gloss manyaklıgını:) ben kaç gecedir o glossu düşünp uyuyorum sen biliomusn
5 aydır üyeyim burada bir defa toplantı oldu.. onada ..kızlar eylencesıne egıtım toplantılarına katılıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?