Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şekercikk o 3lü glosslardan bende düşnym ama sırf renksiz gloss işime yaramaz die tereddütteym.yoksa kaçırırmıyım ben o glosslarııı

tatlım k1 de uzun süre kalıcı dudak parlatıcısı var indirimde bende alıcam ondan gloss tarzı bişi katalog fiyatı 10.90 aklında bulunsun istersen illa gloss diyosan glaze.gloss lrı çabuk siliniodu bende umarım bu gerçekten kalıcıdırr

o kalıcı rujlardan bende sipariş aldım cnm evet lip glosslardan sweet maple almıştım renk süper ama dudakta dakka durmuyo yağ gibi akıyor ama cotton cendy lip gloss öyle deyil daha kalıcıydı bende ona aldanarak almıştım

sölediğin glosslardan almıştm ben cnm.kalıo dudakta ama bi acaip oluyo sonradan çizgilere doluyo bende öle oldu ,yani en azından 1 kere yenilemek gerekio.bide fazla yapışyapış ve kokusuda diğer glosslar gibi değil.saol ttatlım yinede.

15 gündür düşmeyince gittim yatırdım çok mutsuzum , sevin beni 35 tl fazladan yatırdım...gece gündüz aradıgım için tel paraları bile onu katladı bee

canım en azından kafan rahat olur. bende bu ay ilşk iademi yapıcam inşallah bende böyle sorunla karşılaşmam

kızlar benim katolog şu an geziyor her gittiği yerde 1, 2 gün yatıp geliyor ve her bakan kişi 1 yada 2 ürün sipariş veriyor böyle giderse iyi yani ocak ayı katoloğu okadarda kötü deyilmiş bence
ay cnm maşallahhh
ben daha k1i çıkarmadım meydana
koysam mı ki ortalığa karar veremedim?
cnm ben bi de o ay indirimde olan parfümlerin testerlarını gözlük kılıfı gibi bi kılıfta yanımda tşaıyorum biri sorar merak ederse hemen çıkarıp gösteriyorum
cnm benim de 1 yaşında oğlum var :) bilmemmi o devasa çantaları...
15 gündür düşmeyince gittim yatırdım çok mutsuzum , sevin beni 35 tl fazladan yatırdım...gece gündüz aradıgım için tel paraları bile onu katladı bee
cnm zaten ben avonu pek aramıyorum kaç dk bekliyoruz ya ilgilensinler die aramam daha iyi burda soruyorum ne sorcaksam
şekercikk o 3lü glosslardan bende düşnym ama sırf renksiz gloss işime yaramaz die tereddütteym.yoksa kaçırırmıyım ben o glosslarııı
cnm ben de onedenle tereddütteyim

cnm glos istediğimden deil ben başka bi ruja göz koydum k14ten ama sipariş gelirse alcam işte hani o poplove mı ne vardı ya orta sf broşüründe adı neydi ya hani ucundan sıkıyosun içinden parlatıcısı çıkıyo ay çok güzelmiş o yaaaaaa

masallah caım benımkı 3 yasında hıc olmazsa bez tasımıyorum artık :))))

evt cnm doğru söylüyorsun parlatıcı olmasa daha iyi ama sana tavsiyem kampanya 1 indirim broşurunda lip gloss birisi sundance olmak üzere 3 adet renk indirimde tanesi 8.70tl burdan tek olarakta alabilirsin.

evt cnm doğru söylüyorsun parlatıcı olmasa daha iyi ama sana tavsiyem kampanya 1 indirim broşurunda lip gloss birisi sundance olmak üzere 3 adet renk indirimde tanesi 8.70tl burdan tek olarakta alabilirsin.

ah canm indiirm brosüürndeki glosstan kalırmıki bana ben hemen ilk günlerde sipariş girmiorumki..
üff ya nie renksiz gloss koyuyolarki zaten kimse almıoda satmaya kalksan

ah canm indiirm brosüürndeki glosstan kalırmıki bana ben hemen ilk günlerde sipariş girmiorumki..
üff ya nie renksiz gloss koyuyolarki zaten kimse almıoda satmaya kalksan

alma ozaman cnm arada parlatıcıyı kakalıycaklar bekle yine düşer 1 alana 2 bedava gibi sürecek rujunmu kalmadı ayol neden üzüldünki bukadar

alma ozaman cnm arada parlatıcıyı kakalıycaklar bekle yine düşer 1 alana 2 bedava gibi sürecek rujunmu kalmadı ayol neden üzüldünki bukadar

sanki bi daha indirime girmicek gibi üzülüom bende dimiibilsen bendeki bu ruj gloss manyaklıgını:) ben kaç gecedir o glossu düşünp uyuyorum sen biliomusn

sanki bi daha indirime girmicek gibi üzülüom bende dimiibilsen bendeki bu ruj gloss manyaklıgını:) ben kaç gecedir o glossu düşünp uyuyorum sen biliomusn

he valla evde bir poşet dolusu ruj var diyen sen deyilmiydin benden bişey kaçmaz hele onları sür şimdilik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…