- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.781
umarım öyle olur tatlım.yoksa heran avon almaktan vazgeçebilirim artık.zaten iademde düşsün bakıcam artık çok farklı şeyler gelmezse bende almıcam çünkü satış yapmıyorum ben sadece kendime alıyorum.hem her ay 75-85 arası sipariş veriyorum ama ağır geliyo bana artık birde böyle sorunlar olunca hepten soğuyorum avondan
balm konusunda denemeden bılemıcem galıba aklımda kalıcagına bır ara alırım lımıtı felan tamamlamam gereken bır ay denemıs olurum beyenmezsem dudakta kullanırım
ay ıkı kere yollamısım :2:bende kendı urunlerım ucuza gelsın dıye temsılcı oldum ama her ya sıparıs veremem arada az da olsa baskalarıda tek tuk sıparıs vermezse zor yanı gercekten
cnm sen yinede al dene ama biz 3 lü şekilde indirimi vardı biri müşteriye gitti ikisi elimizde kaldı biri olmayınca iadede edemedik ruj olarakta iğrenç dudağının aralarına giriyor mat boya gibi parlaklığı yok benim kız bune yaa deyip deyip gülüyor en son çekmecesinin köşesine attı kullanmıyor bende dedimki dudağında uçuk olunca yada stik niyetine kullan alan müşteride bizde denedi ve tuhaf tuhaf baktı hiç yorum bile yapmadı çünkü beğenmedi belli.
:))))) ya sıvı fondoten olarak yokmu pekı ıslaklık goruntusu veren
evet tam istediğin fondoten var geçen ay indirimdeydi ışıltı veren fondoten tam senin istediğin gibi kullananlar çok memnun bende kullanmıştım daha önce doğal cildingibi parlıyor
top allık kullanıyorum pırıltılı ama tam ıstedıgım etkıyı vermıyo kendı fondotenım bıtınce oyle sıparıs edıyım ben en ıyısı
cnm bak birde kampanya 1 katoloğunun indirim broşurunde var parlak görünüm veren makyaj ürünü mavis81 arkadaşımız aldığını ve beğendiğini yazmıştı burda ondanda alabilirsin
benım k 1 katalogum yok daha((( yenı sıparıslerım ıle gelıcek ben cok yenıyım daha
cnm benim bahsettiğim ürünü zaten en erken aralık 31 de verebiliyorsun ozamana kadar katoloğun eline geçer:)
bılıyorum da bakamıyorum ya merak edıyorum dun den berı herkez yorum yapıyo katalog kotu dıye ya
şekerim biliorum ama benim renksiz parlatıcıya ihtiyacım yok ondan düşünmemiştim k14tekileri.:) hakikaten yahu ne çok ortak beğenimiz çıktı bizim:)tatlım benim söylediklerimin hepsi k14 den ok?ben k1 i elime almadım daha zaten.... bu arada senin sordugun sundance k14 de en arka sayfada,3 lü set halinde, yalnız sundance ile yanındaki pembenin isimlerini ters koymuşlar orda....sundanceyi pembe gibi göstermişler,halbuki yanındaki sundance tamammı ?yanılma diye söylüyorum...rica ederim kuzum nolcak bilgilerimizi paylaşcaz tabii.... bu arada sanırım begenilerimiz cok benziyo, siyah saat,sundance,diamond parfüm....hep benim alacaklarımı sormuşsun, bu kadar olur,sanki içimi okumuşsun
aromadisiac ben de kullanıyorum tenime uydu secret da ona mı benziyor ben almamıştım kokusunu da duymadım o da k1de indirimde ya alsam mı acep?temam pericim
ben aromadisiac'ı beğeniyorum mesela oryantal-baharatlı
ve edt olmasına rağmen benim tenimde kalıcı..
secret fantasy'i de beğendim.. meyveli ama karamelamsı meyveli.. kalıcıydı yani.. K1de 15 tl..
cnm ben stok yapmıyorum istiyorlar getirtiyorumkızlar pekı her ay en cok hangı urunlerı alınıyor bazen stok yapsam mı dıyorum oyle zamanlarda hangı urunlerı tercıh etsem
bıde 5 lıraya makyaj numunelerınden alıyımmı
ayy soal cnm hemen eliyciimmmcanım k7 topaz yüzük'ü küpesi ile birlikte de yengem aldı.küpesini beğendim ama yüzüğü hiç beğenmedim çok kaba geldi bana...
evet ya benm bi arkdş istmeişti kadına rezil oldum ama ben de ilk baş baya hayal kırıklığı yaşadım sonra beyaz kıyafetle taktım taktıkça da gözüm alıştı beğendim sonra bi arkdş taktı parmağına ona çok yakıştı beyaz tenli ve uzun parmaklıydı bence biraz tak içine sinmezse iade et ben de iade edicem ne biçim dedim ama şimdi seviyorum yüzüğü.kızlar k14 deki isobel yüzüğü istedim dün geldi..tek kelimeyle hayal kırıklığı yaşadım. katalogdaki şık görüntüyle uzaktan yakından ilgisi yok.minik çiçeklerin tomurcuk kısmında taş var yalnızca.boşa para verip almayın derim şahsen iade göndericem..
aslında çok kötü deyil katolog en normal hali yine indirimde olan bayağı ürün var ama yılbaşında sevgililer günü ay katoloğunda daha çok parfüm indirimde oluyor cnm kampamya 1de at büyük boy şampuanlar indirimde fondotenler yarı fiyata düşmüş perfeck makyaj ürünleri yarı fiyatı rujlarlar yarı fiyatı trend serisi irimde daha bir çok ürün var yani okadarda kötü deyil bence.
benım k 1 katalogum yok daha((( yenı sıparıslerım ıle gelıcek ben cok yenıyım daha
canım tesekkur ederım kardesım var 23 yasında onun cevresı var ıste bıde kayınvalıdem annem felan oyasgrubu komsuculuk yok pek oturdugum yerde ama gecen cantama koydum bır katalog cocuk varya zaten valız gıbı canta tasıyorum oyuzden ona yer bulmak kolay oldu hep cantamda durucak :)))şekerim biliorum ama benim renksiz parlatıcıya ihtiyacım yok ondan düşünmemiştim k14tekileri.:) hakikaten yahu ne çok ortak beğenimiz çıktı bizim:)
aromadisiac ben de kullanıyorum tenime uydu secret da ona mı benziyor ben almamıştım kokusunu da duymadım o da k1de indirimde ya alsam mı acep?
yani aralarında ilgi var mı cnm
cnm ben stok yapmıyorum istiyorlar getirtiyorum
ama bi tek el kremini fazladan almıştım müşteri istedi ona sattım
çevrendekiler satmayı düşündüğün kişiler kaç yaşlarında ona göre al bence
mesela gençler secret fantasy, color trend ürünlerini beğeniyor
orta yaş kesim el kremi bakım ürünleri gibi...
bi de ummadığın kişiler bişeyler almak istiyo
benim önceki yaşadığım yerde bi yere oturmaya gitmiştim orda lafı geçti ben de avon satıyorum dedim aaa biz bakar alırdık gidip eve getirir misin dediler tamam dedim gittim getirdim her ay benden 5- 60 tl lik ürün almaya başladılar
sana tavsiyem her an yanında katalog taşıman
bi de krem numuneleri pek işe yaramıyor en çok parfüm numunelerine bakıyolar bi de bazen rujlara
sadece parfüm numune seti de alabilirsin ilk etapta işini görür sonra bakarsın ruj da gidiyosa ruj numunesi alırsın ama krem pek gitmiyo benimkiler olduğu gibi duruyo çevremde krem alan yok zira.
bilmiyorum yardımcı olabildim mi cnm?
ayy soal cnm hemen eliyciimmm
evet ya benm bi arkdş istmeişti kadına rezil oldum ama ben de ilk baş baya hayal kırıklığı yaşadım sonra beyaz kıyafetle taktım taktıkça da gözüm alıştı beğendim sonra bi arkdş taktı parmağına ona çok yakıştı beyaz tenli ve uzun parmaklıydı bence biraz tak içine sinmezse iade et ben de iade edicem ne biçim dedim ama şimdi seviyorum yüzüğü.
15 gündür düşmeyince gittim yatırdım çok mutsuzum , sevin beni 35 tl fazladan yatırdım...gece gündüz aradıgım için tel paraları bile onu katladı bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?