tatlım benim söylediklerimin hepsi k14 den ok?ben k1 i elime almadım daha zaten.... bu arada senin sordugun sundance k14 de en arka sayfada,3 lü set halinde, yalnız sundance ile yanındaki pembenin isimlerini ters koymuşlar orda....sundanceyi pembe gibi göstermişler,halbuki yanındaki sundance tamammı ?yanılma diye söylüyorum...rica ederim kuzum nolcak bilgilerimizi paylaşcaz tabii.... bu arada sanırım begenilerimiz cok benziyo, siyah saat,sundance,diamond parfüm....hep benim alacaklarımı sormuşsun, bu kadar olur,sanki içimi okumuşsun
şekerim biliorum ama benim renksiz parlatıcıya ihtiyacım yok ondan düşünmemiştim k14tekileri.:) hakikaten yahu ne çok ortak beğenimiz çıktı bizim:)
temam pericim
ben aromadisiac'ı beğeniyorum mesela oryantal-baharatlı
ve edt olmasına rağmen benim tenimde kalıcı..
secret fantasy'i de beğendim.. meyveli ama karamelamsı meyveli.. kalıcıydı yani.. K1de 15 tl..
aromadisiac ben de kullanıyorum tenime uydu secret da ona mı benziyor ben almamıştım kokusunu da duymadım o da k1de indirimde ya alsam mı acep?
yani aralarında ilgi var mı cnm
kızlar pekı her ay en cok hangı urunlerı alınıyor bazen stok yapsam mı dıyorum oyle zamanlarda hangı urunlerı tercıh etsem
bıde 5 lıraya makyaj numunelerınden alıyımmı
cnm ben stok yapmıyorum istiyorlar getirtiyorum
ama bi tek el kremini fazladan almıştım müşteri istedi ona sattım
çevrendekiler satmayı düşündüğün kişiler kaç yaşlarında ona göre al bence
mesela gençler secret fantasy, color trend ürünlerini beğeniyor
orta yaş kesim el kremi bakım ürünleri gibi...
bi de ummadığın kişiler bişeyler almak istiyo
benim önceki yaşadığım yerde bi yere oturmaya gitmiştim orda lafı geçti ben de avon satıyorum dedim aaa biz bakar alırdık gidip eve getirir misin dediler tamam dedim gittim getirdim her ay benden 5- 60 tl lik ürün almaya başladılar
sana tavsiyem her an yanında katalog taşıman
bi de krem numuneleri pek işe yaramıyor en çok parfüm numunelerine bakıyolar bi de bazen rujlara
sadece parfüm numune seti de alabilirsin ilk etapta işini görür sonra bakarsın ruj da gidiyosa ruj numunesi alırsın ama krem pek gitmiyo benimkiler olduğu gibi duruyo çevremde krem alan yok zira.
bilmiyorum yardımcı olabildim mi cnm?
canım k7 topaz yüzük'ü küpesi ile birlikte de yengem aldı.küpesini beğendim ama yüzüğü hiç beğenmedim çok kaba geldi bana...
ayy soal cnm hemen eliyciimmm
kızlar k14 deki isobel yüzüğü istedim dün geldi..tek kelimeyle hayal kırıklığı yaşadım. katalogdaki şık görüntüyle uzaktan yakından ilgisi yok.minik çiçeklerin tomurcuk kısmında taş var yalnızca.boşa para verip almayın derim şahsen iade göndericem..
evet ya benm bi arkdş istmeişti kadına rezil oldum ama ben de ilk baş baya hayal kırıklığı yaşadım sonra beyaz kıyafetle taktım taktıkça da gözüm alıştı beğendim sonra bi arkdş taktı parmağına ona çok yakıştı beyaz tenli ve uzun parmaklıydı bence biraz tak içine sinmezse iade et ben de iade edicem ne biçim dedim ama şimdi seviyorum yüzüğü.