- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.821
5 aydır üyeyim burada bir defa toplantı oldu.. onada ..
hem toplantıya katılcam hemde 4.50 tl para vercem bilgiyide parayla veriyor bedava aonda bişey yok deyip gitmedim:))iyimi ettim kötümü bilmiyorum:)
5 aydır üyeyim burada bir defa toplantı oldu.. onada ..
hem toplantıya katılcam hemde 4.50 tl para vercem bilgiyide parayla veriyor bedava aonda bişey yok deyip gitmedim:))iyimi ettim kötümü bilmiyorum:)
bence çok iyi ettin cnmsen buraya gel burası bedava cnm istediğini sor bir bilen çıkar cnm.
valla golden ladym aynen dediğini yapıp buraya geliyorum..üye olurken hiç bir nilgiye sahip değildim.netten üye oldum zaten t.ö de görmüyorum...burada bazen sorup öğreniyorum bazende önceden sorulup cevaplanmış oluyor bende öğreniyorum..sizlerden çok şey öğrendim çook..teşekkür ederim herkese canlar:)bence çok iyi ettin cnmsen buraya gel burası bedava cnm istediğini sor bir bilen çıkar cnm.
ben çıkıyorum kızlar herkeze iyi akşamlar
valla golden ladym aynen dediğini yapıp buraya geliyorum..üye olurken hiç bir nilgiye sahip değildim.netten üye oldum zaten t.ö de görmüyorum...burada bazen sorup öğreniyorum bazende önceden sorulup cevaplanmış oluyor bende öğreniyorum..sizlerden çok şey öğrendim çook..teşekkür ederim herkese canlar:)
ben veremem kesın de sımdılıkkızlaaarr avondan şimdi mesaj geldi...10 aralıktan 13 arlık akadar 400 tl sipariş verenlere king ekmek kızartma makinesi hediye imiş....duyanlar duymayanlara duyursun:)
bende birgün bu kadar sipariş verebilecekmiyim acaba
ben veremem kesın de sımdılık
kızlar ya k1 dekı ıkılı set kolye kupe cok hos gıbı nasıldır sızce
hangisi canım isabellemi ? ben onu çok beğendim çokta merak ediyorum umarım uyduruk bişiy değildir...
tmm cnm bekliyorum meraklasiremim canım senin için bu akşam tekrar koymaya çalışıcam hemde sadece yüzüğü:)
k1 in indirim broşüründeki saat ne zamandır kataloglarda dikkatimi çekiyordu, fakat katalogdaki gibi durup durmadığında emin olamadığımdan birde fiyatı 40 tl bu paraya değip değmeyeceğini kestiremediğimden almıyordum.
geçengün bir ortamda tanımadığım birinin kolunda gördüm dikkatimi çekti tabi soramadım avondanmı diye:) ortak arkadaşıma söyledim müsait bir zamanda sor diye oda sormuş.hediye imiş bilmiyormuş...ama birebir aynı. eğer bu saatse çok beğendim çok şık duruyor çoookkk...
canım bilekliğin resmini koyabilir msnkızlar 2. kolimde geldi çok şükür gelen ürünler hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum
color trend yeni çıkan rengi ivory bir arkadaş sormuştu renk iyi yağsız ama pek kapatıcılığı iyi deyil
true force erkek parfüm çok beğendim 2.sini aldık
perfect cotton elementis edt bir getirdim 3 adet daha istediler
meyveli dudak stikleri müşteriler aldı ben beğenmedim minicik
hello kittiy kolyeli saat avondan bu performansı beklemezdim süper ötesi bişi (küçük hanımlara daha uygun)
eternal megic beğendim 2. sini aldım bilekliği katologtakinden daha güzel
fırsatlardaki frambuaz özlü vucut losyonu hem çok ucuz hem kokusuna bayıldım her siparişimde aldım
şu bin kılın gücünde olan maskara burada hiç beğenilmedi bende tavsiye etmedim müşteri ısrsrla indirimde olmasa bile istiyorum çünkü çok güzel dedi getirdim demekki beğenende varmış !
kajal stick kalem silver çok güzel tam istediğim gibi doğal duruyor
geçtiğimiz kampanya fazladan 3 adet wish is love yazmıştım bir günde tükendi 1 adet daha olsa satılırmış çok beğenilen bir parfüm
3 görünümlü maskara çok beğenildi
sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim:)
ben almıştım onu panorama hediyesindenkızlaaarr avondan şimdi mesaj geldi...10 aralıktan 13 arlık akadar 400 tl sipariş verenlere king ekmek kızartma makinesi hediye imiş....duyanlar duymayanlara duyursun:)
bende birgün bu kadar sipariş verebilecekmiyim acaba
1000 lıralık parfummu varmı okadar musterınben 1000 tllik parfüm paketlernden girecektm fazladan şimdi gireym enazından ekmek kızartma makinasını alayım dmi
1000 lıralık parfummu varmı okadar musterın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?