Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

5 aydır üyeyim burada bir defa toplantı oldu.. onada ..
hem toplantıya katılcam hemde 4.50 tl para vercem bilgiyide parayla veriyor bedava aonda bişey yok deyip gitmedim:))iyimi ettim kötümü bilmiyorum:)

bence çok iyi ettin cnm sen buraya gel burası bedava cnm istediğini sor bir bilen çıkar cnm.

5 aydır üyeyim burada bir defa toplantı oldu.. onada ..
hem toplantıya katılcam hemde 4.50 tl para vercem bilgiyide parayla veriyor bedava aonda bişey yok deyip gitmedim:))iyimi ettim kötümü bilmiyorum:)

bana gebzede pendık te aynı uzaklıkta ben ıkısının ortasındayım burda yok gebze toplantısı gecmıs pendıkte 18 ınde gulıstanda bılıyorum orayı ama gıtsemmı gıtmesemmı karar veremıyorum avantajı oluyomu dıye merak ettım

bence çok iyi ettin cnm sen buraya gel burası bedava cnm istediğini sor bir bilen çıkar cnm.
valla golden ladym aynen dediğini yapıp buraya geliyorum..üye olurken hiç bir nilgiye sahip değildim.netten üye oldum zaten t.ö de görmüyorum...burada bazen sorup öğreniyorum bazende önceden sorulup cevaplanmış oluyor bende öğreniyorum..sizlerden çok şey öğrendim çook..teşekkür ederim herkese canlar:)

bende eskı yazıları okudum ılk uye oldugum gun bende netten uye oldum :)))

ıyı aksamlar golden lady ım

kızlaaarr avondan şimdi mesaj geldi...10 aralıktan 13 arlık akadar 400 tl sipariş verenlere king ekmek kızartma makinesi hediye imiş....duyanlar duymayanlara duyursun:)
bende birgün bu kadar sipariş verebilecekmiyim acaba

kızlaaarr avondan şimdi mesaj geldi...10 aralıktan 13 arlık akadar 400 tl sipariş verenlere king ekmek kızartma makinesi hediye imiş....duyanlar duymayanlara duyursun:)
ben veremem kesın de sımdılık

kızlar ya k1 dekı ıkılı set kolye kupe cok hos gıbı nasıldır sızce

kızlar benım ıstedıgım o ıslaksı gorunumu su k1 dekı kasmır gorunumlu fondoten saglıcaktır sanıkı heee ondan alıcam ben ne dersınız

tmm cnm bekliyorum merakla
saati kesin alcm çok hoş ben ce

canım bilekliğin resmini koyabilir msn
birde üzerine boncuklar takılsa hoş olurmu kat. boncuklar
diğer bileklik büyük gelmişti bana
o bileklik ince bileklere olur mu???
ben almıştım onu panorama hediyesinden
güze oluyorr

ben 1000 tllik parfüm paketlernden girecektm fazladan şimdi gireym enazından ekmek kızartma makinasını alayım dmi

kızlarr pro to go rujlar nasıll sizce sürümü kolaymı sankı sürüm şekli zor gibi geldi bitmeye yakın kapağı zorlar gibimi ne bide küçükmü diğer rujlara göre hemen bitiomu???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…