• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlarr pro to go rujlar nasıll sizce sürümü kolaymı sankı sürüm şekli zor gibi geldi bitmeye yakın kapağı zorlar gibimi ne bide küçükmü diğer rujlara göre hemen bitiomu???:44:

bence güzel kuşum pratikte tel elle aç kapa sür valla :)kurutmuorda dudakları.
k1 de baby lips rengini bekliom bende:))

sanırım şimdilik cevap gelmeyecek neyse

siparişlerim geldi kızlar fikriniz olsun diye değerlendirmelerimi paylaşıyorum:82:

simple elements perfect cotton: temiz, hafifliğine nispeten kalıcı sayılabilecek, hoş bi koku

simple elements warm sunshine: belki tenime yakışmadı ama kolonya kadar adi geldi kokusu hayal kırıklığına uğradım

far away: güzel, tipik oryantal bi koku.. bence söylendiği gibi çok ağır değil.. tam kışa, soğuğa yaraşacak bi koku.. beğendim

black suede leather: oryantalimsi ama farklı bi koku, yalnız fresh ve sportif tarz değil.. kalıcı fakat ağır değil.. kışa yakışacak bi koku.. klasik bi koku olmaya aday bence bi erkek için

kenya yüzük:bana 6 nosu bile büyük geldi.. hoş görünümlü fakat dizaynı bi garip.. komşu parmaklar değmiyor yüzüğü takınca.. açıkcası kaba tasarlandığını düşünüyorum.. ancak iri ve oldukça uzun parmaklı elleriniz varsa yakışabilir.. benim tırnaklarım epey uzun olmasına rağmen taşıyamadı.. hayal kırıklığına uğradım

true color mocha latte: iki mat ton iki de çok hafif parlak ton var.. mat bitter kahve, mat grimsi açık kahve, pırıltılı açık kahve ve nerdeyse pırıltısız uçuk gül kurusuna kayan bi krem.. bana hitap etmedi.. yani çok yaratıcı farklı kombinasyonlar yapacak renkler değiller.. pek zengin tonları yok

true color island breeze: pek pırıltısı yok.. bi koyu yeşil, bi çok çiğ bi açık yeşil, bi açık kahve ve bi de yine uçuk gül kurusuna kayan bi krem var.. kombinasyonu hiç beğenmedim

true color smokey eyes: iyice açık uçuk kreme çalan çiğ bi yeşil, metalik açık gri, siyaha kayan metalik kül rengi ve biraz çiğ bir pembe var.. açıkcası bu kombinasyona da ısınamadım

bence true color serisinin en bereketli far kombinleri pink sands ve purple haze

bu arada makyaj numunemden sadece 12 ruj ve 8 fondöten çıktı.. önceki pakette daha çok far vardı.. avona sordum 20 adt ürün var kombinasyon değişir dediler.. bence bu aralar makyaj numunesini almayın onun yerine tek tek alın ruj denemeyi düşünüyorsanız..

parfüm numunemden de 33 adt çıktı bana garip geldi bu rakam ama kaç adt olması gerekiyo bilmiyorum.. bu hesapla bi parfüm numunesi 15 krş.. tektek alırsanız 30 krş..

umarım faydası olmuştur :78:

slm kızlar yarın kolim geliyo 500 lük filan girmiştim biraz öncede mesaj geldi ekmek kızartma makinnası hediye 400 lüksipariş girene diorr valla ben hep buna denk geliyorum ben sipariş veriyorum ya gün hediyesi ya başka bişey çıkıyor ama bu sefer hırs yaptım sinir oldum gelen paketimi aynen iade yapıp aynından makinayı almak için bi daha verceğim inş. kazanırım bir sorun olur mu acaba?

olala bilgiler için teşekkürler tatlım.gerçekten aydınlatıcı olmuş.:7:bu arada pinksand en iyisi demişsin bunada sevindim çünkü bende zor seçim yaptım ve hafif makyaj olsun diye pink sandi tercih ettim 4lü farlardan:61:

canım ısabella takı seti çok hoş ve çok şık günlük kullanım için de çok uygun ben çok beğenerek kullanıyorum
bilgi için teşekkür ederim canım...

slm kızlar
parfüm numunesinde ve makyaj numunesinde kaçar adet ürün bulunuyo acaba??
[/B]
geçen ay parfüm numunesi yerine yanlışlıkla ruj numunesi istemişim...benimde ruj satışı olmadığından iade gönderdim rujları saymadım ama içindeki fondoten numunesi 7 tane idi.
panaromada parfüm numunesinde 36 adet var diyor bu ay aldım içinden 34 adet çıktı...
slm kızlar yarın kolim geliyo 500 lük filan girmiştim biraz öncede mesaj geldi ekmek kızartma makinnası hediye 400 lüksipariş girene diorr valla ben hep buna denk geliyorum ben sipariş veriyorum ya gün hediyesi ya başka bişey çıkıyor ama bu sefer hırs yaptım sinir oldum gelen paketimi aynen iade yapıp aynından makinayı almak için bi daha verceğim inş. kazanırım bir sorun olur mu acaba?
hiç bilgim yok bu konuda üzgünüm:(

kızlar benım kaydımı yapan dun sıparısımle yollamıs ya kayıt formumu dun yolladıysa kargo ıle bugun ellerıne gecmemısse yarın calısıyolarmı avon yada kaydım ve sıparıslerımı anca pazartesı alıp pazartesımı yollarlar

ay bu şemsiye beklediğimdende dandikmiş avon bunumu layık görmüş müşterilere söyliyecek kelime bulamıyorum ayağına tahta aykkabıları giyip elinede bu şemsiyeyi alıp matruşka dansı yapacan :1:
başı yazmalıkız sakın bu yazdıklarıma alınma cnm hoş görüne sığınarak yazdım bu yorumları sözüm sana deyil avonun sattığı şemsiyesine :)
ama bak çanta çok güzel her bayanın evinde bulunması gereken bir tarz özel günlerde hayat kurtarır hiç bir zamanda modası geçmez güle güle kullan cnm:9:
neden alınayım est sonuçta ben üretici değilim alıcıyım
desenini beğendim ben şirin geldi ama kalitesi beş para etmez

başıyazmalıkız; özelden msj atmıştım bi kez de burdan teşekkür etmek istedim,ellerine sağlık kuzum saol

ne demek canım işine yaradıysa ne mutlu bana :70:

kızlar color trendin panoramadaki pudralarını sormuştum cevap gelmemişti.tekrar sorayım dedim belki görmemişsinizdir.renkleri koyumu açıkmı acaba bilen varmı?ben koyu olanından yazdım.bronz gibi görünüyordu sanki mat oluncada yazdım.çünkü kontürlemede kullanmayı düşünüyorum.parlak olmamalı ve biraz koyu olmalı.sizce iyimi yapmışım kızlar ya emin olmadan verdim siparişi :18:

kızlar color trendin panoramadaki pudralarını sormuştum cevap gelmemişti.tekrar sorayım dedim belki görmemişsinizdir.renkleri koyumu açıkmı acaba bilen varmı?ben koyu olanından yazdım.bronz gibi görünüyordu sanki mat oluncada yazdım.çünkü kontürlemede kullanmayı düşünüyorum.parlak olmamalı ve biraz koyu olmalı.sizce iyimi yapmışım kızlar ya emin olmadan verdim siparişi :18:

duydugm kadaryla en acıgı bile koyuymuş cnm o pudraların.
yüz inceltme içinmi kontürlemede kullancaksın

evet tatlım nilin tekniğini kullanabiliriz o zaman o pudralarla:7:sende burnun için düşünüyodun ya kenarlarına o pudradan uygulayıp üstüne de açık renk uygulasan bence olur.bronz pudraları parlıyor galiba avonun üstünde öyle yazıyor çünkü.en iyisi mat ve koyu bir pudra.color trend eğer koyuysa süper o zaman hem ucuz hemde mükemmel matlık yazıyodu sanırım:40:

Back