- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.521
KIZLAR ÜRÜNLERİ GİRDİM bir türlü gönderemiyorum yardım
DEVAM yzısınına tıklıcaksın cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR ÜRÜNLERİ GİRDİM bir türlü gönderemiyorum yardım
98699fuşya rengini parlatıcı hangisi canm?? kodunu yazarmısın zahmet olmazsa
cnm allık yazcaktım yanlış olmuş üzgnüm allık 83335 fondötenim de calming effects geçen kampanya almıştım parlatıcı az önce yazdım ben çok beğendimbahsettiğin pırıltılı fondoten ve parlatıcı hangileri canım yazabilir misin
güle güle kullan bu arada
evet hello kity saat çok hoş duruyo ben de gördüm umduğumdan hoş şaşırdım hatta:)
ama bana hala çok pahalı geliyo fiyatı yaaaaa
kullanan arkadaşlarım çok memnun ama ben şimdi çok şaşırdım yaaaaaaaaa ne yapsam acabaaaaaa:26:canım kısacası
ben yapıyordum bir zamanlar sonra avon gibi basit ve temsilcisini düşünen bir şirket olmadığı için bıraktım ben hiç girme
10 gün ödemesi süresi kargo 3 günde getirio 7 gün kalıo ödeme günü geldiğinde ödedin ödedin ödemezsen unutrsan ertesini bir bakıosn faturan %5 artmış
avonda 60 gün boyunca faturamı ödemediğimi hatrlıorum paraları toplayamamıştm 5 tl faiz koydu
ürün kırık eksik vs geldi ya da müştern beğenmedi memnun kalmadı iade etmek istersen kargo ücretini sen ödüosn
avonda ki gibi 75e tamamlamak içn bir kaç fazladan ürün girip sonra kargo geldiği gibi kutu içinde çıkarıp geri gönderemiosn malesef
ve kozmetk hariç diğer ürünlerinin birebir aynı ve aynı markaları pazarda 2 tl iken dorede 8-9 tl
kozmetk ürünleri çok güzel lafım yok ama stok sorunu avondan daha berbat sürekli stok sorunu çıkıo
bu kısacası dı canım bunaltmıştı beni bıraktm
ilgine teşekkür ederim canımbirde hemen kırılıolar ev eşyaları özellkle plastikler çoğu müştermn kırılmştı ilk kullanımda ve bulaşık makinasında yıkanabilr yazanları makinaya attığımda erimiş olarak çıktı yemin ederm şu an hala duruo ürün
siz satışınımı yapıyorsunuz yoksa başka birindenmi aldınız mesela hangi ürününü kullandınız :26:ßenim arkadaşım dore satıyor ve ürünlerini alıyorum... şuana kadar memnun kalmadğım bir ürünü olmadı açıkcası
ama makyaj malzemesi falan almıyorum ev, mutfak qereçleri vs..
evet gençler beğenir bence debenim kız uzun zamandır kitty li saat istiyordu hep kaçırıyordu :) bunu görünce yapıştı hemen evt bende dedim pahalı ama inan o paraya değer kaliteliymiş gerçekten.
he azcık öyle ama çok şık ya ona benzer bişi bize de yapsın avonnnnay merak ettm bende
çocuk şeysi gibi değil mi kızlar