• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ebrutanis,bkt55,EMOS26,kuncuk,toraman,eeesss,semraozsoy,GoldenLady,nurdi,nilqun,CLeOpaTRa,DILEK033,
cicibela1,mavis81+,ecemnazz,PrensesPeri,

slm arkadaşlar galiba hepimiz pür dikkat panaroma yı bekliyoruz.

Son düzenleme:
2 gün ödemem gecikti ve hala iadem düşmedi,ben ne yapim sence şimdi esssssscim, bekleyimmi?

cnm o muhtemelen sizin o bölgedeki kargocunun iadeleri geç göndermesi ile ilgili problem olabilir ben iademi verdiğim gün iade makbuzu verilmediği için bir sorun çıkarmı diye kargoyu aramıştım siz hiç merak etmeyin bugün hemen iade kargomuz yola çıkacaktır demişti acaba daha sonraki günlerede bırakıyor olabilirmi bilmiyorum.

okuudm bitanem saolasın..ama katalogu görüncede umutlarım tükendi.:25:seninde gördüğün gibi..şimdi bi ümit k2 yi bekleyelim bakalım belki değişk bişe çıkar die..
cnm üye ol oriflame'a.hem daha uygun alırsın.avon gibi 3 ay değil alışveriş süresi..1 sene oriflame'de..

ay yok yok,bide onla ugraşamam ben...avonda zaten müşterim yok, bide onu başıma alamam....ama çevremde olsaydı heray olmasa bile bikaç ayda bir bişeyler alırdım...orda çok ilginç çok değişik şeyler var yaa.....bide isveç yapımıya ürünler...ne bilim sanki daha bi güven arzediyo.....ben genelde organik ürün kullanıyorum ama oriflame in el kremlerini hiçbişeye değişmem....eskiden arkadaşım yapıyodu hep alıyoduk ama artık yapmıyo.....ben yine de oriflameyi daha çok seviyorum...dur bi bakıym yine şu online kataloguna :68: eminim müthiş şeyler vardır yine :49:

ay yok yok,bide onla ugraşamam ben...avonda zaten müşterim yok, bide onu başıma alamam....ama çevremde olsaydı heray olmasa bile bikaç ayda bir bişeyler alırdım...orda çok ilginç çok değişik şeyler var yaa.....bide isveç yapımıya ürünler...ne bilim sanki daha bi güven arzediyo.....ben genelde organik ürün kullanıyorum ama oriflame in el kremlerini hiçbişeye değişmem....eskiden arkadaşım yapıyodu hep alıyoduk ama artık yapmıyo.....ben yine de oriflameyi daha çok seviyorum...dur bi bakıym yine şu online kataloguna :68: eminim müthiş şeyler vardır yine :49:

bak cnm bak var güzel seyler.en azından avon gibi sönük değil..

2 gün ödemem gecikti ve hala iadem düşmedi,ben ne yapim sence şimdi esssssscim, bekleyimmi?
müşteri temsilcini ara canım o sana yardımcı olacaktır
all bendende o kdar.ben bayıldım hadi müsteride bayıldı..hayır ben bile alacak bişey bulamazsan devamlı olan müşteri ne alsınkii:19:
k1 bölemi olmalydı yanii..yılbası kataloguna kötü dioduk ama başımın üstünde gezdirmeliymişim ben yılbası katalogunu:60:
bence avon sesimizimi duyar yoksa burayamı okur ama acilen bişe yapsın..
diğer ülkelerin k1 leri nasıl acaba??emnm ışıl ışıldır.hayır anlamadıgm sey türk bayanı kadar süsüne püsüne düşkün millete az rastlanır yani.avon hangi politikayla bunu yapıor analamak güç
:37:
ağzına sağlık canım benim içimden geçenleri bir bir yazmışsın teşekkürler
maalesef yok canm..yine aynı seyler aynı renkler.
dış kabını değiştirip alın size yeni ürün diolar.neymişşş içerik değişmişmiş..bilmiolarki içi değil dışı satıo bu meretin:60:
evet evet evet bu ne yaaaaaaaa artık katoloğu müşterilere göstemeye utanıyorummmmmmmmmmmmmm
aradım kaç kez aradım görüştüm msj da attım akşam yine arıcam canım
avonun internetten şikayet kutusuna yaz ben bir defa yazmıştım saniyesinde geri dönüş yaptılar özür dilediler canım bi dene bence:71:

cnm o muhtemelen sizin o bölgedeki kargocunun iadeleri geç göndermesi ile ilgili problem olabilir ben iademi verdiğim gün iade makbuzu verilmediği için bir sorun çıkarmı diye kargoyu aramıştım siz hiç merak etmeyin bugün hemen iade kargomuz yola çıkacaktır demişti acaba daha sonraki günlerede bırakıyor olabilirmi bilmiyorum.
evet canım,öyle problemler de olabiliyo da benim kargo avondakilerin ellerine geceli 10 gün oldu,ne iş yapıyo bunların muhasebecileri anlamadımki yaa...açıcam akşam şunları iyice bi paralıcam ,kaç gündür sinir ettiler....

Ebrutanis,bkt55,EMOS26,kuncuk,toraman,eeesss,semraozsoy,GoldenLady,nurdi,nilqun,CLeOpaTRa,DILEK033,
cicibela1,mavis81+,ecemnazz,PrensesPeri,

slm arkadaşlar galiba hepimiz pür dikkat panaroma yı bekliyoruz.

benim kampanya 1 den alacağım bir çöp yok gibi görünüyor müşteriler trend serisinden kapatıcı stik ve ruj istiyorlardı onlar inmiş panoramayı bekliyorum şimdi :51:

bunu şalımın altına sakladım lavoda çektim :52::52: panorama şalımada sıgmaz :52: daha bende bakamadım..erken gelen olursa ekler ekleyemezse ben ilk fırsat buldugumda onuda eklemeye çalışırım :34:

kızlar color trendin sıvı fondoteni nasıl kullanan varmı??*

kullanan müşterilerimin birkısmı memnun bir kısmı deyil bu ay örnek ürünlerdeki yeni çıkan en açık rengi kızım alıyor bakalım kolim gelsin fikirlerimi burda paylaşırım ama yağsız bir fondoten olduğunu biliyorum daha çok yağlı ergen ciltler için uygun.

bende aynı seyi düşnyrm canm.oriflamen katalogu bin basar su an avona.

2 sene avon yaptım oriflamein kötü olduğunu düşünürdüm hep sırf parfüm merakımdan kayıt oldum oriflame e bi kaç ürün söledim kendime denemek amaçlı baktım ürünlerin hepsi çok kaliteli nerdeyse her ay annem kardeşim ve kendime 300 tl lik ürün alıyorum pişman olduğum hiç bişe olmadı. ondada çok farklı şeyler olmuyo ama kalite konusunda avon la karşılaştırılmıcağını anladım.
fondoten aldım güsel çıktı nemlendirici göz çevresi kremi çanta eyeliner peeling genital bölge temizleyicisi parfüm roll on cüzdan ayak kremi el kremi dahada sayamıcağım çok şey var. hepsi rafımda her gün kullandığım ürünler oldu. fiyat olarak evet biraz daha pahalı avondan çeşit olarakta sınırlı ama inanın hiç bi ürününü iade etme gereği duymadım. (üstelik göztepede şirketten iade ve alım işlerini kolaylıkla yaptığım halde)
gerçi alıcaklarımın hepsini aldım çevremdekilerede aldırdım bi kaç ay ondanda sipariş vermeyi düşünmüyorum kendime hakim olabilrsem :)

sanırım at büyük boy şampuanlar indirimde biraz burdan ailem için şampuan alırsam birazda müşteriden girersem anca dolar örnek ürünlerden biraz umudum var orda güzel şeyler oluyor genelde ama krem olmasında.

Back