• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kalite çok önemli diyorum...ha almayan almaz orası ayrı,ben çogu ürününü hayatta kullanmam ama işte ugraşmayı ve begendiğim ürünlerini almayı seviyorum.... keşke çalışmalarını daha güzel yapsa, önümüze daha güz<el daha kaliteli ürünler sunsa, hem müşteri portföyü genişler hem de bizler daha fazla ürün alır veya satar,aldıgımız-sattıgımız ürünlerini de gönül rahatlıgıyla kullanırız... 3-5 kullanımdan sonra alerji yaptı deyip kenara atmayız :20:

bende seninle aynı fikirdeym.bazı ürünleri gercektn hiç kullanılck gibi değil.ee kullanmadgm ürünü nasıl tavsiye edebilirmki bi başkasına yazık günah..ozmanda satış olmuo işte..

ya neden yayınladnz kızlar kazen defalarca yayınlamayn siteyi dolduruomş dedi o yüzden her ay sadece bir topikte birdefa yayınlansn dedi

kızlar bişey sorcam şimdi benim yarın ödenecek faturam var sipariş verdim kesin takılır kredi kartından ödemek istiyorum ama iadem var iadenin parasını kartamı yoksa bankayamı göndercek avon lütfen cvp

bende seninle aynı fikirdeym.bazı ürünleri gercektn hiç kullanılck gibi değil.ee kullanmadgm ürünü nasıl tavsiye edebilirmki bi başkasına yazık günah..ozmanda satış olmuo işte..
yani !............. çünkü sonuçta sen begenmediğin bişeyi müşterine tavsiye edemezsinki veya iyi diyemezsinki sırf satış yapmak için..... o biraz ikiyüzlülük olur..... benim müşterim varken begendiği bişey varsa ve ürün bana kötü etki yaptıysa ne yapar eder almaktan vazgecirirdim,yazık günah değilmi....işte avon belki bunları duyar da artık ARGE sine daha fazla agırlık verir umarım....

bakıyorum herkez dolmuş kataloğu görünce herkes patlamış avona ne umduk ne bulduk zaten panoramadan kremleri bu ay alıcaz gelecek ayda aynı kremler ne alıcağızbiz

ilkşahcım güzel güzel çekim yaptığın yüklemelerini bekliyoruz canım...linkini koyarmısın unuttuk nerde oldugunu

kargom geldi :62::62: katolog istiyormusunuz :9:

canım emeğine sağlık çok teşekkürler kendi adıma :71:

oriflame üyeliği hakkında konuşan arkadaşlar ben de üyeyim oriflame.

üyelik ücreti 1 tl iken olmuştum

ürünler çok kaliteli evet ama çok pahalı katologu kime gösterdimse sen bize avonu ver dedi :60:

nedense hiç satış yapamadım oriflameden :26:

ama gerçekten ürünler çok güzel sağlık bakalınlığı onaylı ve hayvansal madde içeriksiz olduğu belgeli :74:

canım emeğine sağlık çok teşekkürler kendi adıma :71:

oriflame üyeliği hakkında konuşan arkadaşlar ben de üyeyim oriflame.

üyelik ücreti 1 tl iken olmuştum

ürünler çok kaliteli evet ama çok pahalı katologu kime gösterdimse sen bize avonu ver dedi :60:

nedense hiç satış yapamadım oriflameden :26:

ama gerçekten ürünler çok güzel sağlık bakalınlığı onaylı ve hayvansal madde içeriksiz olduğu belgeli :74:

benim cildim biraz sorunlu dandik ürün kullanırsam anında sivilce basar yüzümü..
korkarak oriflameden çay ağacı serisini aldım yıkama jeli. kullndm en ufak bi sorunla karşılaşmadığım gibi yüzümüde çok güzel temizliyor. 7 tl ye aldım üstelik. belki oriflamede çok çok kaliteli deil ama avonun yanında çok kaliteli olduğu kesin. rujları çok güsel ve kalıcı harika kokuyolar.

Back