• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bir ay önce 1 tl ydi şimdi 20 tl sanırsam

ama oriflime makyaj ürünleri çok çocuksu ya parfümlerini çevremde hiç kullanan yok adını bile duymadım palı üstelik benim bir arkadaşın annesi yapıyordu bir zamanlar kız gelip avondan benden alıyordu oriflime reklamı bile yok benim kızda diyor üye olalım diye ben uğraşmak istemiyorum ikisini gözüm yemiyor
:31:

geçen ay 1 liraydı oriflamenin üyelik ücreti keşke avona değil ona üye olsaydım :2:

ama oriflame fazla satamazsınız onuda söliyim maalsesef avon kadar rağbet görmüyo ürünleri hakkında pek bilgi sahibi olmayanlar fiyatlra bakıyolar sadece.
fazla gelince avondan alıyolar. bi ruuju vardı kimse katologtan almadı fiyatı 10 tl gibi bişeydi. ben aldım kim görse sordu hemen sipariş vermek istedi. yada allık fondoten görüolar katologta bakıyolar fiyatları hoşuna gitmeyince almıyolar. bnde görüyolar herkesin hoşuna gidiyo. o fiyata değermiş diyolar. çünkü kalitesiz yada dandik bi ürünü yok yaa ben rastlamadım..

ama oriflame fazla satamazsınız onuda söliyim maalsesef avon kadar rağbet görmüyo ürünleri hakkında pek bilgi sahibi olmayanlar fiyatlra bakıyolar sadece.
fazla gelince avondan alıyolar. bi ruuju vardı kimse katologtan almadı fiyatı 10 tl gibi bişeydi. ben aldım kim görse sordu hemen sipariş vermek istedi. yada allık fondoten görüolar katologta bakıyolar fiyatları hoşuna gitmeyince almıyolar. bnde görüyolar herkesin hoşuna gidiyo. o fiyata değermiş diyolar. çünkü kalitesiz yada dandik bi ürünü yok yaa ben rastlamadım..

kesinlkle dandik ürün yok.
özellikle kremleri vüct bakım ürünleri çok güzel.ben parfümlerindende kullanıorum hepsi olmasada güzel kokular var.en azından değişk kokular..avondaki gibi tek tip değil.

zaten kendime almak için demiştim canım dediğin gibi pek bilinmiyor oriflame satışı zor olur:50:

2 sene avon yaptım oriflamein kötü olduğunu düşünürdüm hep sırf parfüm merakımdan kayıt oldum oriflame e bi kaç ürün söledim kendime denemek amaçlı baktım ürünlerin hepsi çok kaliteli nerdeyse her ay annem kardeşim ve kendime 300 tl lik ürün alıyorum pişman olduğum hiç bişe olmadı. ondada çok farklı şeyler olmuyo ama kalite konusunda avon la karşılaştırılmıcağını anladım.
fondoten aldım güsel çıktı nemlendirici göz çevresi kremi çanta eyeliner peeling genital bölge temizleyicisi parfüm roll on cüzdan ayak kremi el kremi dahada sayamıcağım çok şey var. hepsi rafımda her gün kullandığım ürünler oldu. fiyat olarak evet biraz daha pahalı avondan çeşit olarakta sınırlı ama inanın hiç bi ürününü iade etme gereği duymadım. (üstelik göztepede şirketten iade ve alım işlerini kolaylıkla yaptığım halde)
gerçi alıcaklarımın hepsini aldım çevremdekilerede aldırdım bi kaç ay ondanda sipariş vermeyi düşünmüyorum kendime hakim olabilrsem :)

bende ürünlerinden yıllarca kullandım....hiçbirisinden şikayetim olmadı,ki çok alerjik bi bünyem var,cidden kaliteli bu oriflame.....avonun ürünlerini sevmesem de ben ugraşmayı seviyorum avonla,böyle gelince sıkır sıkır sayfa cevirmeyi, çok hoşuma giden ürünlerin siparişini vermeyi,sonra o gelen koliyi heyecanla açmayı seviyorum.... ama keşke en baştan oriflame ile başlasaymışım....burda avonu kötülemiyorum ,benim hiç müşterim yok ama sonuçta avondan ekmek yiyenler de var burada fakat oriflame ile kıyaslanamaz bile kesinlikle arkadaşlar.... biçok ürününü kullandım oriflamin.... zaten katalogu da görüyosunuz...avon anca oriflame i taklit eder durur başka bişe yapmaz..... o oriflame de olan çevrilerek açılan delikli rujdan, yüzüklü parfümlerden,organik öz içeren cilt bakımlardan, bileli göz bakım ürünlerinden daha burada sayamayacagım bi çok yeniliklerden oriflame den görüp bikaç ay sonra getirmezse avon ben neyim...nerde oriflame yeni bi ürün çıkarıyo, ambalajını bile taklit edip önümüze getiriyo avon...... şu yılbaşı için çıkardıgı küçük yuvarlak karpuz kokan dudak balmı bile oriflame deki tender care nin taklidi....iki ürün de var elimde ama tabiiki avon yine tender carenin kalitesine yaklaşamamış bile.... sizlere sadece örnekler sundum...bu ve bunun gibi daha nice örnekler var.... avon bence taklit edeceğine ürün araştırma geliştirme(ARGE) çalışmalarına daha önem vermeli diye düşünüyorum....sırf ambalajla olmaz bu iş zira ambalajlarında bile meymenet yok.....daha çok çalışmalı daha güzel şeyler önümüze koymalılar bence....

kızlar yapmayın etmeyin bu ay katolg kötü diye avonu fazla yerden yere vurduk galiba durun katolog elimize geçmedi henüz okadar deyildirki sayfaları olmassa bu ay sipariş vermeyiz olur biter :68:

kızlar yapmayın etmeyin bu ay katolg kötü diye avonu fazla yerden yere vurduk galiba durun katolog elimize geçmedi henüz okadar deyildirki sayfaları olmassa bu ay sipariş vermeyiz olur biter :68:

canım ben töyüm.her ay 75tl sipariş vermek zorundayım.ve bu kampanya kimse bişi almadı. k1dede böyle olacak. çevrem genelde çanta aksesuar parfüm alıyo. bu ay krem ayı olmuş

katalog geldi indrm broşürü çok güzel bugün yayınlaycam yeni topikte ok

canm sorun yeni ve farklı ürünleri tr kataloguna koymamaları.devamlı müşteriler değişk bişe bişe bulamıolar acıkcası bende öle oluyo.ki ben bile bulamıorumki.
parfüm çıkarıolar yeni,koku yine aynı özellklerde bi koku.renkli kozmetik desen,kısıtlı renkler pembe ve tonları.hayır anlamıorumki kim dio bu avona türk kadınları pembecidir die.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun türk kadını alırmı dioalr acaba:)
yabancı kataloglara bakıorum rengarenk herseyleriyle gözalıcı.alasın yoksa bile amann bi iki tane bişe alim cinsinden yani.ama biz müşteriyi bu kataloglamı cezbedecz.

canım ben töyüm.her ay 75tl sipariş vermek zorundayım.ve bu kampanya kimse bişi almadı. k1dede böyle olacak. çevrem genelde çanta aksesuar parfüm alıyo. bu ay krem ayı olmuş

anladım ama ben 10 sene önce bu işe girdiğimde avonun 3 5 tane parfümü vardı bu kadar çesit yoktu fiyatları daha pahalıydı eskiye kıyasla şimdi baya iyi ilerliyor avon yakındada daha güzel ürünler çıkaracağına eminim sabırlı olmak lazım :6:

Yok canım yerden yere vurmaktan ziyade fikirlerimizi söylüyoruz....sonuçta burası bi paylaşım alanı değilmi.... ben yazımdada yazdım burada sonuçta avondan ekmek yiyenler var amacım kötülemekten ziyade,kendini geliştirmesi gerektiğini anlatmak....ve yine diyorum avon kendini çok geliştirmeli buna ihtiyacı var ,taklitle falan olmaz bu işler.......neyse ben umarım anlatabilmişimdir....

katalog geldi indrm broşürü çok güzel bugün yayınlaycam yeni topikte ok

ilkşahcım geçen sayfalarda katalogu yayınladılar görmediysen ama panaramayı göremedik umudumuz sensin cnm :) prensperi sagolsun katalog merakımızı giderdi.

yeni topik neresi ben bilmiyorum :)

Son düzenleme:
kalite çok önemli diyorum...ha almayan almaz orası ayrı,ben çogu ürününü hayatta kullanmam ama işte ugraşmayı ve begendiğim ürünlerini almayı seviyorum.... keşke çalışmalarını daha güzel yapsa, önümüze daha güz<el daha kaliteli ürünler sunsa, hem müşteri portföyü genişler hem de bizler daha fazla ürün alır veya satar,aldıgımız-sattıgımız ürünlerini de gönül rahatlıgıyla kullanırız... 3-5 kullanımdan sonra alerji yaptı deyip kenara atmayız :20:

Back