- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.201
ya panoramadakı hedıyler ne kızlar ya yazdıysanızda goremedım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir ay önce 1 tl ydi şimdi 20 tl sanırsam
geçen ay 1 liraydı oriflamenin üyelik ücreti keşke avona değil ona üye olsaydım :2:
ama oriflame fazla satamazsınız onuda söliyim maalsesef avon kadar rağbet görmüyo ürünleri hakkında pek bilgi sahibi olmayanlar fiyatlra bakıyolar sadece.
fazla gelince avondan alıyolar. bi ruuju vardı kimse katologtan almadı fiyatı 10 tl gibi bişeydi. ben aldım kim görse sordu hemen sipariş vermek istedi. yada allık fondoten görüolar katologta bakıyolar fiyatları hoşuna gitmeyince almıyolar. bnde görüyolar herkesin hoşuna gidiyo. o fiyata değermiş diyolar. çünkü kalitesiz yada dandik bi ürünü yok yaa ben rastlamadım..
ama oriflame fazla satamazsınız onuda söliyim maalsesef avon kadar rağbet görmüyo ürünleri hakkında pek bilgi sahibi olmayanlar fiyatlra bakıyolar sadece.
fazla gelince avondan alıyolar. bi ruuju vardı kimse katologtan almadı fiyatı 10 tl gibi bişeydi. ben aldım kim görse sordu hemen sipariş vermek istedi. yada allık fondoten görüolar katologta bakıyolar fiyatları hoşuna gitmeyince almıyolar. bnde görüyolar herkesin hoşuna gidiyo. o fiyata değermiş diyolar. çünkü kalitesiz yada dandik bi ürünü yok yaa ben rastlamadım..
2 sene avon yaptım oriflamein kötü olduğunu düşünürdüm hep sırf parfüm merakımdan kayıt oldum oriflame e bi kaç ürün söledim kendime denemek amaçlı baktım ürünlerin hepsi çok kaliteli nerdeyse her ay annem kardeşim ve kendime 300 tl lik ürün alıyorum pişman olduğum hiç bişe olmadı. ondada çok farklı şeyler olmuyo ama kalite konusunda avon la karşılaştırılmıcağını anladım.
fondoten aldım güsel çıktı nemlendirici göz çevresi kremi çanta eyeliner peeling genital bölge temizleyicisi parfüm roll on cüzdan ayak kremi el kremi dahada sayamıcağım çok şey var. hepsi rafımda her gün kullandığım ürünler oldu. fiyat olarak evet biraz daha pahalı avondan çeşit olarakta sınırlı ama inanın hiç bi ürününü iade etme gereği duymadım. (üstelik göztepede şirketten iade ve alım işlerini kolaylıkla yaptığım halde)
gerçi alıcaklarımın hepsini aldım çevremdekilerede aldırdım bi kaç ay ondanda sipariş vermeyi düşünmüyorum kendime hakim olabilrsem :)
bir ay önce 1 tl ydi şimdi 20 tl sanırsam
kızlar yapmayın etmeyin bu ay katolg kötü diye avonu fazla yerden yere vurduk galiba durun katolog elimize geçmedi henüz okadar deyildirki sayfaları olmassa bu ay sipariş vermeyiz olur biter
ebrucum sık sık üyeliği 1 tl ye düşürüyolar aslında.... ama şimdi 20 tlymiş tekrardan
kızlar yapmayın etmeyin bu ay katolg kötü diye avonu fazla yerden yere vurduk galiba durun katolog elimize geçmedi henüz okadar deyildirki sayfaları olmassa bu ay sipariş vermeyiz olur biter
canım ben töyüm.her ay 75tl sipariş vermek zorundayım.ve bu kampanya kimse bişi almadı. k1dede böyle olacak. çevrem genelde çanta aksesuar parfüm alıyo. bu ay krem ayı olmuş
katalog geldi indrm broşürü çok güzel bugün yayınlaycam yeni topikte ok
katalog geldi indrm broşürü çok güzel bugün yayınlaycam yeni topikte ok