- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.161
tşkler kundukcum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında hiçte merak etmiyorum desem yeri dir her ay aynı hiç değişiklik yok offfffffffffffffff:90:kargom geldi katolog istiyormusunuz
bencede canım ben firma değiştire bilirimgünaydın kızlarrr
ellerine sağlık prensescimm...
kızlarrr katalogta değiğişk bişey yokki yaa rujlar farlar vss hep aynıı..2 kremin ambalajını değiştirip tekrar satısa sokmuşlar işte..
bişe değil kuzumtşkler kundukcum
bu arada benim de iadem düşmedibugün 10.gün..... o kadar aradım ettim kaç gündür gerek telefon gerek maille ugraştım,prensesperi iyi biliyo....daha hala düşecek ödeme günüm geldi çattı.... ödeme günümü gecse de düşerlermi acaba bilgisi olan varmı? çünkü beklemeyi düşünüyorum da.
2 gün ödemem gecikti ve hala iadem düşmedi,ben ne yapim sence şimdi esssssscim, bekleyimmi?tatlım gecikmiş borçtan iade düşüyor merak etme benimde gecikmiş borcum vardı iadem oondan düştü...
valla bi iade yaptım 1 haftada düştü..1 iademde 3 günde düştü belli olmuyo bence
ay bu avon baydı beni kızlar bana katılan varsa lütfen destek bekliyorum artık değişiklik istiyorum :84::84::84::84:
berbat bi katolog hiç beğenmedim bu ay sipariş vermem
hep aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyuyolar..
dier ülkelerin katologlarına bakıyorum bize hep dandik şeyleri koyuyolaR
dahada sipariş vermem oriflame daha ii gelio bana. en azından bütün ülkelere hemen hemen aynı ürünleri veriyolar.
bende aynı seyi düşnyrm canm.oriflamen katalogu bin basar su an avona.
emek verdiniz sağolun kızlar ama hiç farklı bişey yokmu ya
2 gün ödemem gecikti ve hala iadem düşmedi,ben ne yapim sence şimdi esssssscim, bekleyimmi?
evet oriflame tabiiki daha iyi .... keşke cevremde yapan biri olsaydı.... bu arada sana özelden msj yasdım sabahleyin canım....