• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın kızlarrr
ellerine sağlık prensescimm...
kızlarrr katalogta değiğişk bişey yokki yaa rujlar farlar vss hep aynıı..2 kremin ambalajını değiştirip tekrar satısa sokmuşlar işte
..:63:

sağol canım ben yeniyim geçen hafta üye oldum bendeki katalog böyle değilde şaşırdım
sen de sağol canım, hayırlı ugurlu olsun satışların bol olsun :71:
günaydın kızlarrr
kızlarrr katalogta değiğişk bişey yokki yaa rujlar farlar vss hep aynıı..2 kremin ambalajını değiştirip tekrar satısa sokmuşlar işte
günaydın canımmm...... evet bu katalogu hiç bişeye benzetemedim....k 1 bide güya...insan açılışı düzgün yapar yahu :1:

çok fazla takı ve çanta yokki :44:

eline emeğine sağlık canım , hakkını helal et ,çok yararlı oldu bizim için....ben taa en sonunda görebilecektim katalogu,ay sonuna doğru.... bu arada 2 li kalem fardan sipariş etmiştin demi, nasıl güzel mi begendinmi? bide açık tarafı ne renk? bööle mavili gibi mi tatlım?

kızlar sipariş vercem ama hani panoromada avon care ürünlerden 1 tane alana el kremi 75 kuruş ya onu 3.60 dan hesaplamışlar nasıl vercem sipariş acill

canım güzel bi çanta ama dışarda kullanılacak bi çanta diil. daha çok satış amaçlı. avonun sitesinde resmi olması lazım. üzerinde avon yazısı var. kendisi siyah kenarları pembe. büyük bir gözü var. 4 küçük gözü var

sağol cnm bakiyım bi ozaman :)

canım o kremin kodunu yazacaksın kendiliğinden 0.75 diye hesaplıyo zaten her 7,5 tl lik avon care alışverişine.... sen direkt kodunu gir.

sağolasın pericim :71:

sağol prensesperi

günaydın kızlarrr

ya panoramadakı hedıyeler ne acaba:)

Cnm cok saol benımkıde bugun gelcek sanırım ama gelmeden gormek ıyı oldu çok saol cnmmmmmm

rica ederim kızlar :16::16::16:

s
eline emeğine sağlık canım , hakkını helal et ,çok yararlı oldu bizim için....ben taa en sonunda görebilecektim katalogu,ay sonuna doğru.... bu arada 2 li kalem fardan sipariş etmiştin demi, nasıl güzel mi begendinmi? bide açık tarafı ne renk? bööle mavili gibi mi tatlım?

canım bir poşete doldurdum daha hiç birine bakamadım..bakınca haber ederim :34:

tesekkürler PrensesPeri ellerine ve emeğini sağlık indirim broşürü varmı canım

var canım ama iş yerinde olunca ancak bunları çekebildim..fırsat olursa çeker onuda eklerim:34:

Back