Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kargom geldi katolog istiyormusunuz
aslında hiçte merak etmiyorum desem yeri dir her ay aynı hiç değişiklik yok offfffffffffffffff:90:
günaydın kızlarrr
ellerine sağlık prensescimm...
kızlarrr katalogta değiğişk bişey yokki yaa rujlar farlar vss hep aynıı..2 kremin ambalajını değiştirip tekrar satısa sokmuşlar işte
..
bencede canım ben firma değiştire bilirim

ay hep aynı hep aynı baydı benide müşterilerimide bune yaaaaaaaaaa:84:

tatlım gecikmiş borçtan iade düşüyor merak etme benimde gecikmiş borcum vardı iadem oondan düştü...

valla bi iade yaptım 1 haftada düştü..1 iademde 3 günde düştü belli olmuyo bence

tatlım gecikmiş borçtan iade düşüyor merak etme benimde gecikmiş borcum vardı iadem oondan düştü...

valla bi iade yaptım 1 haftada düştü..1 iademde 3 günde düştü belli olmuyo bence
2 gün ödemem gecikti ve hala iadem düşmedi,ben ne yapim sence şimdi esssssscim, bekleyimmi?

ay bu avon baydı beni kızlar bana katılan varsa lütfen destek bekliyorum artık değişiklik istiyorum :84::84::84::84:

all bendende o kdar.ben bayıldım hadi müsteride bayıldı..hayır ben bile alacak bişey bulamazsan devamlı olan müşteri ne alsınkii
k1 bölemi olmalydı yanii..yılbası kataloguna kötü dioduk ama başımın üstünde gezdirmeliymişim ben yılbası katalogunu
bence avon sesimizimi duyar yoksa burayamı okur ama acilen bişe yapsın..
diğer ülkelerin k1 leri nasıl acaba??emnm ışıl ışıldır.hayır anlamadıgm sey türk bayanı kadar süsüne püsüne düşkün millete az rastlanır yani.avon hangi politikayla bunu yapıor analamak güç

berbat bi katolog hiç beğenmedim bu ay sipariş vermem
hep aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyuyolar..
dier ülkelerin katologlarına bakıyorum bize hep dandik şeyleri koyuyolaR
dahada sipariş vermem oriflame daha ii gelio bana. en azından bütün ülkelere hemen hemen aynı ürünleri veriyolar.

bende aynı seyi düşnyrm canm.oriflamen katalogu bin basar su an avona.

evet oriflame tabiiki daha iyi .... keşke cevremde yapan biri olsaydı.... bu arada sana özelden msj yasdım sabahleyin canım....

okuudm bitanem saolasın..ama katalogu görüncede umutlarım tükendi.seninde gördüğün gibi..şimdi bi ümit k2 yi bekleyelim bakalım belki değişk bişe çıkar die..
cnm üye ol oriflame'a.hem daha uygun alırsın.avon gibi 3 ay değil alışveriş süresi..1 sene oriflame'de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…