- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.121
oda yeter tatım ihya et bizi:119::118:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAHIMM o çiçekli ifadeyi nerden buldun özthennn ÇOK TATLI YAAA çokSEVDİMModa yeter tatım ihya et bizi:119::118:
kargom geldi katolog istiyormusunuz
kuncuk ifadelerde fazlasını tıkladığın zaman en altta çıkıyoo
bu arada ben bişe daha sorcam,foruma her daim giremediğim için pek bilmiyorum...şimdi mesela önceki sayfalarda birden fazla kişiye cevap vermek istediğimde bunu nasıl yapabiliyoruz?ben tek tek cevap veriyorum çok zor oluyo...eski sayfaya dönüyorum tekrar soru soran kişiyi arıyorum,benim için cidden zor oluyo, bazı arkadaşları görüyorum cevabında birden fazla kişinin msjından alıntı yapıp öyle tek bir msjla cevap verebiliyolar ,ben de böyle yapmak istiyorum nasıl oluyor acaba?
ayy cok ama çok teşekkür ederim canım , ben onu bi sonra deneyim olurmu.....cok aydınlatıcı oldu benim için
bak canım hani alıntı ile cevapla yazan yer varya onun yanında bi kutucuk var mouse ile onun üzerine qel zaten bu mesajdan alıntı yazıyo ona tıkla cevap vermek istediklerinin hepsine tıkla ve en son Alıntı ile Cevapla ya tıkladığında hepsini cevaplamak üzere bir araya toplamış oluyosun umarım anlatabilmişimdir
canım kutuya gerek yok. eğer ürünler küçük şeylerse poşete koy. faturanın en arkasındaki sureti sök. imzala gönder
ayy cok ama çok teşekkür ederim canım , ben onu bi sonra deneyim olurmu.....cok aydınlatıcı oldu benim için