• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aslıcıgım mesajını editleyip sil istersen kızlar geliş fiyatının nasıl hesaplandıgının yazılmasını istemiyorlardı hatırladıgım kadarıyla misafir çok oluyor ya sitede :29:

ah bir anlasam... bağlanmıyorki bir türlü avon hattı hep meşgul :28: ve yarın vademin son günü ve hala düşmeyi bekliyor..

evet canım herkes ondan sikayet edyor mesela sabah 08,30 da ara.yogunlugunun daha az olacagını düşündüğün bir dönemde :34: iadeyi düşüp kalan miktarı yatırsan iaden düşünce kalan bakiye düşmüyormu :44:

bu arada benim de iadem düşmedibugün 10.gün..... o kadar aradım ettim kaç gündür gerek telefon gerek maille ugraştım,prensesperi iyi biliyo....daha hala düşecek :17: ödeme günüm geldi çattı.... ödeme günümü gecse de düşerlermi acaba bilgisi olan varmı? çünkü beklemeyi düşünüyorum da.

evet canım herkes ondan sikayet edyor mesela sabah 08,30 da ara.yogunlugunun daha az olacagını düşündüğün bir dönemde :34: iadeyi düşüp kalan miktarı yatırsan iaden düşünce kalan bakiye düşmüyormu :44:

onu bende bılmıyorum tatlım napsam bılemedım yarın odememın son gunu
evet saat kac olursa olsun dewamlı mesgul

bana da yollamamışlar geliş fiyat listesini ya su ürünlerin bir söylesin bilen hesaplamayı sonra öğrenırız :)

yanımda katologda yok fiyat listeside o yüzden yardımcı olamıyorum canım sana :5:

bu arada benim de iadem düşmedibugün 10.gün..... o kadar aradım ettim kaç gündür gerek telefon gerek maille ugraştım,prensesperi iyi biliyo....daha hala düşecek :17: ödeme günüm geldi çattı.... ödeme günümü gecse de düşerlermi acaba bilgisi olan varmı? çünkü beklemeyi düşünüyorum da.

ana daha düşmedimi :53::53: bende düştü sanmıstım sen bahsetmeyince amanın benimde ödeme günüm geldi çattı..bugun iade var gözüm korktu sizden :44: bide sana özel mesajla attım hesaplamayı..ama bu botlar için falan geçerli değilmiş..ruj parfum ve diğerlerinde tutuyor :34:

prensesperi çok saol canım,bu ay bende hesaplayamamıştım artık senin dediğinle yapim çok saol....yok anam nerdee,daha düşmedi bekliyorum işte,dün yine mail gönderdim.... bide cuma günü aradım not almışlardı güya....ALLAH bunları ne yapsın :57::57: :57: :57:

Back