- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.101
2 hafta olacak şurda cumartesi günü :44:
günaydın mutlu sabahlar prensespericiğimmm
tosti bu salak avon bana fiyat listesini yollamamışsinir oldum,bu ay alacaklarım var ama geliş fiyatlarına bakamıyorum kafamdan su fiyatlara gelir aşagı yukarı diyorum
Allah allah neden o kadar sürdüki :44: aradın mı ulaşmamış mı sebebi neymiş :44:kızlar 2 günde düşüyor diyorlar
ah bir anlasam... bağlanmıyorki bir türlü avon hattı hep meşgulve yarın vademin son günü ve hala düşmeyi bekliyor..
evet canım herkes ondan sikayet edyor mesela sabah 08,30 da ara.yogunlugunun daha az olacagını düşündüğün bir dönemdeiadeyi düşüp kalan miktarı yatırsan iaden düşünce kalan bakiye düşmüyormu :44:
bana da yollamamışlar geliş fiyat listesini ya su ürünlerin bir söylesin bilen hesaplamayı sonra öğrenırız :)
bu arada benim de iadem düşmedibugün 10.gün..... o kadar aradım ettim kaç gündür gerek telefon gerek maille ugraştım,prensesperi iyi biliyo....daha hala düşeceködeme günüm geldi çattı.... ödeme günümü gecse de düşerlermi acaba bilgisi olan varmı? çünkü beklemeyi düşünüyorum da.
kargom geldikatolog istiyormusunuz
iş yerinde oldugumiçin ancak kmpanyaları ekleyebilirim ama görmüş olursunuzeveeeeet katalogggggggggggggggggggggggggggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?