- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.081
ben musterıme soyledımde cantayı gordum bana bıraz buyuk geldi kendıme almam yanı ben daha zarif el cantalarını sevıyorum
kızlar acil cevap. bu persev yanlış yazdım ama neyse bayan parfüm alana 2 tanede bedava varya 60 tl. yazıyo.peki bize gelişidemi 60 ben fiyat listesinde bulamadım
cok tesekrler bende bıse sanmıstım:)ilk siparis paketi : fiyat listesi 1 adet k1 katalogu ve iade bilgi formundan olusuyor canım her kampanyada bir defa gönderiliyor...
günaydınnn kızlarrrgüzel bir gün diliyorum
siparişlerim faturalanmıszarf şeklinde çanta ve isobel yüzüğü yakalamısım
pur blanka ve perceive için birer bayan kodu girmiştim diğerleride eklenmiş tereddüdte kalan arkadaşlar için yazayım dedim
kokusu hakkında bilgim yok fakat stokta yok
Slm arkadaşlar!şu indirim broşüründe geçen just play erkek parfümü nasıl acaba keskin mi kokuyor veye hangi parfümü andırıyor bilen var mı?
zarf seklindeki çantadan stokta vaamııı kızlarrr
aynen canım..
faturalanmış benimkide inş yarın gelir ..
zarf şeklinde çantamda geliyor şemsiyemde
bakalım nasıl çıkacaklar
bnmkıde kargoya verılms bkalm ne zman glcek bugn teslm edılse barı...
hala ıadelerım gecmemıs sısteme cok snırlıym
kızlar kargoya verildi yazılmış avon bu saatte allah halla yaaa.... yarın gelir o zaman artıkyuppi yarın resminlerini çeker ilkşaha veririm canlarım ve merakınızı birazda olsun gideririz
kaç gün oldu iadelerini göndereli?bende bugun iade yapacagım pazarteside ödeme..umarım o zamana kadar geçer
günaydın kızlarrrşimdi kargoma baktım benim şubeme gönderilmş sabah 07,00 de kargocu buraya 09,30-10,00 gibi geliyor..umarım sabahtan getirir..heyecanlıyım meraklıyım
just play ben eşime almıstım ağır değil kokusu.hoştu ama başka bir parfume benzetemeyeceğim :44: odunsu gibi değilde böle fresh bir kokusu vardı hatırladıgım kadarıyla:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?