Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar acil cevap. bu persev yanlış yazdım ama neyse bayan parfüm alana 2 tanede bedava varya 60 tl. yazıyo.peki bize gelişidemi 60 ben fiyat listesinde bulamadım

kızlar birde açılıp kapanan göz kalemleri varya hani 8.90 lık olanlar.gri rengi hangisi onun arkadaş koyu gri istedi baktım ama anlayamadım varmı acep..

aynen canım..

faturalanmış benimkide inş yarın gelir ..

zarf şeklinde çantamda geliyor şemsiyemde

bakalım nasıl çıkacaklar

Slm arkadaşlar!şu indirim broşüründe geçen just play erkek parfümü nasıl acaba keskin mi kokuyor veye hangi parfümü andırıyor bilen var mı?

günaydın kızlarrr şimdi kargoma baktım benim şubeme gönderilmş sabah 07,00 de kargocu buraya 09,30-10,00 gibi geliyor..umarım sabahtan getirir..heyecanlıyım meraklıyım

Slm arkadaşlar!şu indirim broşüründe geçen just play erkek parfümü nasıl acaba keskin mi kokuyor veye hangi parfümü andırıyor bilen var mı?

just play ben eşime almıstım ağır değil kokusu.hoştu ama başka bir parfume benzetemeyeceğim :44: odunsu gibi değilde böle fresh bir kokusu vardı hatırladıgım kadarıyla:44:

kızlar kargoya verildi yazılmış avon bu saatte allah halla yaaa.... yarın gelir o zaman artık yuppi yarın resminlerini çeker ilkşaha veririm canlarım ve merakınızı birazda olsun gideririz

canım,ALLAH razı olsun çok iyi olur göreöeyecekler veya gec görebilecekler için....

günaydın arkadaslar bir ricam olucak
86377 nolu takı setinin ve megan ev botunun bize geliş fiyatlarını söyler mısınız

günaydın mutlu sabahlar prensespericiğimmm

tosti bu salak avon bana fiyat listesini yollamamış sinir oldum,bu ay alacaklarım var ama geliş fiyatlarına bakamıyorum kafamdan su fiyatlara gelir aşagı yukarı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…