• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm kızlar komşum dore satıyor katolok harika ya bebkler için el izli çerçeve falan bi bakın bebeği olanlar gzl bir anı olur

iyi geceler kızlar

bence oriflame kataloğu daha güzel değil üstelik de daha pahalı :68:

ama avondan dah şık bi yılbaşı kataloğu beklerdim doğrusu :24:

Bide arkadaşlar sadece poşetin içine iade formu varya onumu doldurup koyayım yoksa bana gelen faturalı bütün kağıtlarımı

mrb arkadaşlar bir kaç bişi sorucaktım bir kaç güne kargom gelecek iadem var geçen aydan bir tane ama kutusunu atmıştım kutusu olmadan poşete koyup göndersem kabul olur mu bide aynı şehirde bulunmayan bi arkadaşımı kayıt edebilirmiyim benim takım öncüm başka bi şehirde ben başka bi şehirdeyim üye olmak isteyen arkadaş başka bi şehirde nasıl olacak

canım kutuya gerek yok. eğer ürünler küçük şeylerse poşete koy. faturanın en arkasındaki sureti sök. imzala gönder

arkadaşlar avonun ygtp çantası nasıl birsey güzelmi benim suan gönderilemeyen ürün diyor 4. kampanyam ama iadem var sanırım 60 tl falan eksiğim oluyor değermi emek vermeye satış yapıp kazanmak için sizce

canım güzel bi çanta ama dışarda kullanılacak bi çanta diil. daha çok satış amaçlı. avonun sitesinde resmi olması lazım. üzerinde avon yazısı var. kendisi siyah kenarları pembe. büyük bir gözü var. 4 küçük gözü var

kızlar kargoya verildi yazılmış avon bu saatte allah halla yaaa.... yarın gelir o zaman artık:D yuppi yarın resminlerini çeker ilkşaha veririm canlarım ve merakınızı birazda olsun gideririz

Back