- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.941
selam kızlarr...bende cuma 18:30 sipariş girdim onu iptal etmek zorunda kaldım yenisini 20:30 da girdim bu yüzden belki geç gelir dedim ama baktım sevkiyata hazırlanıyor çok sevindim :)hadi hayırlısı..bol kazançlı bi ay olsun hepimiz için. bende biraz müşteri kitlemi geliştiririm inş...
5 lira iaden falan vardı belki bence ara sor avonu cnmya arkadaşlar ben siparişlerimi verirken tam 560dı ama şimdi hesap bakiyemde 555 diyor yayardım edin neden böle brşey olmuş olabilir....cevap yazarmısın lütfen..alamayacakmıyım süpürgeyi :44::44::44::44::44:
5 lira iaden falan vardı belki bence ara sor avonu cnm
turtamcım 0212 473 11 11 arayıp müteri temsilcisine bağlanıp siperiş iptalini istedim...sonra avona yeniden sipariş girdim...cnım siparişini nasıl iptal ettin ve nasıl yenisini verdin acil cevap verirmisin
canım ben faturadaki gerekli bilgileri doldurup koliye koyup kapattım.kargocu geldiğinde iadem olacağını söyledim tc falan istedi...ambar tesellüm fişi adında bir belge vermesi gerekiyormuş bana vermedi yanında yokmuş falan...ama sorunsuz bir şekilde iadem avona ulaştı...kızlar ben normalde iadelerimi hep bölge sorumlusuna bırakıyordum o gönderiyordu. simdi kendim eve gelen kargocuyla göndericem fatura hazırlamayı biliyorum onun dısında nasıl paketliyorum her kargocu alıyormu . karsılıgında fatura veiryormu beni biraz bilgilendirin arkadaslar yaklasık 70tl falan iadem var hata olursa diye tedirginim.
öyle duydum ama sen yinede arayıp sor emin ol...YA CANIM faturanmışsa olmuyormu iptal off ya
bu konuda bi fikrim yok...ödül satış bölümünde 560 yazıyor fakkat ana sayfa bakiyesindede 555 yazıyor anlamadım gitti
bu ay hiç ugrasmadım avon icin bu ara pierre cardin le ilgileniyorum zaten hastayım öksürmekten icim dısıma cıkıyor. siz ne kadar güzel satıslar yapmıssınız bende gün hediyesi gelince veircem belki sipars
gün hediyesini nerden öğreniyoruz canım sitede mi yazıyo
benim konum hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz:(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?