• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şimdi sevkiyta hazırlanıyor yazıyor ya :( offf fatura tutarı 555 diyor yanındaki ödül satış da 560 diyor anlamadım gitti :(:(:(

müşteri hizmetleri teli açana kadar çoktan faturalanmış :47:

canım 2. bir sipariş verme imkanın olmazmı?5 tl kalmıs sinir bozucu ama ek sipariş yapsan yine alırsın ;)

Son düzenleme:
canım benim ödül satıs yani sen panoromadan yada fırsatlar kösesinden 5tl lik bir alısveris yapmıssın yada ürün egitimini katılmıssın iade yapmıssın 5tllik... katalog dısında bir alısveris yapmıssın

şimdi sevkiyta hazırlanıyor yazıyor ya :( offf fatura tutarı 555 diyor yanındaki ödül satış da 560 diyor anlamadım gitti :(:(:(

canım fatura ayrıntına baktın mı orda yokmu şarjlı süpürge bence sen kampanya başlamadan iade felan yaptıysan ve bakiyen -5e düştüyse ondan yazıyo olabilir benim aklıma o geldi:97:

ya kızlar ben çok oluyorum ama size birşey soracağm bir arkadaşımda avon üyesi olmak istiyormuş onu ben nasl üye yapabilirim alt üyem yapabilirmiyim

kızlar birisi benim özelime mesaj atmış almanyada avon varmı diye mesajı silmiştim ama o arkadaşa cevap olsun evet varmış hatta buda almanyanın şimdiki katoloğu
Campagne 11-11 offiziell
kızlar almanyanın katoloğunun kozmetik bölümü neredeyse bizimkiyle aynı hatta bizimki dahamı iyi ne fazladan iç çamaşırı vs. var.

inanmıyorum sipariş verdiğim hello kittiy li saatli kolyenin garanti belgeside geliyormuş :37:

Son düzenleme:
ilk gün verdiğim sipariş sevkiyata hazırlanıyor diyor sabah verdiğimse hala işlenmemişşş bu mu hızlı avon yaaa:47::22::41::99:

Back