• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

:66: kızlar selammm kargom bugün çıkmış yola en geç yarına elimde olur ay k1 i çok merak ediyorumm yeni ürünler neler aceppp?

siz napıyosunuzz

yha arkadaşlar birşey sorucam avonun her sitesine girdigimde benden yenı şifre istıyor ve süreklı yenı şifre ile girioyrum bu ayki siparişerlımıde zor verdım böle sorun yaşayan yada hiç böle bi sorunla karşilaşan oldu mu yoksa bnm üyelğimle ilgili bi sorun mu_?

yha arkadaşlar birşey sorucam avonun her sitesine girdigimde benden yenı şifre istıyor ve süreklı yenı şifre ile girioyrum bu ayki siparişerlımıde zor verdım böle sorun yaşayan yada hiç böle bi sorunla karşilaşan oldu mu yoksa bnm üyelğimle ilgili bi sorun mu_?
cnm ben bana verilen şifreyle her ay sorunsuz girioyrum ama ortak kullanılan bi bilg kullanıyosan mutlaka oturumu kapat de. gvenli çıkışı seç yani. ya da avonu ara sor neden böyle bi sorun yaşıyosun anlamadım ben
almanya katalogu bizdende kötü :68:
hehee beterin beteri var :74:
kızlar altunizade deyim ve acil kataloğa ihtiyacım var yardımcı olabilecek arkadaş var mıııııı
maalesef cnm ben eskişehirdeyim:)
:52::52::52: kız dünya güzeli seçilmiş güzel de ya o yaşta gülünce gözlerinin etrafında aşırı kırışık oluşuyor genetikmidir nedir fizik güzel ama.

ya ben yüzünü beğenmiyorum dudakları büyük gibi amaan neyse yani dünya güzeli olabilir ama ben güzel bulmuyorum bence daha güzel ünlüler de var...
bence şu k14ün kapağıdanki kız daha güzel bizim işyerindeki arkdaşlar da kızın masumiyetine az makyajna bayıldılar:) :52:

evet cnm dünya güzeli gibide deyil bende şu bayanı beğenmiyorum hani avonda sürekli yüzünü gördüğümüz sarışın bi hatun varya bilmemne elçisiymiş ya kadında dudak denen birşey yok sürekli ruj renkleri bunun üzerinde göteriliyor:37:

ya kızlar ben çok oluyorum ama size birşey soracağm bir arkadaşımda avon üyesi olmak istiyormuş onu ben nasl üye yapabilirim alt üyem yapabilirmiyim

yapabilirsin canım. eğer ilk üyense aday takım öncüsü olursun. sanırım 3 kampanya 5e tamamlamazsan üyelerini yeni üyen otomatik olarak senin takım öncüne geçiyo

almanya kataloğunun kötü olmsına şaşırmamak lazım. ordada bir sürü Türk yaşıyo ondandır:)

bu arada arkadaşlar. dorenin yılbaşı kataloğu süper.özellikle mutfak ürünleri. bi bakın derim çevrenizde dore yapan varsa. hoşunuza gidecek şeyler olabilir.

evet cnm dünya güzeli gibide deyil bende şu bayanı beğenmiyorum hani avonda sürekli yüzünü gördüğümüz sarışın bi hatun varya bilmemne elçisiymiş ya kadında dudak denen birşey yok sürekli ruj renkleri bunun üzerinde göteriliyor:37:
heh bildim o hatunu. bence de çok sıradan bir kadın. ama ısrarla her katalogda var ben de bilmiyorum nedendir?

almanya kataloğunun kötü olmsına şaşırmamak lazım. ordada bir sürü Türk yaşıyo ondandır:)

kız alemsin haa avonun bizlere bi gıcığı mı var ayyy :52:

kızlar katologtan sipariş verdiğimizde bazı ürünler stok kalmayıp daha sonra geliyor peki o ürünlerin sipariş vereceğimiz zaman stokta olup olmadığını nereden yada hangi numaradan öğrenebiliyoruz acaba?

bu arada arkadaşlar. dorenin yılbaşı kataloğu süper.özellikle mutfak ürünleri. bi bakın derim çevrenizde dore yapan varsa. hoşunuza gidecek şeyler olabilir.

CANIM çevremde hiç yok ve bu dore kataloğuna nereden ulaşabilirim üye falnda olunuyormu bunda yani aynı avonun şartları gibimi ayrıntılı bilgi verirmisin

Back