- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.981
kızlar selammm kargom bugün çıkmış yola en geç yarına elimde olur ay k1 i çok merak ediyorumm yeni ürünler neler aceppp?
siz napıyosunuzz
siz napıyosunuzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selammm kargom bugün çıkmış yola en geç yarına elimde olur ay k1 i çok merak ediyorumm yeni ürünler neler aceppp?
siz napıyosunuzz
evet azra ile anlaşmışlar avonun yeni yüzü olmuş hatun... ben pek sevmem ama neyse...
cnm ben bana verilen şifreyle her ay sorunsuz girioyrum ama ortak kullanılan bi bilg kullanıyosan mutlaka oturumu kapat de. gvenli çıkışı seç yani. ya da avonu ara sor neden böyle bi sorun yaşıyosun anlamadım benyha arkadaşlar birşey sorucam avonun her sitesine girdigimde benden yenı şifre istıyor ve süreklı yenı şifre ile girioyrum bu ayki siparişerlımıde zor verdım böle sorun yaşayan yada hiç böle bi sorunla karşilaşan oldu mu yoksa bnm üyelğimle ilgili bi sorun mu_?
hehee beterin beteri varalmanya katalogu bizdende kötü
maalesef cnm ben eskişehirdeyim:)kızlar altunizade deyim ve acil kataloğa ihtiyacım var yardımcı olabilecek arkadaş var mıııııı
kız dünya güzeli seçilmiş güzel de ya o yaşta gülünce gözlerinin etrafında aşırı kırışık oluşuyor genetikmidir nedir fizik güzel ama.
ya kızlar ben çok oluyorum ama size birşey soracağm bir arkadaşımda avon üyesi olmak istiyormuş onu ben nasl üye yapabilirim alt üyem yapabilirmiyim
almanya kataloğunun kötü olmsına şaşırmamak lazım. ordada bir sürü Türk yaşıyo ondandır:)
heh bildim o hatunu. bence de çok sıradan bir kadın. ama ısrarla her katalogda var ben de bilmiyorum nedendir?evet cnm dünya güzeli gibide deyil bende şu bayanı beğenmiyorum hani avonda sürekli yüzünü gördüğümüz sarışın bi hatun varya bilmemne elçisiymiş ya kadında dudak denen birşey yok sürekli ruj renkleri bunun üzerinde göteriliyor
almanya kataloğunun kötü olmsına şaşırmamak lazım. ordada bir sürü Türk yaşıyo ondandır:)
heh bildim o hatunu. bence de çok sıradan bir kadın. ama ısrarla her katalogda var ben de bilmiyorum nedendir?
kız alemsin haa avonun bizlere bi gıcığı mı var ayyy
bu arada arkadaşlar. dorenin yılbaşı kataloğu süper.özellikle mutfak ürünleri. bi bakın derim çevrenizde dore yapan varsa. hoşunuza gidecek şeyler olabilir.