• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydınnn kızlarrr :16: güzel bir gün diliyorum :16:

siparişlerim faturalanmıs :62: zarf şeklinde çanta ve isobel yüzüğü yakalamısım :66::66:

pur blanka ve perceive için birer bayan kodu girmiştim diğerleride eklenmiş tereddüdte kalan arkadaşlar için yazayım dedim :34:

avon un yeni sistemini beyendim hemen faturalanması çok güzel.
dün akşam sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek.
ödemesi yapılacak siparişlerim var bu durumda ne zaman gelir acaba.
umarım bu hafta içi gelir.
çünkü siparişlerimin teslimat adresi görümcem , ortak yapıyoruz.
anca haftasonu alabilirim haftasonu gittiğimdede umarım gelmiş olur.
dinah çanta yı çok istiyorum 2 yerine 1 adet sipariş verince diğer almak isteyen müşteriye gitti.
şimdi 1 adet daha verdim kendim için.
bu siparişin bir an önce gelmesi için heyecanım belli .. dinah çantaaaaaa :52:

bu arada 2 taraflı dışı kırmızı olan k14 te tanesi 7,00 tl olan göz kaleminden yeşil siyah aldım k13te ve BAYILDIM.. yeşilin tonu süper :23:

bende problem yok siremim

avona makyajda kendi sınırlarımı aşmak için üye olmuştumm :103:

ruj numuneleri harika oluyo.. türlü türlü denemeler yapabiliyorum..
başka türlü yaratıcı olamazdım :78:

daha benimki faturalanmadı bilee:96:

nasıl oldu da bu defa bu kadar şanslıyım bende anlamadım :44:benim kargolar iş yerine geliyor.kargocu cocuk geldi az önce ona da dedim benim kargom var yarına diye tamam dedi.iadem de var dedim.paketini hazırladım yarın gelince hemen vereceğim umarım en kısa sürede düşer :34:

selam kızlar
size sorum olacaktı
müşterim yüzük aldı ama parmağına büyük gelmiş değiştirmek istiyo acaba boyut değişikliği oluyomu ??

selam kızlar
size sorum olacaktı
müşterim yüzük aldı ama parmağına büyük gelmiş değiştirmek istiyo acaba boyut değişikliği oluyomu ??

canım k12de banada büyük geldi. aradım faturaya yazın gönderin değiştirelim dediler. temsilcime gelmişti gönderdik ama yeniden sipariş vermedi. henüz yüzük gelmedi yani. müşteri hizmetleri değiştiriyoruz demişlerdi.bu arada son iki aydır avon sürekli büyük gönderiyo o yüzük ölçme aparatını satmak için yapıyo bence. inat ettim almıycam:37:

canım k12de banada büyük geldi. aradım faturaya yazın gönderin değiştirelim dediler. temsilcime gelmişti gönderdik ama yeniden sipariş vermedi. henüz yüzük gelmedi yani. müşteri hizmetleri değiştiriyoruz demişlerdi.bu arada son iki aydır avon sürekli büyük gönderiyo o yüzük ölçme aparatını satmak için yapıyo bence. inat ettim almıycam:37:

ben aldım canım o aparatları ölçü hep sorun oluyodu
müşterimde değişim olsa çok iyi olacak dedi ama bende yok sanıyodum varsa çok iyi oldu

Back