• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlarr...bende cuma 18:30 sipariş girdim onu iptal etmek zorunda kaldım yenisini 20:30 da girdim bu yüzden belki geç gelir dedim ama baktım sevkiyata hazırlanıyor çok sevindim :)hadi hayırlısı..bol kazançlı bi ay olsun hepimiz için. bende biraz müşteri kitlemi geliştiririm inş...

cnım siparişini nasıl iptal ettin ve nasıl yenisini verdin acil cevap verirmisin

bu ay hiç ugrasmadım avon icin bu ara pierre cardin le ilgileniyorum zaten hastayım öksürmekten icim dısıma cıkıyor. siz ne kadar güzel satıslar yapmıssınız bende gün hediyesi gelince veircem belki sipars

kızlar ben normalde iadelerimi hep bölge sorumlusuna bırakıyordum o gönderiyordu. simdi kendim eve gelen kargocuyla göndericem fatura hazırlamayı biliyorum onun dısında nasıl paketliyorum her kargocu alıyormu . karsılıgında fatura veiryormu beni biraz bilgilendirin arkadaslar yaklasık 70tl falan iadem var hata olursa diye tedirginim.

kızlar ben normalde iadelerimi hep bölge sorumlusuna bırakıyordum o gönderiyordu. simdi kendim eve gelen kargocuyla göndericem fatura hazırlamayı biliyorum onun dısında nasıl paketliyorum her kargocu alıyormu . karsılıgında fatura veiryormu beni biraz bilgilendirin arkadaslar yaklasık 70tl falan iadem var hata olursa diye tedirginim.
canım ben faturadaki gerekli bilgileri doldurup koliye koyup kapattım.kargocu geldiğinde iadem olacağını söyledim tc falan istedi...ambar tesellüm fişi adında bir belge vermesi gerekiyormuş bana vermedi yanında yokmuş falan...ama sorunsuz bir şekilde iadem avona ulaştı...
sen yinede belgeyi iste garanti olsun ne olur ne olmaz...bu kadar..

Back