• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar mrb.ben perceive setini sipariş edicem ama sipariş girerken hediye iki parfümü seçemiyorum.kendiliğinden kazanılan promosyon olarak görünüyo ama siparişi verdikten sonra mail geliyo ya orda sadece perceive bayan parfümü var acaba sipariş kolimden çıkar mı diğer iki parfüm de?yardımlarınız için teşekkürler şimdiden:71:

canım sen bi tanesini girince diğer ikisini otomatikman kendinden hesaplanan siparişler diye yazıyo avon zaten...gelir yani kolinde.

kızlar size bişey sorcam. kredi kartıyla ödeme yapanlar bilir muhtemelen. geciken borclarda 150tlden fazlada olsa tek cekim mi yapıyorlar yani taksitsizmi alıyorlar bu ay bana öyle oldu ya.

arkadaşlar avon temsilcisi olmak istiyorum ne yapmam gerek acaba?esap actırıo yardımcı olursanız çok sevinirim

canım avonun sitesine gır orda zaten senı yonlendırıyo zaten blgılerını falan gır zaten ertesı gun senı arıolar senınle tanısmaya ordakı bı avon temsılcısı gelıoo tekrar bılgılerını teyıt edıoo ve oluoo zaten temsilci olduktan sonra ıs bankasından hesap actırıosun yatırdıgın para denılen tarıhte otomotık olarak cekılıoo ee sıdıden hayırlı satıslarr :34:

selam kızlarr...bende cuma 18:30 sipariş girdim onu iptal etmek zorunda kaldım yenisini 20:30 da girdim bu yüzden belki geç gelir dedim ama baktım sevkiyata hazırlanıyor çok sevindim :)hadi hayırlısı..bol kazançlı bi ay olsun hepimiz için. bende biraz müşteri kitlemi geliştiririm inş...

kızlar yeni kataloğu burdan yine gösterirsiniz dimi:44:yani en azından farklı ürünler varsa onları.ben hafta sonuna doğru sipariş giricem yani 1 haftadan daha fazla sonra görecem de merak ettim şimdi:1:

kızlar yeni kataloğu burdan yine gösterirsiniz dimi:44:yani en azından farklı ürünler varsa onları.ben hafta sonuna doğru sipariş giricem yani 1 haftadan daha fazla sonra görecem de merak ettim şimdi:1:

mavişim bende yeni katalogu görmeden sipariş vermim diorum.yeni bişeyler varsa bu ay fazla masrafa girmim..inş..arkadslar gösterir katalogu:77:

ya arkadaşlar ben siparişlerimi verirken tam 560dı ama şimdi hesap bakiyemde 555 diyor ya :( yardım edin neden böle brşey olmuş olabilir....cevap yazarmısın lütfen..alamayacakmıyım süpürgeyi :(:44::44::44::44::44:

ilkşah sağolsun her ay resimlerini paylaşıyordu galiba ayrı bi topikte paylaşacak

ben de kampanyalardan haberdar etmeye çalışırım 2-3 güne gelir heralde kargom :103:

Back