• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bilgeee sen çantanın siparişini verdinmi kuzum

yok cnım sipariş gelcek onları bekliyorum ben malesef salı günü vericem siparişlerimi.. anlıyamadım nokta şu başka bi sitede o mavi çantanın sapına kısa diyolarrr 69cm ya 34 cm olurmuş takıncaa kafam karıştıııı iiceeeee:53::53:

yok cnım sipariş gelcek onları bekliyorum ben malesef salı günü vericem siparişlerimi.. anlıyamadım nokta şu başka bi sitede o mavi çantanın sapına kısa diyolarrr 69cm ya 34 cm olurmuş takıncaa kafam karıştıııı iiceeeee:53::53:

alla alla nasıl olcak 34 cm takınca bende anlamadım:19:

arkadaşlar herkese tekrar merhaba.benim de siparişlerim sevkiyata hazırlanıyo diyo hadi hayırlısı bakem:40: ayrıca bu ay ürün ğitimi berekeliymiş baya belki daha önce bahsedilmiştir önceki sayfalarda
• Eğitime katılan Temsilcilerimize 7 adet Anew Serisi Numuneleri dağıtılacaktır.
• Ürün Paketi Kampanya 14 'te eğitime katılan Temsilcilerimize 33 TL'ye satışa sunulacaktır. Paketimizin Müşteri Fiyatı toplam 110,80 TL'dir.

Paket İçeriği

1. Avon Super Shock Maskara - Black - 10ml.
2. Tomorrow Bayan EDP - 50ml.
3. Glazewear Dudak Parlatici - Crimson - 6ml.

Kampanya 14 Ürün Eğitim tarihlerine ve yerlerine K14 Panorama Dergisi sayfa 7'den ulaşabilirsiniz
haberiniz olsun set uygun bi fiyata geliyomuş iyi akşamlar herkesee

K1 kataloğu eline geçen arkadaşlarımız varmı ? kampanyalar nasıl ? bende temsilciyim elime daha ulaşmadı meraktayım :1:

yeşilmiii üfff bende kararsız kaldım ama şimdii :26:

ben iki katolok öcesinde satmıştım beyenmişler şimdide yeşilini istiyorlar bilginize:90:

Son düzenleme:
panaromadaki colortrend ikisi bir arada ruj ve parlatıcı hakkında ne düşünüyorsunuz fazladan getirtsem satabilirmiyim sizce. bide renkleri hakkında bilgisi olan varmı?

renkler güzel ama birebir aynı olacagını düşünmyrm.çok fazla renk vermez gibi gelior bana..bence glossları daha iii.

arkadaşlar başka fikri olan yok mu kararsız kaldım en azından bi tane yazsam mı?:59:

Son düzenleme:
katalogun ilk sayfasındaki altın sarısı saat hakkındaki düşüncelernizzzzz kızlarrr??? bileklerim ince büüyk gelirmi die düşnyrm..sizzce saat nasıl

Back