• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

güyaa bişe almıcaktım bu ayy:)) çantayı bile avondan alıom artık :) ben para mara biriktiremem bunu anladım artık:60:

panaromadaki colortrend ikisi bir arada ruj ve parlatıcı hakkında ne düşünüyorsunuz fazladan getirtsem satabilirmiyim sizce. bide renkleri hakkında bilgisi olan varmı?:97:

hıhh sende bendensin ozman.alışmısım bende bavul gibi çantalara içine herşeyi atmaya.şimdi bu gözüme küçück gelio tırsıom o yuzden:86:
napalım olmadı dedğin gibi bi düüğüm atarıs:)) sanki dısarda çantacı kalmadı avondan çanta begeniom.evden sipariş kadınları nasılda cezbedio işte:7:

aynen bende öyle düşünüyordum canım ya kiminiz istanbul kiminiz ankara yada ne bilim antalya gibi yerlerde yaşıyorsunuz birde burdan niye çanta alıyosunuz ki anlamıyorum:44:fiyat olarak çokmu uygun dışarıya göre onun içinmi tercih ediyorsunuz?ben bir çanta beğendim elbisemle birebir uyuyordu oda:16:ama bulgaristan kataloğunda malesef:95:

aynen bende öyle düşünüyordum canım ya kiminiz istanbul kiminiz ankara yada ne bilim antalya gibi yerlerde yaşıyorsunuz birde burdan niye çanta alıyosunuz ki anlamıyorum:44:fiyat olarak çokmu uygun dışarıya göre onun içinmi tercih ediyorsunuz?ben bir çanta beğendim elbisemle birebir uyuyordu oda:16:ama bulgaristan kataloğunda malesef:95:

aslında saçma bana görede cnm.çanta dediğin her yerde değişk değişk var.ama işte su evde secip begenip kapına gelme psikolojisi varya insanı o cezbedio bence.bide vadeli ödeyecek olman..yoksa canta 16.50..çokta uygun değil bence o çantaya göre.üzrüne biraz daha para ekleyip belkide daha kullanşlı bi çantada alınabilir.sanki şimdi bedavaya alıoz gibi:52:

panaromadaki colortrend ikisi bir arada ruj ve parlatıcı hakkında ne düşünüyorsunuz fazladan getirtsem satabilirmiyim sizce. bide renkleri hakkında bilgisi olan varmı?:97:

renkler güzel ama birebir aynı olacagını düşünmyrm.çok fazla renk vermez gibi gelior bana..bence glossları daha iii.

canım fiyat olarak ucuz olmasada ucuz sayılır sonuçta sosyete pazarı yada normal pazarlrda bile en ucuzu 10 tl çantaların ki 2 kullanımda işi bitio en azından bu konularda avon hem fiyat olarak uygun hemde kalitesi ii bence... mağazalardan almaya kalksan 50-60 tl den az değil bi çanta.. birazda tüketici olmayı çok seviyoruz biz kadınlar sanırım :21::21:

Back