• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ürünleri gittigidiyorda satışa çıkarmak hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. elimde bir sürü ürün var ve ben bunları ne yapacağımı bilmiyorum :)

mltm44 canım ilkşah gittigidiyorda satıyor benim bildiğim ve genellikle her ay birkaç bin lira dan falan bahsediyor yani demek iyi satış var orda:34:sen yinede ilkşaha sor o daha iyi bilir tatlım

teşekürler sızzz:49:
teşekkürler canım çok şükür iyiyim
kızlar ürünleri gittigidiyorda satışa çıkarmak hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. elimde bir sürü ürün var ve ben bunları ne yapacağımı bilmiyorum :)
benim eşimde o siteden satış ve alış veriş yapıyor bana da satmamı söyledi ama daha denemedim

tam olarak rengin adını yazarmıısnz acaba??
perfect pink :80: canım

Son düzenleme:
slmm kızlarrr panoramadaki magdelena maviş çanta için yorumlarınız ne fikir alabilirmiyim getirtip getirtmemekte tereddütte kaldımda sizede bi danişimm dedimm. :61:

güzel canta ama sapı çok uzun değilmi? ki mankenin bile dizlerine kadar gelmiş çantanın boyu..o yuzden ne kadar kullanışlı olurmu kii**:26:

Son düzenleme:
kızlarr,,çift taraflı kalem-far varya nasıl biliomusunz kullanan varmıı

canım onları prensesperiyle ben de merak ediyoduk,ilkşaha sormuş süper demiş o da...biz de alıcaz bu ay morlu mavili olanından....ama aklımda yeşili de yok değil hani...şimdilik morlu olan daha cazip geldi,her an yeşillisini de almaya karar verebilirim :27:

fiyonk derken:34:
sencee içi nasıldırki çok küçük gelmesin.en azından bi cep tel,cüzdan falan sıgsaa:75:

yani sapına düğüm tarzı bişey atılabilir diye düşündüm düğüm hani kaba durabilir onun için kelebek tarzı fiyonk yapılabilir :77: valla hep kocaman bavul gibi çanta kullandığım için bide küçük olsun istiyorum ben ebatlarına bakıncada ufacık değil gibi cnm..

canım onları prensesperiyle ben de merak ediyoduk,ilkşaha sormuş süper demiş o da...biz de alıcaz bu ay morlu mavili olanından....ama aklımda yeşili de yok değil hani...şimdilik morlu olan daha cazip geldi,her an yeşillisini de almaya karar verebilirim :27:

kuşumm bende yeşilini alacaktım soora vazgeçtm bakır rengini almaya karar verdim..ama dedim şimdi birikme falan yaparmı? bu tür kalemler biraz yağlı oluor ya hani oyuzden..ama hiç olmazsa gözmün altına sürerim .yeşilide çok güzel aama cnm

yani sapına düğüm tarzı bişey atılabilir diye düşündüm düğüm hani kaba durabilir onun için kelebek tarzı fiyonk yapılabilir :77: valla hep kocaman bavul gibi çanta kullandığım için bide küçük olsun istiyorum ben ebatlarına bakıncada ufacık değil gibi cnm..

hıhh sende bendensin ozman.alışmısım bende bavul gibi çantalara içine herşeyi atmaya.şimdi bu gözüme küçück gelio tırsıom o yuzden:86:
napalım olmadı dedğin gibi bi düüğüm atarıs:)) sanki dısarda çantacı kalmadı avondan çanta begeniom.evden sipariş kadınları nasılda cezbedio işte:7:

hıhh sende bendensin ozman.alışmısım bende bavul gibi çantalara içine herşeyi atmaya.şimdi bu gözüme küçück gelio tırsıom o yuzden:86:
napalım olmadı dedğin gibi bi düüğüm atarıs:)) sanki dısarda çantacı kalmadı avondan çanta begeniom.evden sipariş kadınları nasılda cezbedio işte:7:

ayyy sorma canım yaa valla evden almasıda ayrı bi güsell amaa napalım :66::66: bende çok düşkünümm öle çantalarım varki alışverişde elimde poşet kalmıo bazen hepsi çantayaa :64::64::64:

Back