- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.841
oo canta çok tatlı ya bende yenı siparışş ettım onu umarım katalokta ki gibi şık duruodur
saol canım yaa ozmn bende kesin alıcamm teşekkürlerrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo canta çok tatlı ya bende yenı siparışş ettım onu umarım katalokta ki gibi şık duruodur
selam canım nasılsınız :79:
dedğiniz rujdan bende sattım 14 katoloktan iki tane daha istiyorlar yaniiiiiiiii memnunlar
teşekkürler canım çok şükür iyiyimteşekürler sızzz
benim eşimde o siteden satış ve alış veriş yapıyor bana da satmamı söyledi ama daha denemedimkızlar ürünleri gittigidiyorda satışa çıkarmak hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. elimde bir sürü ürün var ve ben bunları ne yapacağımı bilmiyorum :)
perfect pink :80: canımtam olarak rengin adını yazarmıısnz acaba??
slmm kızlarrr panoramadaki magdelena maviş çanta için yorumlarınız ne fikir alabilirmiyim getirtip getirtmemekte tereddütte kaldımda sizede bi danişimm dedimm.
güzel canta ama sapı çok uzun değilmi? ki mankenin bile dizlerine kadar gelmiş çantanın boyu..o yuzden ne kadar kullanışlı olurmu kii**:26:
açıkcası bende sapından dolayı tereddütteydim ama çok cici görünce dayanamadım en kötü bi fiyonk atılır dedim
kızlarr,,çift taraflı kalem-far varya nasıl biliomusunz kullanan varmıı
canım o çantayı bende merak ediyorum...bide panoramadaki siyah taşlı saatifiyonk derken
sencee içi nasıldırki çok küçük gelmesin.en azından bi cep tel,cüzdan falan sıgsaa
fiyonk derken
sencee içi nasıldırki çok küçük gelmesin.en azından bi cep tel,cüzdan falan sıgsaa
canım onları prensesperiyle ben de merak ediyoduk,ilkşaha sormuş süper demiş o da...biz de alıcaz bu ay morlu mavili olanından....ama aklımda yeşili de yok değil hani...şimdilik morlu olan daha cazip geldi,her an yeşillisini de almaya karar verebilirim
yani sapına düğüm tarzı bişey atılabilir diye düşündüm düğüm hani kaba durabilir onun için kelebek tarzı fiyonk yapılabilir valla hep kocaman bavul gibi çanta kullandığım için bide küçük olsun istiyorum ben ebatlarına bakıncada ufacık değil gibi cnm..
canım o çantayı bende merak ediyorum...bide panoramadaki siyah taşlı saati
canım o çantayı bende merak ediyorum...bide panoramadaki siyah taşlı saati
hıhh sende bendensin ozman.alışmısım bende bavul gibi çantalara içine herşeyi atmaya.şimdi bu gözüme küçück gelio tırsıom o yuzden:86:
napalım olmadı dedğin gibi bi düüğüm atarıs:)) sanki dısarda çantacı kalmadı avondan çanta begeniom.evden sipariş kadınları nasılda cezbedio işte