• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm arkadaşlar acaba benimgibi yapan var mıdır? ben hep sipariş girerken fazla giriyorum onuda satarım bunuda satarım die her gözüme güzel gelen şeyi getirtiyorum sattığımı satıp satamadığımı geri yolluyorum,sizler hep tam sipariş üzerinemi getirtiyosunuz merak ettim yoksa ben yanlış mı yapıyorum ama böylede yapmasam ben 75 tllik bile satışım olmuyor ama çok getirttiğim zaman dah güzel alıyolar

canım herkesin taktik farklı demek ben senin gibi fazla getirtsem elimde kalır sanırım.
çünkü herkesin ne alacağını önceden kestiremiyorum
kim ne isterse ona göre getirtiyorum ben :10:

kızlar sipariş girdim ben hayırlıısyla :3:

henüz faturalanmadı ama sipariş detayında zarf şeklinde çanta gözüküyor..

faturalalnınca belli olur değil mi gelip gelmeyeceği:26:

ben avondan acaip soğudum kızlar. beni sömüren müşteriler vardı. para vermeyen. sipariş veren sonra beğenmedim deyip iade eden müşteriler. bunlardan uzaklaşınca satışlar düştü. avonun kendini yenileyememesi de cabası. ya başka ülkelerin katalogları bizde olsa acaip satış yaparız. çantalar takılar... bizi ikinci sınıf insan olarak görüyolar ve bu beni iyice soğutuyo avondan.artık sipariş vermek, müşteriye katalog göstermek bile istemiyorum içimden gelmiyo. takım öncüleri bssler ayrı bi dert. her kampanya ürünler aynı. eskileri ısıtıp ısıtp kataloğa koyuyolar. benim gibi sıkılan var mı yoksa bu bıkkınlık bir tek bende mi var?

canın sadece bulgaristana özgü bir katalog değil sanırım diger avrupa ülkeleriyle aynı gibi bazı ülkelerin kataloğuda bizim katalog gibi mesela latin ülkelerin ktaloglarını inceledim onar daha farklı

tatlişim bende çok beğendim makyajını bende:46: gerçi senin gözlerde güzel ya onunda faydası vardır bu görüntüde:69: eccikte bana öğretsene ya:17:ben pek bi beceriksizim bu konuda:59:

begendiğinize sevindim gülüm daha yapıcam makyaj bende bakim nereye varacak sonum adam evden atacak beni :D (şaka ya canım kocam ne makyajıma ne birşeyime karışmıyor seviyorum ya)

Son düzenleme:
arkadaşlar pro colour ruj sipariş vereceğim.şu ortasında parlatıcısı olanlardan.satabilirsem satıcam satamazsam kendim kullanıcam.perfect pink,berry luscious,poppy love arasından kararsız kaldım.getirten var mı renkleri hakkında yardımcı olurmusunuz:2:

selam bende avon temsilcisiyim bir yıldır yapıyorum bu işi sattığım hiç bir üründen şikayet almadım yani no problem sloganım :nazar:avon tamam satışa devammmmmmmmmmmmmmmmmmm:65:

arkadaşlar pro colour ruj sipariş vereceğim.şu ortasında parlatıcısı olanlardan.satabilirsem satıcam satamazsam kendim kullanıcam.perfect pink,berry luscious,poppy love arasından kararsız kaldım.getirten var mı renkleri hakkında yardımcı olurmusunuz:2:

ben o po colour rujun pembe rengını arkadasıma sattım valla cok memnun kaldı rengıfalan katalokta nasılsa öle gelıoo

Back