- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.821
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hem avona hem foruma
hoşgeldin canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar acaba benimgibi yapan var mıdır? ben hep sipariş girerken fazla giriyorum onuda satarım bunuda satarım die her gözüme güzel gelen şeyi getirtiyorum sattığımı satıp satamadığımı geri yolluyorum,sizler hep tam sipariş üzerinemi getirtiyosunuz merak ettim yoksa ben yanlış mı yapıyorum ama böylede yapmasam ben 75 tllik bile satışım olmuyor ama çok getirttiğim zaman dah güzel alıyolar
siremims im cnm begendiğine çok sevindim nil in topiğini okuyorum özendim dedim bende yapim makyaj.
hoşgeldin nilgün hayırlı olsun inşAllah..
slmm kızlarrr panoramadaki magdelena maviş çanta için yorumlarınız ne fikir alabilirmiyim getirtip getirtmemekte tereddütte kaldımda sizede bi danişimm dedimm.
tatlişim bende çok beğendim makyajını bende gerçi senin gözlerde güzel ya onunda faydası vardır bu görüntüde eccikte bana öğretsene yaben pek bi beceriksizim bu konuda
arkadaşlar pro colour ruj sipariş vereceğim.şu ortasında parlatıcısı olanlardan.satabilirsem satıcam satamazsam kendim kullanıcam.perfect pink,berry luscious,poppy love arasından kararsız kaldım.getirten var mı renkleri hakkında yardımcı olurmusunuz:2:
bana fikir verebilcek kimse yokmu ????
ben o po colour rujun pembe rengını arkadasıma sattım valla cok memnun kaldı rengıfalan katalokta nasılsa öle gelıoo
walllaaa ben warımmmmmm