• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bulgaristab katologu tam 215 sayfa bizimkinin neredeyse iki katı:20:
para birimi farklı ama ordaki fiyatlar bizde de olsa ne guzel olurdu haaa:52:

günaydın kızlar :16:

hoşgeldin aramıza bol satışlar :29:

takıların çok hoş..güle güle kullan:16: senden gördüm bende avondan aldıgım takılarımı çekip koyacam :9: en az 2 yıllık ve çokta kaliteliler..şimdikilerin bazıları çok uyduruk :5:

sağol canımmm evettt koysana çok iyi olurr yaaaaaa

çok haklısın canım gerçekten insanlar çok rahat.sen yüz verdikçe astarını istiyorlar.benim olayda şöle oldu..kız benden katologu istedi.15 gün önce verdim buna aradan bir hafta geçti mesaj attım getir diye..bizim evin karşısında büfe var hergün karı koca ordan geçiyor oraya bırakacaklar altı üstü bir hafta geçti gelmedi katolog en sonunda çarşamba günü katologu vermen lazım ben sipariş greceğim diye mesaj attım..hem iadem var hem borcum ona göre ayarldım.ee bir sürü şey söledi perşembe günü kendim gittim aldım kızdım da..dogru düzgün karımda yok niye peşinden koşuyorum almasın dedim :47: yapmayacagım artık kocam kızdı dedim kestirip attım :52:

al işte iyi niyetten düştüğümüz hallere bak :47: ben şimdilerde akıllanmaya çalışıyorum....ama nafile gibi....bende bu iyi niyet olduktan sonra suistimal etmeye meyilli insan çok cevremde....hangi biriyle başa çıkam anacım....bende kendime yapıyom işte o yüzden ..... prensesim sende dikkat et olurmu,seni kimselerin üzmesine izin verme......ahh bende biraz akıllansamm :81:

güzelmis bulgaristan katalogu özellikle bu katalogu gören müşterinin alacagı bişey yoksa bile alası gelir özellikle takıları çok çeşitli ve güzel

slm arkadaşlar acaba benimgibi yapan var mıdır? ben hep sipariş girerken fazla giriyorum onuda satarım bunuda satarım die her gözüme güzel gelen şeyi getirtiyorum sattığımı satıp satamadığımı geri yolluyorum,sizler hep tam sipariş üzerinemi getirtiyosunuz merak ettim yoksa ben yanlış mı yapıyorum ama böylede yapmasam ben 75 tllik bile satışım olmuyor ama çok getirttiğim zaman dah güzel alıyolar

slmm kızlarrr panoramadaki magdelena maviş çanta için yorumlarınız ne fikir alabilirmiyim getirtip getirtmemekte tereddütte kaldımda sizede bi danişimm dedimm. :61:

Back