- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.801
avonun sitesi yine iptaal kampanya seçin diyo
nasıl yani kampanya şeçin:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avonun sitesi yine iptaal kampanya seçin diyo
günaydın kızlar
hoşgeldin aramıza bol satışlar
takıların çok hoş..güle güle kullan senden gördüm bende avondan aldıgım takılarımı çekip koyacam en az 2 yıllık ve çokta kaliteliler..şimdikilerin bazıları çok uyduruk
sağol canımmm evettt koysana çok iyi olurr yaaaaaa
çok haklısın canım gerçekten insanlar çok rahat.sen yüz verdikçe astarını istiyorlar.benim olayda şöle oldu..kız benden katologu istedi.15 gün önce verdim buna aradan bir hafta geçti mesaj attım getir diye..bizim evin karşısında büfe var hergün karı koca ordan geçiyor oraya bırakacaklar altı üstü bir hafta geçti gelmedi katolog en sonunda çarşamba günü katologu vermen lazım ben sipariş greceğim diye mesaj attım..hem iadem var hem borcum ona göre ayarldım.ee bir sürü şey söledi perşembe günü kendim gittim aldım kızdım da..dogru düzgün karımda yok niye peşinden koşuyorum almasın dedim yapmayacagım artık kocam kızdı dedim kestirip attım
kızlar buda bu ayki bulgaristan katoloğu bakmak isterseniz...
Avon e-brochure
bulgaristab katologu tam 215 sayfa bizimkinin neredeyse iki katı
para birimi farklı ama ordaki fiyatlar bizde de olsa ne guzel olurdu haaa
play parfüm kampanya başladıktan iki saat sonra girdiğimde yoktu heralde millet stok yapıyor bunları
play parfüm kampanya başladıktan iki saat sonra girdiğimde yoktu heralde millet stok yapıyor bunları
ebrucum gözlerin harika görünüyor
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hem avona hem foruma