• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cantaları felann cok qüzeLL yhaa ama avonda katologu yenılıcek subat ayının katloguu ürünleri değişicekmiş.. bakalım qüzel olur belki artık hep aynı ürünlerr sıkıldıkk yhaa:)

ruj renkleri flan gercege daha yakın gibi seçmesi daha kolay sanki..biizim katalogtakler gibi 40 saat ne renk çıkar die düşünmüon:27:

selam kızlar sizlere yine fikir soracagım :17:

k 14 de s 92 deki 4 farlar nasıl?

bide bana iyi bir fondoten lazım s 96 ve 90 da var..önebileceğiniz varmı?

ßuLgaristan kataLoğu harika .
KAtoLog kapak sayfası bile muhteşem.
ßizde hediye kutuları bile yok sadece 1 tane var oda panaromada valla ßulgaristan kataloğu çok canlı ışıl ışıl ben çok beğendim ..

ßizimki çok cansızz .

cantaları felann cok qüzeLL yhaa ama avonda katologu yenılıcek subat ayının katloguu ürünleri değişicekmiş.. bakalım qüzel olur belki artık hep aynı ürünlerr sıkıldıkk yhaa:)

inşallah cnm bende öyle düşünüyorum ama far çeşitleride süper bizde okadar yok birde ruj seçenekleri fazla bakarken bile heyecanlanıyor insan ...

sonuna kadar iyi niyetli davrandıktan sonra,suistimal edildimmi ben bööle şeye asla gelemiyorum işte:47:....konu ve kişi her ne olursa olsun...kapımı bir kapatıyorum bir daha da açmıyorum... Yanlışı hazmedemiyorum....huyum böyle .....çünkü ben çok iyi niyetli davranıyorum dğaol olarak nankörlüğü ve suistimali hazmedemiyorum....iyi niyetin karşılıgı bunlar olmamalı.....o yüzden 1 kez yanlış gördümmü 2. Ye müsade etmiyorum ki tekrar ilerde kendim üzülmiyeyim....doğru olan da bu değilmi kuzum....hep biz inciniyoruz yaa...millet ne rahat ohh

bencede çok fedakarlık kendimize zarar veriyo ..bazen hayır demeyide ilmeliyiz tatlım..

kızlar bende gırdım sıparısımı allaha sukur bu ay benımde ınanamadıım kadar cok sıparıs aldım.1070 lıra.:53:ılk defa böyle oldu cok beyendı musterılerım bu katologu.umarım hepsıde duzgun eksıksız hasarsız gelır de mahcup olmam kımseye. ayrıca artık 5 dkda faturalanıyo dıyolardı benımkı hala olmamış

hafta sonu olduğu için faturalanmadı cnm avon sitesindeki kampanya 13 den saat 18e kadar faydalanabilirsiniz yazısı bile hala duruyor anca pazartesi hareket başlar ama kaç günde gelir orası avona kalmış :)

avon türkiye kataloğu diğer ülke kataloglarının yanında çok dandik ve sönük

avon türkiye bi zahmet daha güzel işler çıkarmalı..

neden anlamıyorum herşeyde dandiğini reva görüyorlar.. dandiğini ve pahalısını neredeyse tüm mallarda.. sadece avonu kasdetmiyorum..

üstelik resmen scannerdan geçirilip konmuş gibi duruyor online katalog.. bulgaristanınki öyle değil, düzgün duruyor... sitelerindeki bannerlar ve duyurular hala K13e ait...

kesinlikle 2.sınıf insan muamelesi görüyoruz bencede:20:bu hiç adil değil ya az önce bende baktım resmen 1ikalite sanki avon değil başka marka:47:ya bide kızlar orda bir çanta gördüm üstü siyah dantel işlemeli olan varya işte o.bu kadar olur ben özel günlerde giymek için bir elbise aldım geçenlerde aynı renk ve kollarında birde göğsün hemen altında şerit şeklinde siyah danteli var oda aynı model Allahım ya sanki o elbiseye özel üretilmiş bu çanta:53:lütfen gelsin türkiyeye lütfen ya ben onu 1 sene arasam birebir aynı modeli nerden bulucam:97:

Back