- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.781
kızlar buda bu ayki bulgaristan katoloğu bakmak isterseniz...
Avon e-brochure
Avon e-brochure
Avon e-brochure
cantaları felann cok qüzeLL yhaa ama avonda katologu yenılıcek subat ayının katloguu ürünleri değişicekmiş.. bakalım qüzel olur belki artık hep aynı ürünlerr sıkıldıkk yhaa:)
sonuna kadar iyi niyetli davrandıktan sonra,suistimal edildimmi ben bööle şeye asla gelemiyorum işte....konu ve kişi her ne olursa olsun...kapımı bir kapatıyorum bir daha da açmıyorum... Yanlışı hazmedemiyorum....huyum böyle .....çünkü ben çok iyi niyetli davranıyorum dğaol olarak nankörlüğü ve suistimali hazmedemiyorum....iyi niyetin karşılıgı bunlar olmamalı.....o yüzden 1 kez yanlış gördümmü 2. Ye müsade etmiyorum ki tekrar ilerde kendim üzülmiyeyim....doğru olan da bu değilmi kuzum....hep biz inciniyoruz yaa...millet ne rahat ohh
dün akşam saat 6da hemen siparişlerimi verdim ancak hala yeni yazıyor ne qıcıklar yaa!!
bencede çok fedakarlık kendimize zarar veriyo ..bazen hayır demeyide ilmeliyiz tatlım..
kızlar bende gırdım sıparısımı allaha sukur bu ay benımde ınanamadıım kadar cok sıparıs aldım.1070 lıra.ılk defa böyle oldu cok beyendı musterılerım bu katologu.umarım hepsıde duzgun eksıksız hasarsız gelır de mahcup olmam kımseye. ayrıca artık 5 dkda faturalanıyo dıyolardı benımkı hala olmamış
Avon e-brochure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?