Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

faturalanınca kampanyalı ürünler düşüyor purblance nin kodunu girince hediyesininde kodunu girmen gerekli zaten

mesela geçen kampanya wish of love 1 alana 2 bedevaydı 3 adet girdim :)

Son düzenleme:
günaydın kuncuk nasılsın?naptın kargoyu aradınmı iadenin son durumu nedir :44:
prensesciğim aradım kargoyu dün akşam, söyledim böyle böyle diye....iadem gitmiş avona ...bi bey teslim almış ordan.....kargocular böyle dedi ....sonra avonu aradım ordaki muhasebecilerin ve müşt hizmetlerinin tabiii haberi yok,dedim böyle böyle , hem de sizin oraya geleli 4 gün olmuş dedim, temsilci nomu istediler verdim, şimdi muhasebecilerimiz burda yok dediler,pazartesi hemen işleme konulcak dediler...iyki aramışım ha.... kuzum çok saol ALLAH razı olsun. bu arada yarım saattir önceki sayfaları okumaktan gözlerim yoruldu
gidim bişiler yiyim

faturalanınca kampanyalı ürünler düşüyor purblance nin kodunu girince hediyesininde kodunu girmen gerekli zaten

mesela geçen kampanya wish of love 1 alana 2 bedevaydı 3 adet girdim :)

canım wish of love un bir sarısı birde pembesi vardı 1 alana herhangi 2 adet bedava yazıyordu o yüzden sarımı pembe oldugunu belirtmek için sayısını yazmıstık ama bu kampanyada bir adet pur blanka bayan alana bir adet pur blanka ve full speed hediye diyor o yüzden sadece 1 tane pur blanka girmemiz gerekiyor..o paket kodu oluyor..benim anladığım bu ve siparişide dün böyle verdim..hadi hayırlısı

pek iyi olmus..inşallah pazartesi düşer..öğlene kadar bekle bence düşmezse ara sıkıştır yine böle konularda benim elime düşmeye görsün bide haklıysam sonuna kadar giderim

Son düzenleme:
evet canım haklısın sıkıştırmadılar mı çok agırdan alıyolar...bide o kadar mail attım gelen cevapta bize ulaşmadı diyolar...halbuki 4 gün olmuş ulaşalı...onlar da bi yandan haklı kaç bin kişiyle ugraşıyolar tamam ama bizi de magdur etmemeliler...bak ödeme günüm geldi çattı fazla para ödicektim tee diğer ay düşeceklerdi ölme eşşeğim ölme

düşene kadar bekle bence faiz çok az işliyor benimde şu anda borcum 400 lira :18: şu paraları toplasamda bir yatırsam dert oldu valla

prensesim ;temam canım senin dediğin gibi yaparım....ALLAH yardımcın olsun senin de...benim müşterim yok...kendim için üye oldum yukarda bi arkadaşı okudum o da aynı benim gibiymiş...para için milletle ugraşamıyorum diyo gercekten bende öyle bide ben çok aşırı iyi niyetliyim....ilk başladıgımda 1 kez kötüye kullandılar borcunu ödemediler yalvar yakar 2 ay sonra ödediler,ben hem çok üzüldüm hem de cok sinirlendim ,bidahamı asla dedim,artık kendim için yapıyorum çogu kişi bilmiyo bile sööleme geregi görmüyorum canım, ama tabii çok yakınlarım biliyo,en yakınlarım....işte öyle tatlım....çogu zaman her ay getirtemiyorum 2 aya bir getirttiğim oluyo sırf 75 e tamamlayamadıgımdan.....bide antalyanın içinde değilim biraz ücradayım ıspartaya daha yakın ama ant diye geciyor,halbuki baya uzak antalyaya....cevremde ööle makyajlı kadınlar falan yok....bu yüzden de gerek duymuyorum biraz da....işte hep bu sebepler dolayısıyla prensesim.... ama sizin gibi bööle kaç yüz milyon yapanlara helal olsun diyorum burdan hep...maşallah ALLAH rızkınızı daha çok artırsın inşallah....

Son düzenleme:
paket kodu görmedim cnm dikkatli bakmamış olabilirim ozaman arkadaş yanlış girmişse geldiği gibi iadeye verir sorun olmaz

paket kodu yazmıyor katologda da dün öle yazdılar..bir tane girince paket oluyor diye dediğin gibi iade olur hiç olmadı

kuncuk benimde bakiyemin 400 olduguna bakma..bende kendim için üye oldum.siparişler çogaldı gitti. ablama kar koymuyorum..2 tanede yakın arkadaşım var onlarada indirim yapıyorum benimde elime öle fazla birşey geçmiyor..o arkadaşlardan birine de sinir oldum yapmayacagım artık dedim..bundan sonra bu kadar çok olmaz..

sonuna kadar iyi niyetli davrandıktan sonra,suistimal edildimmi ben bööle şeye asla gelemiyorum işte....konu ve kişi her ne olursa olsun...kapımı bir kapatıyorum bir daha da açmıyorum... yanlışı hazmedemiyorum....huyum böyle .....çünkü ben çok iyi niyetli davranıyorum dğaol olarak nankörlüğü ve suistimali hazmedemiyorum....iyi niyetin karşılıgı bunlar olmamalı.....o yüzden 1 kez yanlış gördümmü 2. ye müsade etmiyorum ki tekrar ilerde kendim üzülmiyeyim....doğru olan da bu değilmi kuzum....hep biz inciniyoruz yaa...millet ne rahat ohh

çok haklısın canım gerçekten insanlar çok rahat.sen yüz verdikçe astarını istiyorlar.benim olayda şöle oldu..kız benden katologu istedi.15 gün önce verdim buna aradan bir hafta geçti mesaj attım getir diye..bizim evin karşısında büfe var hergün karı koca ordan geçiyor oraya bırakacaklar altı üstü bir hafta geçti gelmedi katolog en sonunda çarşamba günü katologu vermen lazım ben sipariş greceğim diye mesaj attım..hem iadem var hem borcum ona göre ayarldım.ee bir sürü şey söledi perşembe günü kendim gittim aldım kızdım da..dogru düzgün karımda yok niye peşinden koşuyorum almasın dedim yapmayacagım artık kocam kızdı dedim kestirip attım

evet miüşterilerle uğraşmak çok zor benimde birkaç yıl önce çok yakın bir akrabam üstelik geliş fiyatından istiyordu katoloğu alıyor haftalarca getirmiyor hatta onda kalıyordu siparişide olmuyordu sonra öğrendimki yakınındaki komşudan alıyormuş madem böyle yapıcaksın benim elimdeki katoloğu neden alıyorsun neyse bende birdaha benden katolog istediğinde bahane uydurarak vermiyordum siparişlerinide almadım birdaha şimdi kafam rahat birdaha gelişini bırak gidişindende alamaz benden ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…