- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.761
prensesciğim aradım kargoyu dün akşam, söyledim böyle böyle diye....iadem gitmiş avona ...bi bey teslim almış ordan.....kargocular böyle dedi ....sonra avonu aradım ordaki muhasebecilerin ve müşt hizmetlerinin tabiii haberi yok,dedim böyle böyle , hem de sizin oraya geleli 4 gün olmuş dedim, temsilci nomu istediler verdim, şimdi muhasebecilerimiz burda yok dediler,pazartesi hemen işleme konulcak dediler...iyki aramışım ha.... kuzum çok saol ALLAH razı olsun. bu arada yarım saattir önceki sayfaları okumaktan gözlerim yoruldugünaydın kuncuknasılsın?naptın kargoyu aradınmı iadenin son durumu nedir :44:
günaydın kuncuk canmm..
yaa kızlarr avon surrender ı neden tekrar çıkarmıor kataloglara çok güzel bi kokuydu ama...acaba k1 den sora tekrar getirirmikii ahh avon ahh hep çicek kokusu hep çicek kokusu deişik bi koku yok
faturalanınca kampanyalı ürünler düşüyor purblance nin kodunu girince hediyesininde kodunu girmen gerekli zaten
mesela geçen kampanya wish of love 1 alana 2 bedevaydı 3 adet girdim :)
prensesciğim aradım kargoyu dün akşam, söyledim böyle böyle diye....iadem gitmiş avona ...bi bey teslim almış ordan.....kargocular böyle dedi ....sonra avonu aradım ordaki muhasebecilerin ve müşt hizmetlerinin tabiii haberi yok,dedim böyle böyle , hem de sizin oraya geleli 4 gün olmuş dedim, temsilci nomu istediler verdim, şimdi muhasebecilerimiz burda yok dediler,pazartesi hemen işleme konulcak dediler...iyki aramışım ha.... kuzum çok saol ALLAH razı olsun. bu arada yarım saattir önceki sayfaları okumaktan gözlerim yoruldu
gidim bişiler yiyim
evet canım haklısın sıkıştırmadılar mı çok agırdan alıyolar...bide o kadar mail attım gelen cevapta bize ulaşmadı diyolar...halbuki 4 gün olmuş ulaşalı...onlar da bi yandan haklı kaç bin kişiyle ugraşıyolar tamam ama bizi de magdur etmemeliler...bak ödeme günüm geldi çattı fazla para ödicektim tee diğer ay düşeceklerdi ölme eşşeğim ölme
canım wish of love un bir sarısı birde pembesi vardı 1 alana herhangi 2 adet bedava yazıyordu o yüzden sarımı pembe oldugunu belirtmek için sayısını yazmıstık ama bu kampanyada bir adet pur blanka bayan alana bir adet pur blanka ve full speed hediye diyor o yüzden sadece 1 tane pur blanka girmemiz gerekiyor..o paket kodu oluyor..benim anladığım bu ve siparişide dün böyle verdim..hadi hayırlısı
paket kodu görmedim cnm dikkatli bakmamış olabilirim ozaman arkadaş yanlış girmişse geldiği gibi iadeye verir sorun olmaz
paket kodu görmedim cnm dikkatli bakmamış olabilirim ozaman arkadaş yanlış girmişse geldiği gibi iadeye verir sorun olmaz
sonuna kadar iyi niyetli davrandıktan sonra,suistimal edildimmi ben bööle şeye asla gelemiyorum işte....konu ve kişi her ne olursa olsun...kapımı bir kapatıyorum bir daha da açmıyorum... yanlışı hazmedemiyorum....huyum böyle .....çünkü ben çok iyi niyetli davranıyorum dğaol olarak nankörlüğü ve suistimali hazmedemiyorum....iyi niyetin karşılıgı bunlar olmamalı.....o yüzden 1 kez yanlış gördümmü 2. ye müsade etmiyorum ki tekrar ilerde kendim üzülmiyeyim....doğru olan da bu değilmi kuzum....hep biz inciniyoruz yaa...millet ne rahat ohh
Tüh ya fırsatlardaki kalemler gitmiş
kızlar buda bu ayki bulgaristan katoloğu bakmak isterseniz...
Avon e-brochure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?