• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın kızlar :16:

Öncelikle herkese iyi geceler ve merhaba aranıza yeni katıldım misafir olarak sürekli topiğinizi takip ediyordum bir avon temsilcisi olarak...Ben de paylaşımlarınıza ortak olmak istedim,k14 siparişimi girdim ve meraklı bir bekleyiş içersindeyim umarım güzel bir K1 le başlarız yeni yıla...

hoşgeldin aramıza bol satışlar :29:

valla ya:))))) yeni takılar olsn

takıların çok hoş..güle güle kullan:16: senden gördüm bende avondan aldıgım takılarımı çekip koyacam :9: en az 2 yıllık ve çokta kaliteliler..şimdikilerin bazıları çok uyduruk :5:

cnm ya benm de faturalanmamış acaba hafta sonuna denk geliyor dei gene salıyı bulcak mı gelmesi bu ürünlerin? ilkşah 5dk da faturalndı dediydi ama yeni katalogun ilk günü die mi yoksa saat 16yı geçti die mi nedense bugün faturalanmadı

bence o normal zamanlar için geçerli..biz hem k14 ün ilk dakikalarında girdik hemde cuma saat 18,00 di..hafta sonuda girince araya bizim faturalanma kargo işleri pazartesine kaldı..gerçi pazartesi kargoya verilse şükredelim..

günaydın kızlar :16:
hoşgeldin aramıza bol satışlar :29:
takıların çok hoş..güle güle kullan:16: senden gördüm bende avondan aldıgım takılarımı çekip koyacam :9: en az 2 yıllık ve çokta kaliteliler..şimdikilerin bazıları çok uyduruk :5:
bence o normal zamanlar için geçerli..biz hem k14 ün ilk dakikalarında girdik hemde cuma saat 18,00 di..hafta sonuda girince araya bizim faturalanma kargo işleri pazartesine kaldı..gerçi pazartesi kargoya verilse şükredelim..
günyadın cnmm ben de yalnız yalnız bekliyodum öyle oğluşumu uyuttum da az sonra uaynır bile azcık bakiim dedim kimse yoktu
ay benm bi müşterim takı sipariş etti kadıncağıza inş mahcup olmam adam gibi bişi gelir.
galba haklısın en erken çarşamba gibi geliyo bana da ya hadi hayırlısı

günyadın cnmm ben de yalnız yalnız bekliyodum öyle oğluşumu uyuttum da az sonra uaynır bile azcık bakiim dedim kimse yoktu
ay benm bi müşterim takı sipariş etti kadıncağıza inş mahcup olmam adam gibi bişi gelir.
galba haklısın en erken çarşamba gibi geliyo bana da ya hadi hayırlısı

inşallah mahcup olmazsın canım :16: ben geçen ay gece cantası getirttim.sarı gibi katologun başındaydı..yerin dibine geçtim..o bişi demedi parasınıda verdi ama yakın olunca ben dedim iade edeyim diye..hazıladım bu siparişimle göndereceğim..siyah zarf canta ve isobel yüzük gelsinde çarşamba gelsin :62:

inşallah mahcup olmazsın canım :16: ben geçen ay gece cantası getirttim.sarı gibi katologun başındaydı..yerin dibine geçtim..o bişi demedi parasınıda verdi ama yakın olunca ben dedim iade edeyim diye..hazıladım bu siparişimle göndereceğim..siyah zarf canta ve isobel yüzük gelsinde çarşamba gelsin :62:

aa ben o çantayı baya güzel sanmıştım gece çantası olmasaydı alırdım hatta ama nerde kullancam deyü almadıydım ay o kadar kötü müydü ! ben de kötü olursa iade ederim satmam yazık ya insanlara ne gerek var kötü şeyleri satmaya avon da düzgün şeyler hazırlasın.
ben o çantayı almadım fantezi kalıyo bana göre ben daha günlük kullanıma uygun çantaları seviyorum ama yüzük ben de istedim 3 tane hem de:) biri sipariş biri benim diğeri de kime olursa artık...

aa ben o çantayı baya güzel sanmıştım gece çantası olmasaydı alırdım hatta ama nerde kullancam deyü almadıydım ay o kadar kötü müydü ! ben de kötü olursa iade ederim satmam yazık ya insanlara ne gerek var kötü şeyleri satmaya avon da düzgün şeyler hazırlasın.
ben o çantayı almadım fantezi kalıyo bana göre ben daha günlük kullanıma uygun çantaları seviyorum ama yüzük ben de istedim 3 tane hem de:) biri sipariş biri benim diğeri de kime olursa artık...

bende düğünlere giderken kullanırım diye almıstım :82: çanta deri gibi duruyor katologda bez geldi birde benim telefonum birazcık büyük onu koysam bide ruj koymaya kalsam yanına almaz o kadar küçük içi..kendimede getirtmiştim arkadaşada ee ben begenedimki onada hadi al diyeceğim..yinede parasını al iade edemezsen getirirsin çantayı dedi sağolsun :16: isobel yüzüge herkes çok güzel dedi bide google da gördüm kolyeside varmış onun..ilerleyen katologlarda koyarlarda onuda alırız insallah :62:

günaydın kuncuk canmm..
yaa kızlarr avon surrender ı neden tekrar çıkarmıor kataloglara çok güzel bi kokuydu ama...acaba k1 den sora tekrar getirirmikii ahh avon ahh hep çicek kokusu hep çicek kokusu deişik bi koku yok:19:

kızlar günaydınnn ya ben sabah sipariş girdim pur blanca yla spotlight ın kampanyasından bütün ürünleri girmek gerekiyordur die hepsini girdim bu kezde fatura yüksek görünüo yanlışmı yaptımki bir pur blanca girdiğimde diğerleri hediye olarakmı yansıtılıo faturada .... faturalanmadı daha ama satış olarak hepsinin fiyatı görünüo müşteri temsilcileride haftasonu çalışmıomuş :(

günaydınnn ya ben sabah sipariş girdim pur blanca yla spotlight ın kampanyasından bütün ürünleri girmek gerekiyordur die hepsini girdim bu kezde fatura yüksek görünüo yanlışmı yaptımki bir pur blanca girdiğimde diğerleri hediye olarakmı yansıtılıo faturada .... faturalanmadı daha ama satış olarak hepsinin fiyatı görünüo müşteri temsilcileride haftasonu çalışmıomuş :( bu konuda birşey biliyormusunuz?

kızlar günaydınnn ya ben sabah sipariş girdim pur blanca yla spotlight ın kampanyasından bütün ürünleri girmek gerekiyordur die hepsini girdim bu kezde fatura yüksek görünüo yanlışmı yaptımki bir pur blanca girdiğimde diğerleri hediye olarakmı yansıtılıo faturada .... faturalanmadı daha ama satış olarak hepsinin fiyatı görünüo müşteri temsilcileride haftasonu çalışmıomuş :(

canım 1 tane pur blanka girecektin..set olarak alıyor onu ve evet hafta sonu müşteri hizmetleri çalışmıyor :5: pazartesi sabahtan iptal edersin :34:

Back