- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.741
bu sorunun cevabı yazılmıştı sanırım ama emin olmak istiyorum indirim broşurundan iade oluyormu kızlarr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır oluyo iade ind broşüründe defalarca yaptım ben pişman değilim!!!!
Öncelikle herkese iyi geceler ve merhaba aranıza yeni katıldım misafir olarak sürekli topiğinizi takip ediyordum bir avon temsilcisi olarak...Ben de paylaşımlarınıza ortak olmak istedim,k14 siparişimi girdim ve meraklı bir bekleyiş içersindeyim umarım güzel bir K1 le başlarız yeni yıla...
valla ya:))))) yeni takılar olsn
cnm ya benm de faturalanmamış acaba hafta sonuna denk geliyor dei gene salıyı bulcak mı gelmesi bu ürünlerin? ilkşah 5dk da faturalndı dediydi ama yeni katalogun ilk günü die mi yoksa saat 16yı geçti die mi nedense bugün faturalanmadı
günyadın cnmm ben de yalnız yalnız bekliyodum öyle oğluşumu uyuttum da az sonra uaynır bile azcık bakiim dedim kimse yoktugünaydın kızlar
hoşgeldin aramıza bol satışlar
takıların çok hoş..güle güle kullan senden gördüm bende avondan aldıgım takılarımı çekip koyacam en az 2 yıllık ve çokta kaliteliler..şimdikilerin bazıları çok uyduruk
bence o normal zamanlar için geçerli..biz hem k14 ün ilk dakikalarında girdik hemde cuma saat 18,00 di..hafta sonuda girince araya bizim faturalanma kargo işleri pazartesine kaldı..gerçi pazartesi kargoya verilse şükredelim..
günyadın cnmm ben de yalnız yalnız bekliyodum öyle oğluşumu uyuttum da az sonra uaynır bile azcık bakiim dedim kimse yoktu
ay benm bi müşterim takı sipariş etti kadıncağıza inş mahcup olmam adam gibi bişi gelir.
galba haklısın en erken çarşamba gibi geliyo bana da ya hadi hayırlısı
inşallah mahcup olmazsın canım ben geçen ay gece cantası getirttim.sarı gibi katologun başındaydı..yerin dibine geçtim..o bişi demedi parasınıda verdi ama yakın olunca ben dedim iade edeyim diye..hazıladım bu siparişimle göndereceğim..siyah zarf canta ve isobel yüzük gelsinde çarşamba gelsin
aa ben o çantayı baya güzel sanmıştım gece çantası olmasaydı alırdım hatta ama nerde kullancam deyü almadıydım ay o kadar kötü müydü ! ben de kötü olursa iade ederim satmam yazık ya insanlara ne gerek var kötü şeyleri satmaya avon da düzgün şeyler hazırlasın.
ben o çantayı almadım fantezi kalıyo bana göre ben daha günlük kullanıma uygun çantaları seviyorum ama yüzük ben de istedim 3 tane hem de:) biri sipariş biri benim diğeri de kime olursa artık...
bu kampanya çok suskun geçior:44:
kızlar günaydınnn ya ben sabah sipariş girdim pur blanca yla spotlight ın kampanyasından bütün ürünleri girmek gerekiyordur die hepsini girdim bu kezde fatura yüksek görünüo yanlışmı yaptımki bir pur blanca girdiğimde diğerleri hediye olarakmı yansıtılıo faturada .... faturalanmadı daha ama satış olarak hepsinin fiyatı görünüo müşteri temsilcileride haftasonu çalışmıomuş