• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şekerim ben bu taıyı görmüştüm katalogta ama çok kararsız kalmıştım ay k14te yoktu bu takı:)
belki önümüzdeki ay görürüm tekrar
güle güle kullan cnm harika görünüyo
bu hangi rujdu merak ettim:)

saol cnm baktım:)
:68:

tşkler cnm
valla fotodan daha gzl duruyo çıkarsa tarzınsada al derim
ruj anewin yeni çıkan seriden hani indirimli olan crystal pınk rengi

tşkler cnm
valla fotodan daha gzl duruyo çıkarsa tarzınsada al derim
ruj anewin yeni çıkan seriden hani indirimli olan crystal pınk rengi
ayy alıciimm çıkarsınlar tekrarrrr nası kaçırdım yahu ben:)

hmm dur bi dikkat ediyim o rujlara ben o renk deil ama ben koyu kullanıyorum genelde rengimin avantajı işte:)
ne sürsem koyu durmuyo

rujun rengi çok iddialı bence ama kabı çok şıkmış ya:16:
evet kabı şık görünüyo
valla bende avona başlayalı takı makı saat ne görürsem alasım geliyo sanki bedava he.:24:
ben de çok şey almak istiyorum kocaman bi liste yapıyorum ama sonra çok pahalı oluyo hepsi bi araya gelince onu çıkar bunu çıkar lsiteden liste kuşa dönüyo...

Öncelikle herkese iyi geceler ve merhaba aranıza yeni katıldım misafir olarak sürekli topiğinizi takip ediyordum bir avon temsilcisi olarak...Ben de paylaşımlarınıza ortak olmak istedim,k14 siparişimi girdim ve meraklı bir bekleyiş içersindeyim umarım güzel bir K1 le başlarız yeni yıla...

hayatım bi dünya ürün kalkıyodu satıştan heralde yerine yenileri gelcektir. ben de meraktan çatlıciimm gelsin artık şu yeni katalog ve siparişlerimizzzz

Öncelikle herkese iyi geceler ve merhaba aranıza yeni katıldım misafir olarak sürekli topiğinizi takip ediyordum bir avon temsilcisi olarak...Ben de paylaşımlarınıza ortak olmak istedim,k14 siparişimi girdim ve meraklı bir bekleyiş içersindeyim umarım güzel bir K1 le başlarız yeni yıla...

hoş geldin mezula:70:

cnm ya benm de faturalanmamış acaba hafta sonuna denk geliyor dei gene salıyı bulcak mı gelmesi bu ürünlerin? ilkşah 5dk da faturalndı dediydi ama yeni katalogun ilk günü die mi yoksa saat 16yı geçti die mi nedense bugün faturalanmadı

bilmiyorum canım yaa off canım sıkıldı şimdi bi müşterime söz verdim çarşambaya yetişir diye salaklık bende niye güvenirim ki avonaa :113::117: pööfffffff:47::20::20:

Back