- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.701
benimde 160 ciavrı siparişim hafta başı gireceğim ama belki bişiler isteyen olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
color trend'in skıştırılmış pudrasının beyaz tenlilere uygun olanı hangisi sizce yardım edinn pleasee
ben hep öyle yapıyorum napiim dolmuyo kota keşke azcık düşürselerbende girdim siparişlerimi ama zorla 75 i doldurmak için kendime ürün aldım
ben hiç almadım hediye filangalıba satışlarım dusuyo herkez alacagını aldı tabı hedıyelerı bıle alamıyom
kız merak ettim foto koysana bulamadım internete bakındım ama. nası bi takı ya o...bnmde 2 gün önce grdiğim k13 kargom geldi kendime chrıstına lın drop gıft set istemiştim harika yaaa 16.50 ye çok uygun bilee
avonda gördüğüm en gzl 2.takı bnceee şiddetle tvsiye ederim
birde jel göz kaleminin grisini istemiştim sürüşü fln harika ynlı her zmn sürlmez partiye gtcek gbi hssettm kndmi
evet cnm haklısın o kalemlerden benm de var bitmiyo bi türlü:) bi de çok ucuz:)))
ewt geçen kampanyada ben almıştım elimde yeşiller kaldı valla:2:
haaa kötü olan taraf ise o kalemler hiç bitmiyo ya alan bi daha almıyo
ben de baktım faturalanmamış henüz.kızlar bende gırdım sıparısımı allaha sukur bu ay benımde ınanamadıım kadar cok sıparıs aldım.1070 lıra.ılk defa böyle oldu cok beyendı musterılerım bu katologu.umarım hepsıde duzgun eksıksız hasarsız gelır de mahcup olmam kımseye. ayrıca artık 5 dkda faturalanıyo dıyolardı benımkı hala olmamış
şekercik bende satış yapmıyorum söylemiyorum bile kimseye para toplama sorun oluyor ben biraz zaten geliş fiyatından istiyorlar üç kuruş için milletin kapısına gidemem benim üç oğlan var eşim ben her ay şampuandır parfümdür yüzün üzerinde veriyorum amacım sadece kendime almaktı zaten
14ün panaromasında yenilendi dio ve baya açık görünüo müşterim istio ne yapsamki translucent yazanını getirtsem
siremims çok şık bu yaaa ben nası görmedim bunu avondaaaa
adı neydi dur k14te varmı halaaaa
şekerim ben bu taıyı görmüştüm katalogta ama çok kararsız kalmıştım ay k14te yoktu bu takı:)bu ilk beğendiğim takı avondan
[/URL][/IMG]
bu ikinci beğendiğim hatta bayıldım anlaşılır olsun diye flaşlı çektim bunu
buda flaşsız
[URL=http://img84.imageshack.us/i/grnt0774.jpg/] [/URL]
buda müşterimin istediği ruj kabına bitti rujun :)) ve benim istediğim sılver jel kalem
[URL=http://img14.imageshack.us/i/grnt0775.jpg/] [/URL]
saol cnm baktım:)canım bunu geçen sene annem doğumuma geldiğinde almış getirmiş avondan ben o zmn üye değildim
geri sayfada ekledim hepsini bakablrsn