• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende girdim siparişlerimi ama zorla 75 i doldurmak için kendime ürün aldım :(
ben hep öyle yapıyorum napiim dolmuyo kota keşke azcık düşürseler:(

galıba satışlarım dusuyo herkez alacagını aldı tabı hedıyelerı bıle alamıyom :(
ben hiç almadım hediye filan
alanlar güle güle kullansınlar
bana o meme kanseri rozeti bile gelmedi ya görümceme avona üye ol dedim ben olmamıştım daha o zaman, o üye oldu ve dhaa ilk ayında avon çantası hediye gelmiş rozetler gelip duruyor bana hediye filan gelmedi hiç. şanssızım ben yahu:))

bnmde 2 gün önce grdiğim k13 kargom geldi kendime chrıstına lın drop gıft set istemiştim harika yaaa 16.50 ye çok uygun bilee
avonda gördüğüm en gzl 2.takı bnceee şiddetle tvsiye ederim
birde jel göz kaleminin grisini istemiştim sürüşü fln harika ynlı her zmn sürlmez partiye gtcek gbi hssettm kndmi
kız merak ettim foto koysana bulamadım internete bakındım ama. nası bi takı ya o...

ewt geçen kampanyada ben almıştım elimde yeşiller kaldı valla:2:
haaa kötü olan taraf ise o kalemler hiç bitmiyo ya alan bi daha almıyo:52::52:
evet cnm haklısın o kalemlerden benm de var bitmiyo bi türlü:) bi de çok ucuz:)))
kızlar bende gırdım sıparısımı allaha sukur bu ay benımde ınanamadıım kadar cok sıparıs aldım.1070 lıra.:53:ılk defa böyle oldu cok beyendı musterılerım bu katologu.umarım hepsıde duzgun eksıksız hasarsız gelır de mahcup olmam kımseye. ayrıca artık 5 dkda faturalanıyo dıyolardı benımkı hala olmamış
ben de baktım faturalanmamış henüz.

he benim kendime aldıklarım:

Isobel Yüzük
2 A Care Gliserin, Kalsiyum ve E Vitamini İçeren El Kremi -
98699 1 Glazewear Dazzle Dudak Parlatıcı - Fuchsia Fantasy -
83335 1 Pırıltılı Top Allık -
18922 1 Senses Winter Magic Duş Jeli -
73085 1 Senses Lagoon Duş Jeli -

şekercik bende satış yapmıyorum söylemiyorum bile kimseye para toplama sorun oluyor ben biraz zaten geliş fiyatından istiyorlar üç kuruş için milletin kapısına gidemem benim üç oğlan var eşim ben her ay şampuandır parfümdür yüzün üzerinde veriyorum amacım sadece kendime almaktı zaten

şekercik bende satış yapmıyorum söylemiyorum bile kimseye para toplama sorun oluyor ben biraz zaten geliş fiyatından istiyorlar üç kuruş için milletin kapısına gidemem benim üç oğlan var eşim ben her ay şampuandır parfümdür yüzün üzerinde veriyorum amacım sadece kendime almaktı zaten

cnm ben bi tek kendime alıyorum o zaman da zor oluyo toplamam limite ulaşamıyorum

aslında işyerinde vericem ama orda da avon yapan başka biri var gelişinden veriyo ayrıca oriflameci var başka bi marka daha var bu ay katalog bile koymıcaktım hadi dedim koyayım 40 liralık sipariş geldi şaşırdım valla hiç beklemiyodum

bi de buraya taşınalı fazla zaman olmadı kimseyi tanımıyorum aslında komşu filan olsa ii olcak

para toplaması zor ama ben daha önce yaşadığım yerde ürünü verirken alıyodum parayı. anca çok güvendiğim kişilere önce ürünü verip sonra taksitle filan alıyodum parayı.

bu ilk beğendiğim takı avondan

grnt0772.jpg
[/URL][/IMG]

bu ikinci beğendiğim hatta bayıldım anlaşılır olsun diye flaşlı çektim bunu

buda flaşsız
[URL=http://img84.imageshack.us/i/grnt0774.jpg/] [/URL]

buda müşterimin istediği ruj kabına bitti rujun :)) ve benim istediğim sılver jel kalem

[URL=http://img14.imageshack.us/i/grnt0775.jpg/] [/URL]

Son düzenleme:
cnm pardon ilk demişsin:)
pur blanca hiç kullanmadım cnm bana çok hafif geliyo ben aromadisiac bayan kullanıyorum:) bazen de windscape

canım bunu geçen sene annem doğumuma geldiğinde almış getirmiş avondan ben o zmn üye değildim
geri sayfada ekledim hepsini bakablrsn

bu ilk beğendiğim takı avondan

grnt0772.jpg
[/URL][/IMG]

bu ikinci beğendiğim hatta bayıldım anlaşılır olsun diye flaşlı çektim bunu

buda flaşsız
[URL=http://img84.imageshack.us/i/grnt0774.jpg/] [/URL]

buda müşterimin istediği ruj kabına bitti rujun :)) ve benim istediğim sılver jel kalem

[URL=http://img14.imageshack.us/i/grnt0775.jpg/] [/URL]
şekerim ben bu taıyı görmüştüm katalogta ama çok kararsız kalmıştım ay k14te yoktu bu takı:)
belki önümüzdeki ay görürüm tekrar
güle güle kullan cnm harika görünüyo
bu hangi rujdu merak ettim:)

canım bunu geçen sene annem doğumuma geldiğinde almış getirmiş avondan ben o zmn üye değildim
geri sayfada ekledim hepsini bakablrsn
saol cnm baktım:)
:68:

Back