• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlarrrrrrrr acil yardımmmmm..hadi hoppaala ablam parfum ekle dedi..şimdi ek yapsam ayrı siparişmi sayılacak diğerinin üzerine mi eklenecek acıllll yardımmmmmmm

kızlarrrrrrrr acil yardımmmmm..hadi hoppaala ablam parfum ekle dedi..şimdi ek yapsam ayrı siparişmi sayılacak diğerinin üzerine mi eklenecek acıllll yardımmmmmmm

haha bendede oldu kızım arki parfüm istemiş ya pericim sabret kampanya sonuna doğru yine doldururuz beklesin ecük fırsatlardan yine aldım farmbuazlı losyondan birde güllüsünden birde saç bakım baskesi gelir inşallah:37:

Son düzenleme:
selam kızlar mega ımpact ruj pink pop kullanan varmı? rengini çok beğendim katalogtan. bide yeni katalogta fiyatı kaç henüz katalog geçmedi elime.:54:

of girdimn sonunda aslında daha önce girerdim ya unna küpe gördüm fırsat köşesinde onu da alayım dedim iki üç kez denedim yok dedi sonra da kitlendi sf yeniledim de öyle girebildim aman neyse kurtulduk ay yeni katalog da gelcek hayırlısıyla. bakalım pzt gelcek mi elimize

ohhhhh be kurtuldummm :)
tahmini tutar 610 dedi :)
inş. gelicek şarjlı el süpürgesi :)
ay maşallah şekerim benm anca 141 oldu tahmini tutar:) nerde o kadar miktar görcem ben en çok aldığım bu aydı işte.
ay bilmiyorum şekerim ama tahminim yeni olur bence bi süre beklet nasılsa bu katalog daha bi ay geçerli. sonra belki gene girersin başka sipariş almaya çalış.
selam kızlar mega ımpact ruj pink pop kullanan varmı? rengini çok beğendim katalogtan. bide yeni katalogta fiyatı kaç henüz katalog geçmedi elime.:54:
cnm ben şimdi baktım katalog fiyatı 10.90 tl güzel renk ama kullanmadım hiç ne desem yalan olurr

of girdimn sonunda aslında daha önce girerdim ya unna küpe gördüm fırsat köşesinde onu da alayım dedim iki üç kez denedim yok dedi sonra da kitlendi sf yeniledim de öyle girebildim aman neyse kurtulduk ay yeni katalog da gelcek hayırlısıyla. bakalım pzt gelcek mi elimize

hadiya yinemi kilitlendi ben 2 adet ürün aldım stokta vardı iyiki pazartesi gelmez sanmıyorum salı gelse keşke

teşekkür canım indirimde yani alıcam bu sefer kafama taktım onu :3: ben kullanayım sizede söylerim o zaman.:3:

kampanyayı kapattım dedim mesajda şimdimi gelir yahu neyse 1 ay var daha zaten ürünleri görenler bende bundan istiyorum yine veririz sipariş ne yapalım müşteri istesin tek :)

kızlar benimde varda 1000 falan girmicem gün hediyesi için sadece 220lik girdim oda panço ve ev botu stok sorunu yaşamamk için..

teşekkür canım indirimde yani alıcam bu sefer kafama taktım onu :3: ben kullanayım sizede söylerim o zaman.:3:

benim kız charget cherry kullanıyor bence avonun çıkardığı en güzel formüllü olanı simli ama gizemli simler var fazla belli olmuyor pink popu bilmiyorum cnm

oh artık içim rahat inş isobel yüzükler de gelir valla 3 adet girdim biri bana biri arkdş istedi ona biri de fazladan:) bi gören alır die düşündüm:) iyi etmişim dimi:)
neyse kızlar daha ay uzun sipariş alanlar mutlaka olcaktır içimizde.
görüşürüz benm kociş geldi yemek hazırlıyım
bye

Back