• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

galıba satışlarım dusuyo herkez alacagını aldı tabı hedıyelerı bıle alamıyom :(

ya bende şu şarjlı el süpürgesinden istiyorum ama bakalım biraz uzak duruyo.260 liralık gönderdim şimdi.birazda saklıyorum elimde sonra biri çıkıyo aa ben şunu istiyorum dio hadi bi ton ürün eklemek zorunda kalıyorum yanına.560tl çok yaa kızlar nası yapıyo 700 1000 walla maşallah tebrik ediyorum.herkese bol kazançççççç:10:

bnmde 2 gün önce grdiğim k13 kargom geldi kendime chrıstına lın drop gıft set istemiştim harika yaaa 16.50 ye çok uygun bilee
avonda gördüğüm en gzl 2.takı bnceee şiddetle tvsiye ederim
birde jel göz kaleminin grisini istemiştim sürüşü fln harika ynlı her zmn sürlmez partiye gtcek gbi hssettm kndmi

kızlar ne pazartesi verdiğimiz siparişler en erken çarşamba gelir avonun nerde görülmüş kampanya başı hemen koli gönderdiği???

kızlar hepinizinki hayırlı ugurlu olsun....ben daha ay sonuna dogru vercem siparişlerimi....sizi okuyorum oturdugum yered bööle :68: hepinize kolay gelsin valla :16:

kızlar bende gırdım sıparısımı allaha sukur bu ay benımde ınanamadıım kadar cok sıparıs aldım.1070 lıra.:53:ılk defa böyle oldu cok beyendı musterılerım bu katologu.umarım hepsıde duzgun eksıksız hasarsız gelır de mahcup olmam kımseye. ayrıca artık 5 dkda faturalanıyo dıyolardı benımkı hala olmamış

kızlar bende gırdım sıparısımı allaha sukur bu ay benımde ınanamadıım kadar cok sıparıs aldım.1070 lıra.:53:ılk defa böyle oldu cok beyendı musterılerım bu katologu.umarım hepsıde duzgun eksıksız hasarsız gelır de mahcup olmam kımseye. ayrıca artık 5 dkda faturalanıyo dıyolardı benımkı hala olmamış

aman allahım 1070 lira mı bende görecekmiyim o kadar sipariş acaba:26:
tebrik ederim melegim61 allah bereket versin
:62::62::62:

avona girdiğimden beri en kötü kampanyam bu oldu 40 tl siparişim var. ama kataloğu panaromayı merak edeceğim için üzerini ben tamamladım. bilmiyorum ne olacak. önümüzdeki kampanya iyi olur umarım. 300den aşağı sipariş vermeyen ben ne hallerdeyim:84:

hepinize hayırlı olsun kızlar.ben siparişimi perşembeden önce veremicem.zarf şeklindki çanta ve isobel yüzük biterse yıkılırım.fazla almayın heee...:36:

Back