• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kataloga bakmayı akıl edenmi varkii:37:saol canm..numunesi yok bendede şimdi katalogtan baktm ama pek anlamadım hafif bi koku gibi..pur blanca tarzı bi kokumuu yani öle haffiif mii

ona benziyor ama bu dahaçok vanilya kokusu var purblanca hafif kalıyor biraz aslında vanilya kokularından nefret ederdim ama bu çok hoşuma gitti purblancaya 10 basar benim fikrimce

edp ler kalıcı adt ler biraz uçucu ama hangi edp i denediysem bana ağır geldi ağır ve pahalı oluyorlar genelde ama bu parfüm hem edt hem pahalı bence 40 tl civarında olmalıydı :44:

teşekkürler canım..aslında başka bir soruma daha yanıt vermiş oldun.ben avona yeni üyeyim ablam her ay indirimde olan kokulardan bana 1 tane alalım dedi.ama pur blankayı görmüş bende öle kokular sevmiyorum daha agır kokular seviyorum dedi..o zaman ben ablam içi edp lere bakacağım bu benim işimi çok kolaylaştıracak :16:

teşekkürler canım..aslında başka bir soruma daha yanıt vermiş oldun.ben avona yeni üyeyim ablam her ay indirimde olan kokulardan bana 1 tane alalım dedi.ama pur blankayı görmüş bende öle kokular sevmiyorum daha agır kokular seviyorum dedi..o zaman ben ablam içi edp lere bakacağım bu benim işimi çok kolaylaştıracak :16:

evet edp olanları tavsiye et bencede purblanka okadar hafifki hastanedeki hemşirelerin çoğunda bu parfüm kokuyor düşün artık kapalı sıcak ortamlarda bile rahat kullanılabiliyor .

selam napıyosunuz bekliyomusunuz yine:1:umarım bu kez çökmez site ben şimdi sipariş vermicem hafta içi bir güne denk getirecem hafta sonu sevkiyat yokmuş yetişmez nasılsa:5:stokla sınırlı olanlardan almıcam zaten

bktcimm ben de alcam o perfect nude dan çok güzelmiş.....bide blossom varya o da cok güzelmiş.... ben şimdi flormar l16 almıştım,şu ünlü nude :)))) çok güzel o da canım benim...bu da ona mı yakın acaba?
flormar l16 benmde alasım var ama bende flormar rujlar pütür pütür duruor:25:aslında mat rujları çok severim..
blossom nasıl bi renk acaba canm benm ya bak şimdi yine fatura katlanmaya başlıcak benim:64: katalogta açık bi renk gibi ama napsakkii :26:

Back