- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 399
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.581
hoşeldin cnm aramıza.
kızlar günaydın
bi sorum olacak çarsamba günü iade gönderdim ne zaman düşer acaba bilgisi olan var mı ??
kızlar birde k14 sf 111 de erkekler için yaslanma karsıtı nemlendirici yüz kremi var bi müşterim soruyo bana iyi mi die ama hiç bir fikrim yok benim sizin var mı acaba bilen satan varmı???
hayır canım ben kontürleme için bronzer arıyorum ya parlamaması lazım makyaj altında(
hayır canım ben kontürleme için bronzer arıyorum ya parlamaması lazım makyaj altında(
oley bende avon temsilcisi oldum bana şans dileyin kızlar k13den sipariş veremedim ama olsun napalım alamadım parfümlri çantamı takı setmi:S
ahh işte benim de iadem düşmedi canım daha...ilk iademdi gecen hafta vermiştim akşam bi arıcam bakalım kargoyukızlar bana bi cevap vercek olan var mı acaba?
hoşbulduk saygılarımla
yok tatlım parlak değil 2 kampanya önce halamın kızı istemişti ona getirtmiştim.
sende alcanmı o çift taraflı tombul renkli kalem farlardan canım? sen hangi rengini düşünüyosun?sende yazmıssın teşekkürler
cesaret edip vereceğim bakalım nasıl çıkacak :18:
sende alcanmı o çift taraflı tombul renkli kalem farlardan canım? sen hangi rengini düşünüyosun?
ahh işte benim de iadem düşmedi canım daha...ilk iademdi gecen hafta vermiştim akşam bi arıcam bakalım kargoyu
aynen yaapembe ve mavili gibi olan var ya onu begendimaslında yeşilide begendim ama pembe agır bastı :9:
aynen yaayeşili de cok begendim ama pembeli mavili agır bastı bendede gelince yazarmısın nasıl oldugunu çok merak ediyorum..... ben siparişimi ay sonuna doğru vercem çünkü
of ya bir cevap gitmedicanım bende top allık var ama çok belirgin değil sanki.benim bahsettiğim shimmering bronze olan yanlış anlaşılma olmasın.şimdi bu altın ışıltılımı:44:yanardöner bronz demek sanırım.yanardöner benim bildiğim kadarıyla ışığa göre renk değiştiren demek dimi?yoksa benmi yanlış biliyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?