• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar k14 te de indirimde olan şu bronz stylolar varya yanak ve dudaklar için diye geçen işte onlardan kullanan oldumu ?çok parlıyormu ?bana mat lazımda eğer parlak değilse alıcam

onlar cok guzel kaygan ama bende akıyo durmuyo canım

ayy şükür bir cavap yazan oldu sağolasın canım :16: akması konusu kafamı karıştırdı:44: tavsiye edemisin?

şu an kataloga bakamıyorum. hangi kalemleri diyosun şu kalın olanlar mı?

canım kırmızı renkli dışı bir tarafı siyah bir tarafı yeşil-gri-mavi veya kahve inşallah anlatabildim :34:

canm ben perfect nude almıştm çok begendim..
poppy love rengi güzel bence..bende esmerim.çok açık renkler bbanada gtmez.alacak olsam poppy love alıırm..
bak şimdi gece gece aklıma düşürdün kız iimii:)) bende alim bari indiirmdeyken:))

sağol canım bende poppy love alayım teşekkürler

oley bende avon temsilcisi oldum bana şans dileyin kızlar k13den sipariş veremedim ama olsun napalım alamadım parfümlri çantamı takı setmi:S

evet cnm aynen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
ayyy ama 18deymiş sipariş girişi ya neden 16 değil ben sabırla beklicektim bilg başındaaaaa

oley bende avon temsilcisi oldum bana şans dileyin kızlar k13den sipariş veremedim ama olsun napalım alamadım parfümlri çantamı takı setmi:S
hoşeldin cnm aramıza.

kızlar k14 te de indirimde olan şu bronz stylolar varya yanak ve dudaklar için diye geçen işte onlardan kullanan oldumu ?çok parlıyormu ?bana mat lazımda eğer parlak değilse alıcam

yok tatlım parlak değil 2 kampanya önce halamın kızı istemişti ona getirtmiştim.

Back