Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bencede cnm aynen öyle yap

merve0 kullanıcısından alıntı
su anda cok kızgınım avona avonun bulgarıstan ve almanya kataloguna baktım allahım okadar guzellerkı okadar guzel hedıyelr varkı urunlerın yanında anlatamam (iç çamaşırı bile var ya) kendı katalogunuza bakmak bıle ıstemezsınız neden bızımkınlerde yok bizde para kazanıyoruz ve kazandıryoruz avona )demişsinde canım iç çamaşırı yabancı ülkelerin kataloglarında varda bizim kataloglardada olduğunu var sayalım iç çamaşırındada ucuz ürün koymayacaklarına göre bu kadar iade yapılırken herkes en pahalısından alıp özel gününde bir defa giyip iade etmeyecekleri ne malum ben avonda bu kadar iade yapıldığını bu topikten öğrendim doksanlı yıllarda altı yedi yıl gibi oriflame yaptım saadece bir iadem vardı onuda korkarak yapmıştım bir sorun çıkarmı diye iç çamaşırı gibi ürünleri koymak biraz riskli bence o tarz şeylerin iadesinin pek kolay olmaması gerekir

aynen katılıyorum size uzun yıllar temsilciliğime rağmen benimde idem 2 taneydi bu topiğe girdikten sonra iadem çoğaldı ama bir yöndende satışlarım çoğaldı millet beğenmediği ürünleri almak zorunda deyilki mesela katologtaki bir mankenin dudağındaki ruj resmini birkaç üründe birden kullanıyorlar biz bakınca gülüyoruz renklerini doğru düzgün koymaları lazım bencede avon iç çamış işine hiç girmesin iadesi olunca direk çöpe gider

Son düzenleme:
canım bende iç çamaşırı gibi ürünlerin iadesinin diğer ürünlerin iadesi kadar kolay olmaması gerektiğini düşünüyorum.

biliyorum anladım cnm ben sizi işte bende onu diyorum ya iadesi olmıycak yada avon hiç girmesin bu işe daha iyi :)

Son düzenleme:
eevveett canlar k 13den son kargom az önce elime ulaştı 6 felan oldu sanırım kargomm k 13 benim için şu an itibariyle bitmiştirrr gelsin k 14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…