- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.601
aynen yaayeşili de cok begendim ama pembeli mavili agır bastı bendede gelince yazarmısın nasıl oldugunu çok merak ediyorum..... ben siparişimi ay sonuna doğru vercem çünkü
anladım canım şimdi nilede aynı şeyi sordum oda kullanıldığını söyledi.hem aydınlatma hemde kontürleme yapılıyor o stylolarla dedi.içinde hafif ışıltısı varmış.o başka bir markadan bahsetti ama sanırım aynı özellikte bişey.en iyisi ben alayım onu yanakta denerim baktım olmuyor bende yazın allık yada ruj gibi sürerim tatlım.sağol yardımcı olduğun için
vuhuuu süper süperrr :))) alalım o zaman :))) begenirsek sonrada yeşilini alırız :))))yazarım tabikiilkşahada sormustum şimdi yazdı süper ötesi diye artık kuşkum kalmadı
merve0 kullanıcısından alıntı
su anda cok kızgınım avona avonun bulgarıstan ve almanya kataloguna baktım allahım okadar guzellerkı okadar guzel hedıyelr varkı urunlerın yanında anlatamam (iç çamaşırı bile var ya) kendı katalogunuza bakmak bıle ıstemezsınız neden bızımkınlerde yok bizde para kazanıyoruz ve kazandıryoruz avona )demişsinde canım iç çamaşırı yabancı ülkelerin kataloglarında varda bizim kataloglardada olduğunu var sayalım iç çamaşırındada ucuz ürün koymayacaklarına göre bu kadar iade yapılırken herkes en pahalısından alıp özel gününde bir defa giyip iade etmeyecekleri ne malum ben avonda bu kadar iade yapıldığını bu topikten öğrendim doksanlı yıllarda altı yedi yıl gibi oriflame yaptım saadece bir iadem vardı onuda korkarak yapmıştım bir sorun çıkarmı diye iç çamaşırı gibi ürünleri koymak biraz riskli bence o tarz şeylerin iadesinin pek kolay olmaması gerekir
canım bende iç çamaşırı gibi ürünlerin iadesinin diğer ürünlerin iadesi kadar kolay olmaması gerektiğini düşünüyorum.
kızlar ya stacy takı setini bilen yok mu? tgerçi galba yeni ürün orta sf broşüründe
bi de avonda bordo far yok dimi ben göremedim de.
vuhuuu süper süperrr :))) alalım o zaman :))) begenirsek sonrada yeşilini alırız :))))
kızlar soruldumu bilmiyorum ama pur blanca alana full speed hediyeli parfümleri bir müşterim istedi
nasıl giricem siparişi yardım edebilecek var mı
ay ben görünmez miyim ayol:)
sabah bende sormustumtek satışı yokmus.bir tane pur blanka bayan kodu girecekmişiz
iki gündür soruyorum da kimse bilmiyo herlalde:)))
:92:
iki gündür soruyorum da kimse bilmiyo herlalde:)))
:92:
sadece pur blanca kodu giricez ve adete 1 yazıyaz di mi canım..
ayy yanlış olsun istemiyorum da :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?