• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet canım , ben bi arayım orayı,çok saol cevabın için.

rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu :34: elinde fişin var kaybolduysa bile artık yurtiçi sorumlu ondan. kaybolmadıysa da zaten bilgileri alır avona iletirsin olur biter sıkma canını sen :70: iaden düşer inşallah en kısa sürede :10:

rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu :34: elinde fişin var kaybolduysa bile artık yurtiçi sorumlu ondan. kaybolmadıysa da zaten bilgileri alır avona iletirsin olur biter sıkma canını sen :70: iaden düşer inşallah en kısa sürede :10:

canım çok saol ALLAH razı olsun....bide benim merak ettiğim siz iade yaparken barkot no falan veriliyomu size?

çok az var tuurnculuk dudagına sürdüğünde direk kendi rengini verior.

bktcimm ben de alcam o perfect nude dan çok güzelmiş.....bide blossom varya o da cok güzelmiş.... ben şimdi flormar l16 almıştım,şu ünlü nude :)))) çok güzel o da canım benim...bu da ona mı yakın acaba?

su anda cok kızgınım avona avonun bulgarıstan ve almanya kataloguna baktım allahım okadar guzellerkı okadar guzel hedıyelr varkı urunlerın yanında anlatamam (iç çamaşırı bile var ya) kendı katalogunuza bakmak bıle ıstemezsınız neden bızımkınlerde yok bizde para kazanıyoruz ve kazandıryoruz avona :(

evet arkadaşım bende sana katılıyorum bende fransada ki kataloğuna baktım çok güzel ağzım açık kaldı yani avonda bu ürünler varmıymış diee harikalar yani bizim katalogumuzdada olsa o ürünler satışlar patlar heralde herşey vardı çok beğendim bizimkilerde de olsun yaa

Back