• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar günaydın
bi sorum olacak çarsamba günü iade gönderdim ne zaman düşer acaba bilgisi olan var mı ??
kızlar birde k14 sf 111 de erkekler için yaslanma karsıtı nemlendirici yüz kremi var bi müşterim soruyo bana iyi mi die ama hiç bir fikrim yok benim sizin var mı acaba bilen satan varmı???

kızlar bana bi cevap vercek olan var mı acaba?

hayır canım ben kontürleme için bronzer arıyorum ya parlamaması lazım makyaj altında:((

canım kontürleme için o olmaz,hani yuvarlak bi allık çıkarmıştıya(ki kendisi bronzerdı) arabian glow serisi....işte o kontürleme için uygun.... birde mac msf ler uygun.... avonda başka yok kontürleme için uygun bronzer.

hayır canım ben kontürleme için bronzer arıyorum ya parlamaması lazım makyaj altında:((

ya ozaman bronzlaştırıcı pudra yada top inciler varya onlardan almanı tavsiye ederim ben kullanıyorum brozlaştırıcı top incilerden sürüşüne göre cildini koyuaştırıyor bende parlasın istyrm parlamıyor ben ikinciyi aldım açık renkleri bir tarafa ayırdım daha çok o tonu kullanıyorum yoksa bana çok koyu geliyor

Son düzenleme:
ya kızlar ben iki gündür soruyorum ama cvp veren çıkmıyo stacy takı seti nasıl ki uyduruk durmuyo değil mi arkadaşım sipariş verdi de.

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 5 ziyaretçi)
PrensesPeri kuncuk sekercik Archalais GoldenLady sweedy asya27 Ebrutanis cerenim09 _Dersena_ ecemnazz

şükür biraz kalabalaştık :66::66: konuyu sessiz görmeye alışmayınca garipsemiştim :9:

of ya bir cevap gitmedi:20:canım bende top allık var ama çok belirgin değil sanki.benim bahsettiğim shimmering bronze olan yanlış anlaşılma olmasın.şimdi bu altın ışıltılımı:44:yanardöner bronz demek sanırım.yanardöner benim bildiğim kadarıyla ışığa göre renk değiştiren demek dimi?yoksa benmi yanlış biliyorum:44:

aynen yaa :1: yeşili de cok begendim ama pembeli mavili agır bastı bendede :1: gelince yazarmısın nasıl oldugunu çok merak ediyorum..... ben siparişimi ay sonuna doğru vercem çünkü

evet en güzel yeşil durmuş bende naturel rengini merak ediyorum doğrusu bu arada site habire deyişiyor durun bir artık yahu böyle iyi işte :52:

kızlar ya stacy takı setini bilen yok mu? tgerçi galba yeni ürün orta sf broşüründe
bi de avonda bordo far yok dimi ben göremedim de.

of ya bir cevap gitmedi:20:canım bende top allık var ama çok belirgin değil sanki.benim bahsettiğim shimmering bronze olan yanlış anlaşılma olmasın.şimdi bu altın ışıltılımı:44:yanardöner bronz demek sanırım.yanardöner benim bildiğim kadarıyla ışığa göre renk değiştiren demek dimi?yoksa benmi yanlış biliyorum:44:

maviscim ben seni anlıyorum senin yapacakların şunlar cnm bir açık birde koyu renk fondoten yada açık fondoten koyu pudra almak o bahsettiğin ürün kapatma özelliği yok birde kremsi makyajının üzerine sürdüğün zaman fondotenin bozulmazmı ?
o ürün bronz ışıltısı vermek için aynı zamanda ruj olarakta kullanılıyormuş ..
( top allık deyil cnm bronzlaştırıcı inciler ben bunu allık gibi kullanıyorum yanaklarım pembe pembe olmuyor doğal duruyor)

Son düzenleme:
anladım canım şimdi nilede aynı şeyi sordum oda kullanıldığını söyledi.hem aydınlatma hemde kontürleme yapılıyor o stylolarla dedi.içinde hafif ışıltısı varmış.o başka bir markadan bahsetti ama sanırım aynı özellikte bişey.en iyisi ben alayım onu yanakta denerim baktım olmuyor bende yazın allık yada ruj gibi sürerim tatlım.sağol yardımcı olduğun için:71:

Back