- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.561
kızlar yyaaa şu çift taraflı göz kalemlerden(sayfa 101) alan yokmu kalıcımı sürümü nasıl bana bi cevap yazın lütfenn
kızlar yyaaa şu çift taraflı göz kalemlerden(sayfa 101) alan yokmu kalıcımı sürümü nasıl bana bi cevap yazın lütfenn
onlar cok guzel kaygan ama bende akıyo durmuyo canım
şu an kataloga bakamıyorum. hangi kalemleri diyosun şu kalın olanlar mı?
ben cevap verim :))) yok prensesperi ince olan kajalstikleri diyo, ben de kalınları merak ediyorum alan varmı? morlu ve mavili olanı düşünüyorum ama ?şu an kataloga bakamıyorum. hangi kalemleri diyosun şu kalın olanlar mı?
pembe alt tonlu kahve canm bu renk canm.
http://img8.imageshack.us/img8/1748/fotoraf0063d.jpg resmini çektm ama cep tel oldugndn ancak bukadar çıktı ama hemen hemen aynısı
canm ben perfect nude almıştm çok begendim..
poppy love rengi güzel bence..bende esmerim.çok açık renkler bbanada gtmez.alacak olsam poppy love alıırm..
bak şimdi gece gece aklıma düşürdün kız iimii:)) bende alim bari indiirmdeyken:))
selam kızlarrr ay çok heyecanlıyım bugün sipariş giriciiizzzz:))
stylo stylo parlıyomu bilen yokmu ya((
ahh cevap vermiş zaten prensesciğimm
ben cevap verim :))) yok prensesperi ince olan kajalstikleri diyo, ben de kalınları merak ediyorum alan varmı? morlu ve mavili olanı düşünüyorum ama ?
ayyy ama 18deymiş sipariş girişi ya neden 16 değil ben sabırla beklicektim bilg başındaaaaaevet cnm aynen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
hoşeldin cnm aramıza.oley bende avon temsilcisi oldum bana şans dileyin kızlar k13den sipariş veremedim ama olsun napalım alamadım parfümlri çantamı takı setmi:S
ben hiç almadım bi onda gözüm kaldı ama parlıyor yanakları kaş altını parlatmak amacı zaten cnm özelliğide bu zaten sen nasıl birşey isdedinki?
kızlar k14 te de indirimde olan şu bronz stylolar varya yanak ve dudaklar için diye geçen işte onlardan kullanan oldumu ?çok parlıyormu ?bana mat lazımda eğer parlak değilse alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?