Avon Parfüm Önerileriniz?

esperenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
3
0
86
Zonguldak
Ben 3 tane parfüm ismi buldum avondan.
1.AVON SIGNATURE EDT
2. AVON Christian Lacroix NOIR
3. AVON Perceive For Men Edt
bunlardan hangisini almamı tavsiye edersiniz...?

ben avon cok uzun yıllardır kullandım halende var evde şişe şişe hıc kullanmadıklarım bıle var ama artık almıyorum avon parfumlerıne verılen para cıdden yazık cunku ucup gıdıyor sıktıgın zaman 5-10 dk duruyordur sonra yok etkılı degıl he guzel kokuyormu evet super ama kalıcılıgıda saglasalar gerekırse daha pahalı olsun ama kalıcı olması lazım ilk cıkardıgı parfumler yanı avon ılk yayılmaya basladıgı yıllardakı parfumlerını annem kullanırdır o parfumun kac gun montunda vs kaldıgını bılırım

valla yıllardır kullanıorm tenine uyan kokuyu bulduktan sonra hiçte sorun olmuo paranada yazık olmuo cnm... 2 ve 3 en güzelelridr..

Bu listede yok ama avonun Treselle Seduction isimli bir parfümü var,mor şişede..Tavsiye ederim..

evet kesinlikle ama 2numarada biraz tuzludur ama müthiş bi kokudur erkeğide bayanıda :)

bence kesinlikle essence süper. ama illa ki bu üçünden biri olacaksa perceive.

valla yıllardır kullanıorm tenine uyan kokuyu bulduktan sonra hiçte sorun olmuo paranada yazık olmuo cnm... 2 ve 3 en güzelelridr..

butun parfumlerını kullandım desem yalan olmaz bu konuda bende yıllardır kullanıyorum tenımede uyuyor fakat sıkıntım kalıcılıgından yana zemuszemus

evet essencede süper ama bu üçlü dedi diye sölemedm ben bide fullspeed bunlar devamlı alınan ürünler

senn listende yok ama essence veya full speed oneririm

listendeki en iyiyside 2. secenegin c.noir

erkekler için esmerler için işte 2.si essence,fullspeed esperenz..ama açk tenlilerdnde kullanan var yanii denemk lazm

suan essence kullanıo sevgilim bitmek üzere... ama indirimde degil bende prensesten full speed aldım onu merak ediyordu. umarm begenr :) c.noir yada unsp. indirime girince ikisinden denemek istiyorum baya olumlu seyler duydum u parfudmden

Valla listeden seçmek gerekirse 3 numara ama liste dışı midnight bi deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…